MAN PATINKA ELEKTRENU BIBLIOTEKA
Aš lankausi Kauno viešojoj bibliotekoj.... nu bet jau ta jų "sistema" mane nervuoja.... visokios kontrolės ir pan. atrodo, kad čia visi tik knygas ir vagia
O dar kol užpildai tuos lapelius, kol nuneši iki 3 aukšto poto pusvalandi pralauki ir tik tada gauni knygą... o jei dar tai ne ta knyga kurios norėjai.... ir vėl istorija kartojasi... vėl eini į antra aukšta vel pildai užsakymo lapuka, tad grįžti i 3 aukšta ir vėl pusvalandi lauki kol knygą tau atneš
Bet ačiū Dievui, kad jau ir internetu galima užsisakyt knygų
O dar kol užpildai tuos lapelius, kol nuneši iki 3 aukšto poto pusvalandi pralauki ir tik tada gauni knygą... o jei dar tai ne ta knyga kurios norėjai.... ir vėl istorija kartojasi... vėl eini į antra aukšta vel pildai užsakymo lapuka, tad grįžti i 3 aukšta ir vėl pusvalandi lauki kol knygą tau atneš
Bet ačiū Dievui, kad jau ir internetu galima užsisakyt knygų
man patinka Šeškinės biblioteka esanti Musninkų gatvėj, lankausi ten jau 16metų, mane ten gerai pažįsta tai duoda daug ir naujų knygų. Ir dar iki šiol ilgas neskaitytų knygų sarašas, nes nuolat gauna naujų ir gerų knygų. Svarbiausia politika, nevėluot gražint knygų, ir apskritai gražint
QUOTE(HIPE ;]* @ 2008 06 27, 16:38)
[B][I][SIZE=14][COLOR=fuchsia]
mielos mamytes ;D* o kokie atsiliepimai apie Jeruzales biblioteka
mielos mamytes ;D* o kokie atsiliepimai apie Jeruzales biblioteka
sveikutes o gal kas nors buvote pavilnio bibliotekoj ir zinote ar yra ten kas nors gero??????????
QUOTE(Lelija33 @ 2008 01 10, 12:09)
Gal kas žinot biblioteką Kaune, kur galima rast daugiau ezoterinės literatūros?
Gal KMU bibliotekoje būtų?
Paieškok informacijos jų internetiniame kataloge.
Gal kam nors būtų nesunku, papasakoti, kaip Kauno viešojoje bibliotekoje užsisakyti knygą internetu? Kosmosas man ta jų sistema
QUOTE(haris @ 2006 03 31, 17:39)
Bibliotekose nepakarojama atmosfera. Niekur kitur tokios nerasi. Nebekalbant jau ape interneta
Tai jau tikrai...
o atsakant i klausima, tai man labiausiai mickeviciaus irgi.