Labai daug domėjausi būsima kelione. Už infprmaciją ir palaikymą turiu padėkoti daugeliui SM forumiečių, ypač Matroskinui ir kobroms .
Vykome per Rusijos agentūrą, kelionė buvo ilga, su persėdimais: Klaipėda-Kaliningradas-Maskva-Male-mūsų sala( į ją kateriu nuplaukėme iš Malės aeruosto)
Kompanija gavosi didžiulė : vyras, aš, vyro dukra, mūsų dvyniai ir vyriausias sūnus, su mumis dar važiavo trijų asmenų draugų šeima).
Kadangi Maskvoje turėjome laiko iki skrydžio į Maldyvus, sumąstėme vaikams aprdodyti miestą: elektryčkas, metro, Leniną
Deja, kadangi skridome į Maskvą visą naktį, vaikai električkoje nulūžo
Čia prie Leninino ( neaplankėme nabago , nes pas jį leidžia tik iki 13 val.)
Parlėkėm į Domodedovą, sėdom į lėktuvą, kadangi skridom naktį, tai dešimt skrydžio valandų labai neprailgo, va jau matosi salos
Štai ir Malė ( Maldyvų respublikos sostinė)
Išlipę orouoste vos negavom apopleksijos , karštis nežmoniškas, drėgmė tokia, kad man bene tris dienas viskas kvepėjo rusiška pirtimi
Jau oruoste staigiai persirengėme, nes kitaip būtume nualpę.
Sėdome į katerį, kuris lėkė nežmonišku greičiu visas 45 minutes ir...mes jau savo saloje
Papildyta:
Sala nedidelė- 100 ant 400 metrų. Bet pasakiška . Va vaizdeliai, kurių komentuoti beveik nereikia
Puolėm į vandenyną
Papildyta:
Palmė
Ant sienos- driežas . Pirmą dieną- egzotika, vėliau- draugeliai, kaip ir krabai bei kriauklyčių krabukai. Vaikai su krabais net lenktynes žaizdavo: kurio greitesnis
Oi kaip gražu,lyg rojaus būveinė Lauksiu dar ir dar.Rask laiko pasidalinti šiais nuostabiais vaizdais ir įspūdžiais Vargu ar ten teks nuvažiuoti,tai nors pasvajosiu,akis paganysiu
Koralai
Salos apsauga
Beje, salos personalas- super žmonės, sužavėjo savo geraširdiškumu, nuoširdumu. O vat italai poilsiautojai, kurių buvo dižioji dauguma saloje- pasišiko . Fui kokie
Dar maudynės vandenyne
Prasideda didčkio bajeriai
Papildyta:
Kokosų sultys. Jas mums atnešdavo kasdien kiek norėjm, aš net plaukus tomis sultimis ploviau
Darėmės masažus. Mažajai atlieka pėdų masažą. Vyrai liko patenkinti indės merginos daromu atpalaiduojamuoju, itin kvapniais aliejais įtrinamu masažu, man patiko taškinis, kuri darė kinė mergaitė
Mažiukas kaifuoja
Papildyta:
Papildyta:
Matėm daug rajų, ypač vakarais
Papildyta:
Tautiniai šokiai ir muzika vakarais
Kokie rododendrai
Ilsimės
Vėl su salos darbuotoju
Papildyta:
Driežas
Čia tų sultingų vaisių medis
Papildyta:
Nardė ir snorklingavo net mūsų vaikai. O po vandeniu koks grožis . Padarysim povandenines foto, bandysiu jums parodyti, nes apsakyti neįmanoma
Papildyta:
Papildyta:
Pasyvus poilsis
Papildyta:
Ilsimės viešbutukuose
Plaukiam į sostinę Male
Papildyta:
Male
Papildyta:
Salos apsauga
Beje, salos personalas- super žmonės, sužavėjo savo geraširdiškumu, nuoširdumu. O vat italai poilsiautojai, kurių buvo dižioji dauguma saloje- pasišiko . Fui kokie
Dar maudynės vandenyne
Prasideda didčkio bajeriai
Papildyta:
Kokosų sultys. Jas mums atnešdavo kasdien kiek norėjm, aš net plaukus tomis sultimis ploviau
Darėmės masažus. Mažajai atlieka pėdų masažą. Vyrai liko patenkinti indės merginos daromu atpalaiduojamuoju, itin kvapniais aliejais įtrinamu masažu, man patiko taškinis, kuri darė kinė mergaitė
Mažiukas kaifuoja
Papildyta:
Papildyta:
Matėm daug rajų, ypač vakarais
Papildyta:
Tautiniai šokiai ir muzika vakarais
Kokie rododendrai
Ilsimės
Vėl su salos darbuotoju
Papildyta:
Driežas
Čia tų sultingų vaisių medis
Papildyta:
Nardė ir snorklingavo net mūsų vaikai. O po vandeniu koks grožis . Padarysim povandenines foto, bandysiu jums parodyti, nes apsakyti neįmanoma
Papildyta:
Papildyta:
Pasyvus poilsis
Papildyta:
Ilsimės viešbutukuose
Plaukiam į sostinę Male
Papildyta:
Male
Papildyta:
Maldyvų sultono kapas. Gidas vadino Malij sultan. *****, mano diedas pagalvojo, kad čia sultono namas ir kad tas sultonas- labai mažas. Žodžiu, kol diedas klausinėjo kodėl to namuko tokios mažos durelės ir kokio mažumo tas Malij sultan, gidas vos neįsižeidė
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2007 03 06, 21:36)
Gražu labai ypač tai man patinka nuotraukos iš lėktuvo....gal turit dar ir paskutinių nuotraukų neužkrauna man, nesuprantu kodėl
Kažin ar visiems nesimato paskutinių foto? Nenoriu labai mažinti, bet jei nesimato, rašykit, sumažinsiu, gal tuomet atsidarys?
Papildyta:
Čia kapinės. Smailūs antkapiai- vyrų, apvalūs moterų. Kuo didesnis antkapis, tuo turtingesnis malietis palaidotas
Papildyta:
Maldų namai. Viduje fotkinti negalima. Prieš įeinant visus aprangia sijonais
Papildyta:
Papildyta:
Maliečiai
Papildyta:
Papildyta:
tunai
Papildyta:
Maldyvų respublikos vėliava
Parsinešam bananų į salą. Turguje nusipirkom. Naiviai tikėjausi parvežti lauktuvių į LT, nes labai skanūs, mažučiai tokie, bet išsirpo po kelių dienų, nespėjom visų nė suvalgyti . Dar prisipirkau kokosų aliejų, prieskonių ir nuostabios žalios arbatos. Tiesa, dar begalę natūralių smilkalų
Papildyta:
Diskoteka saloje naktį
Vaikui akys susisuko
Papildyta:
Didysis vaikinas pasiilgo moterų
Gimsta mažiukas
Papildyta:
Vėl vandenynas ir jo gerumai
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Čia savo saloje, prisifotkinau tai už tėvynę
Papildyta:
Papildyta:
Girtuokliauju
Mano vaikiukas, biškį perdegė, tai visas apdangstytas
O čia aš tuos bananus bandau sukapoti
Papildyta:
Vietinis vaikiukas
O čia mano diedas su tuo vaikiuku . Blin, nu man tai jiedu panašūs
Papildyta:
Saulėlydis
Papildyta:
Bungalai
Papildyta:
Vaikai
Vyrai plaukė į vakarinę žvejybą, pagavo kažkokią žuvį ir dvi barakudas, kurias mums patiekė kitai vakarienei
Papildyta:
Papildyta:
Čia šikšnosparniai gyvena
Papildyta:
Čia mes valgėm
baseiniukas restorane
Papildyta:
Papildyta:
Važiuojam namo
Papildyta:
Kažkodėl susikėlė po dvi vienodas foto, o bjauriausia, kad išimt jų negaliu
Linkiu visiems aplankyt Maldyvus. Važiuočiau ten ir antrą kartą
O čia aš tuos bananus bandau sukapoti
Papildyta:
Vietinis vaikiukas
O čia mano diedas su tuo vaikiuku . Blin, nu man tai jiedu panašūs
Papildyta:
Saulėlydis
Papildyta:
Bungalai
Papildyta:
Vaikai
Vyrai plaukė į vakarinę žvejybą, pagavo kažkokią žuvį ir dvi barakudas, kurias mums patiekė kitai vakarienei
Papildyta:
Papildyta:
Čia šikšnosparniai gyvena
Papildyta:
Čia mes valgėm
baseiniukas restorane
Papildyta:
Papildyta:
Važiuojam namo
Papildyta:
Kažkodėl susikėlė po dvi vienodas foto, o bjauriausia, kad išimt jų negaliu
Linkiu visiems aplankyt Maldyvus. Važiuočiau ten ir antrą kartą