Aš lankausi bibliotekose, imu skaityti knygas, dukra imasi sau. Man ten šiaip patinka. Pas mus biblioteko nedideliame mietukyje tai iš vis ramu, būna, kad nei vieno žmogaus, prikrautos lentynos knygų, sėdėčiau ir sėdėčiau, aš toj ramumoj kažkaip atsipalaiduoju
Sweikos. O kur kaune lankotes bibliotekose be viesosios? noreciau uzsiregistruoti i kokia, svarbu kad butu galima paciam knygas apsiciupineti, o ne prasyti kad porodytu...
Aš norėčiau į Kauno viešąją biblioteka užsiregistruoti, gal kas gali papasakoti kokia ten sistema, nes aš iš mažo miestelio ir pas mus biblioteka labai maža tai manau kitaip negu Kaune viskas
Nusprendžiau, kad gana pirkt knygas, reik ir bibliotekoj apsilankyt Tad mielosios, kuri geriausia biblioteka Vilniuje? Be Mickevičiaus man ten kažkaip labai gremėzdiška sistema visa ..
Užtat gimtajam miestuky labai patinka biblioteka ir bibliotekininkės, bet ten matyt per retai būnu ...
Mūsų šeima lankosi Karoliniškių bibliotekoje. Kadangi be knygos man žiauriai nuobodu, tai bibliotekoje esame dažni lankytojai. Smagu, kad netrūksta naujų knygų, pakankamai platus pasirinkimas. Sūnus vos išmokęs skaityti prisijungė prie manęs
Lankotės kas nors Justiniškių bibliotekoje? Ar yra naujesnių knygų pasirinkimas? Nes namuose tiek knygų, kad nėra kur dėti, tai nusprendžiau bibliotekoje apsilankyti.
Lankotės kas nors Justiniškių bibliotekoje? Ar yra naujesnių knygų pasirinkimas? Nes namuose tiek knygų, kad nėra kur dėti, tai nusprendžiau bibliotekoje apsilankyti.
Lankomės Pačių naujausių gaut sunku, bet šiaip naujesnių pilna, galit užsukt. Aš jau seniai knygų nebeperku, maža to, kad kainuoja po 30-40 Lt., tai dar paskui ir dėt nėr kur