Įkraunama...
Įkraunama...

Bibliotekos

QUOTE(kamiliuks @ 2009 01 18, 12:30)
Ar lankotes Antakalnio bibliotekoje? Kada ja atidaro po remonto?

Trečiadienį ant durų buvo parašyta, kad 02 02.Tikiuos jau atidarys, bo užknisa išsidurt nuvažiavus ir pamačius kintančią atidarymo datą 4u.gif
Atsakyti
Aš lankausi bibliotekose, imu skaityti knygas, dukra imasi sau. Man ten šiaip patinka. Pas mus biblioteko nedideliame mietukyje tai iš vis ramu, būna, kad nei vieno žmogaus, prikrautos lentynos knygų, sėdėčiau ir sėdėčiau, aš toj ramumoj kažkaip atsipalaiduoju smile.gif
Atsakyti
Sweikos.
O kur kaune lankotes bibliotekose be viesosios? noreciau uzsiregistruoti i kokia, svarbu kad butu galima paciam knygas apsiciupineti, o ne prasyti kad porodytu... blush2.gif
Atsakyti
Lankausi Mickeviciaus bibliotekoje ir dazniausiai vaiku sk blush2.gif dukros vardu. esu uzsiregistravusi ir suaugusiuju sk, bet vaiku sk daug greiciau...
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš norėčiau į Kauno viešąją biblioteka užsiregistruoti, gal kas gali papasakoti kokia ten sistema, nes aš iš mažo miestelio ir pas mus biblioteka labai maža tai manau kitaip negu Kaune viskas blush2.gif
Atsakyti
Merginos, o Mazvydo bibliotekoje galima pasiimti knygas namo? Ar tik skaityti vietoje? ax.gif
Atsakyti
Nusprendžiau, kad gana pirkt knygas, reik ir bibliotekoj apsilankyt smile.gif Tad mielosios, kuri geriausia biblioteka Vilniuje? smile.gif Be Mickevičiaus blush2.gif man ten kažkaip labai gremėzdiška sistema visa .. blush2.gif

Užtat gimtajam miestuky labai patinka biblioteka ir bibliotekininkės, bet ten matyt per retai būnu ... ax.gif
Atsakyti
Mūsų šeima lankosi Karoliniškių bibliotekoje. Kadangi be knygos man žiauriai nuobodu, tai bibliotekoje esame dažni lankytojai. Smagu, kad netrūksta naujų knygų, pakankamai platus pasirinkimas. Sūnus vos išmokęs skaityti prisijungė prie manęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bambalyte @ 2011 01 30, 21:42)
Merginos, o Mazvydo bibliotekoje galima pasiimti knygas namo? Ar tik skaityti vietoje?  ax.gif

Man atrodo tik skaityti vietoje.
Atsakyti
Lankotės kas nors Justiniškių bibliotekoje? Ar yra naujesnių knygų pasirinkimas? Nes namuose tiek knygų, kad nėra kur dėti, tai nusprendžiau bibliotekoje apsilankyti.
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2011 02 22, 11:59)
Lankotės kas nors  Justiniškių  bibliotekoje? Ar yra naujesnių knygų pasirinkimas? Nes namuose tiek knygų, kad nėra kur dėti, tai nusprendžiau  bibliotekoje apsilankyti.

Lankomės 4u.gif Pačių naujausių gaut sunku, bet šiaip naujesnių pilna, galit užsukt. Aš jau seniai knygų nebeperku, maža to, kad kainuoja po 30-40 Lt., tai dar paskui ir dėt nėr kur doh.gif
Atsakyti