Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos Maldyvuose

na buvau as siandien baltic clipere,teiravausi del keliones i maldyvus,bet labai didelis minusas kad negalima visu skrydziu paziureti pvz sausio men?
tai as nurodziau 14 diena,tai paskaiciavo 12 dienu dviems suaug ir vaikui 4200eu.
ir dar blogai paklausiau koks ten apgyvendinimas,bungalose ar vesbutuke,tai atidare vokiska tui kataloga ir pradejoieskoti pagal pavadinima,na 40min issedejau ir taip isejau,nesuprantu kodel negalima paziureti visam menesiui skrydzius ir isrinkti tau tinkancia kainair t.t
Atsakyti
Aš tai tiksliai nepamenu, bet kad lyg tais mums kažkaip davė daugiau skrydžių pažiūrėt g.gif O gal mes patys internete žiūrėjom g.gif Neatsimenu doh.gif
Atsakyti
keista,bet mums pasake kad negalimaatseit patiems paziureti,tik jie priejima turi:(
Atsakyti
ot nemegstu aš tų kelionių agentūrų.. supykau kai norėjau važiuot tik į slovakiją... kaip dėjo man kainą dviems.... atsilošiau, tada radau nete tą viešbutį ir pati užsibukinau. važiavom į malagą - tas pats - agentūra nuo vieno žmogaus grubiai tariant uždirba 800lt. sakyčiau daug... tai ką norėt kad tau ten ką parodytų. dabar mes viską darom patys, pažiūriu agentūros katalogą, tada pasauliniam viešbučių portale randu norimą viešbutį ir bukinu, tas pats su lėktuvo bilietais. tik reikia kalbėt, skaityt, rašyt angliškai..

ačiū Elina už info apie maldyvus, seniai noriu į tą rojaus kampelį, nes skaičiau mokslininkų teiginius kad po kokių 50-60m tų salų nebebus...vanduo jas semia, ir visai apsems... tai reikia važiuot kol dar yra kur važiuot smile.gif

domėjausi, yra skrydis iš varšuvos ir berods iš frankfurto... mes vėl užsisakinėsim patys
Atsakyti
Na, mes nelaukem apskutines minutes pasiulymu i Maldyvus. Rugsejo viduri rezervavom kelione is Hamburgo. Zinau, tik tiek, kad jau is vokietijos nera certeriniu reisu kovo, balandzio menesiui su Neckermannn agentura. Siai dienai kainos uzkilo jau nezmoniskai. Palyginimui: musu kelione nuo balandzio 23 iki geguzes 9 (15 dienu gryno poilsio atmetus dvi dienas kelionei), 4***, All. Vienam zmogui 1529 Eur. Jei dabar piktumem, tai uz visus 6 tukstanciais brangiau moketum smile.gif i ta pati viesbuti, o jau ir skrydis tik geguzei yra, nes viesbutyje kitu periodu vietu nera. Rinkdamiesi kelione, ziurejom, kad butu grazi sala, skaitem atsiliepimus apie viesbucius, butinai zinojom, kad tai butu All. Taip, kad gavosi ne tokia ir zveriska suma, kaip trims suaugusiems.
Laukiu keliones nezmonisaki smile.gif.
Atsakyti
Tiesiog rojus žemėje, kažkas nerealaus, kokie vaizdai nuostabūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
vacation1.gif oi kaip noriu as i roju, butinai ten nuvyksiu prizadu sau vacation4.gif
Nuostabi kelione!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Noriu jusu paklausti, kokiuose interneto puslapiuose ieskote informacijos apie Maldyvu salas, kaip sprendziate kokia sala pasirinkti, juk ju ten galybe... Ir kur randate atsiliepimu apie viesbucius? Gal kam teko skristi is Londono?
Dekoju uz info mirksiukas.gif

"Supermamu klubo" pagalba susiplanavau nuostabia kelione i Santorini sala, dabar kitiems pradejau svajoti apie Maldyvus... Ech... blush2.gif
Atsakyti
Kaip smagu skaityti visu atsiliepimus apie sia nuostabia sali, gal iseis ir man kada ten nuvykti ax.gif
Atsakyti
Maldyvai mano svajonė. Bet kaip nebijoti skrydžio... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 03 11, 00:50)
Maldyvai mano svajonė. Bet kaip nebijoti skrydžio... verysad.gif

nebijok schmoll.gif . Į Tailandą panašiai skristi, į kitas šalis tik truputį trumpiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Pamacius nuotraukas ir perskaicius viska, aisku kokia kelione planuot ateiciai... ax.gif
Atsakyti