na man Moldyvai buvo ir liks tikras rojus zemeje
uch kad taip medaus menesiukui isvaziavus
Eline labai laukiam daugiau nuotraukyciu
NA MALDIVU MIGEJOS PAPASAKOKIT MAN KUR CIA KREIPTIS NUO KO PRADETI NES MES IESKOM KOKIA NORS EKZOTINE KELIONE PVZ MALDIVAI,NUO KO PRADETI,IR AR VYKSTAMA TEN ZIEMA DABAR? CIAMACIAU 10 OOOLTKAZ KAS PASAKOJOAPIE KELIONE CIA VIENAM ZMOGUI AR DVIEM?
ACIUKAS
ACIUKAS
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 12 02, 21:47)
NA MALDIVU MIGEJOS PAPASAKOKIT MAN KUR CIA KREIPTIS NUO KO PRADETI NES MES IESKOM KOKIA NORS EKZOTINE KELIONE PVZ MALDIVAI,NUO KO PRADETI,IR AR VYKSTAMA TEN ZIEMA DABAR? CIAMACIAU 10 OOOLTKAZ KAS PASAKOJOAPIE KELIONE CIA VIENAM ZMOGUI AR DVIEM?
ACIUKAS
ACIUKAS
Kreipkis į forumietį Udrių . Jei jis nepadės, rašyk man AZ, bet aš tvarkiausi Klaipėdoje, skridau per Maskvą. Apie 10 000 lt vienam , dviems net nesvajok už tiek prasisukti . Čia gi Maldyvai . O kas sakė, kad ten viskas labai brangu, tai netiesa . Malėje ( sostinėje) apsipirkome pigiai: pirkau suvenyrų, paveikslų tapytų ant šilko, perlų ( jie ten nebrangūs ), įdomių skarų, vasarinių rūbelių, vaisių. Tikrai pigiai. Mokėjome doleriais. Ekskursijos irgi nėra brangios. Verta, pvz. žvejybą pirkti, būtina aplankyti Male . Brangus tik alkoholis. Jo net pirkt nėra, tik viešbutyje. Maldyviečiai, šri lankiečiai- negeria
dekui,bet as kaz kaip galvojau ir maciau lenku saite kad kelione maz daug 14d 8000zl,na galojau 15 000lt kad tilpciau
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 12 02, 22:06)
dekui,bet as kaz kaip galvojau ir maciau lenku saite kad kelione maz daug 14d 8000zl,na galojau 15 000lt kad tilpciau
Na, žiūrėk, aš pati keliauju per agentūras, nesiryžtu pati ieškoti, neturiu tam gabumų
ne as pati ir nenoriu keliauti,siap kainas ziurinejau
QUOTE(Elina @ 2007 12 02, 21:11)
Na, žiūrėk, aš pati keliauju per agentūras, nesiryžtu pati ieškoti, neturiu tam gabumų
Elina kaip faina
Pati dabar renku info apie Maldyvus, planuoju vaikus palikti namie ir issitempti dieda porai savaiciu Ale sakai, neverta AI imti? O as kaip tik ziuriu, kur rasti normalesne sala-viesbuti 4-5* su AI. Dzin tas maistas, nugi kokteiliai...kokteiliai
Buvom Dominikoj pernai, tai man labai patiko AI maitinimo tipas, nereik pinigu visai, tik tipsams ir siuvenyrams
Galvoju, ar verta imti ta ŠRI LANKA - Indijos Vandenyno perlas ir poilsis MALDYVUOSE 15dienu 12 nakvyniu. Ir pazintine, ir bambas isverte pagulet spetume
QUOTE(hereja @ 2007 12 02, 22:31)
Elina kaip faina
Pati dabar renku info apie Maldyvus, planuoju vaikus palikti namie ir issitempti dieda porai savaiciu Ale sakai, neverta AI imti? O as kaip tik ziuriu, kur rasti normalesne sala-viesbuti 4-5* su AI. Dzin tas maistas, nugi kokteiliai...kokteiliai
Buvom Dominikoj pernai, tai man labai patiko AI maitinimo tipas, nereik pinigu visai, tik tipsams ir siuvenyrams
Galvoju, ar verta imti ta ŠRI LANKA - Indijos Vandenyno perlas ir poilsis MALDYVUOSE 15dienu 12 nakvyniu. Ir pazintine, ir bambas isverte pagulet spetume
Žinok, varykit būtinai. Herėja, o kokteiliai brangūs , apie 8 dol. Tiesa, dabar Šri lanka neperbangiausiai siūlo Tez turas
QUOTE(Elina @ 2007 12 02, 22:21)
Žinok, varykit būtinai. Herėja, o kokteiliai brangūs , apie 8 dol. Tiesa, dabar Šri lanka neperbangiausiai siūlo Tez turas
Man labiau Maldyvai imponuoja, Sri Lanka tik kaip priedas
O kokteiliu tai as megeja, del to ir dairausi AI, o tai paskui neissimokesiu
QUOTE(Elina @ 2007 12 02, 20:55)
Apie 10 000 lt vienam , dviems net nesvajok už tiek prasisukti .
Nieko nesuprantu, ar čia mes taip pigiai išskridom prieš 2 metus, ar čia jūs taip brangiai, ar čia tokios kainos dabar Mes prieš 2 metus už 2 savaites 5* viešbutyje su maitinimu 3 kartus per dieną mokėjom 2600 eurų + skrydis iki Frankfurto gal po kokį nepilną 1000 Lt kiekvienam, tai išėjo apie 10000 Lt ABIEMS Tiesa, čia buvo paskutinės minutės pasiūlymas, kurį radom čia: http://www.lastminute.de Na viskas aprašyta internete, o nuoroda mano paraše