Kadangi pati makaronu nelabai megstu ir l. retai su jais ka ruosiu, tai ir dukrelei dar nepasiuliau, bet reiks pabandyti . Kaip tik neseniai galvojau, kad reik paivairint vaikui valgiarasti, o dar cia pasiskaiciau kaip mamytes viska su jais skaniai ruosia, tai net ir pati uzsimaniau .
As ir perdaug negaminu valgyt su makaronais bet kartais maziuj isverdu,tai valgo bet nelabai jam man rodos patinka,pajima keleta saukstuku ir viskas
o mes kas antra trecia diena valgom!
baisiai megstam, o kadangi mum labai svorio truksta tai duodu taip daznai. o valgom ir su darzovem, tai su mesyte. arba tik paprastus, su sviestuku
baisiai megstam, o kadangi mum labai svorio truksta tai duodu taip daznai. o valgom ir su darzovem, tai su mesyte. arba tik paprastus, su sviestuku
maniskiui patinka,ypac pieniska sriubyte su smulkiais makaronais.
Mano kleckas pamišęs dėl makaronų Net dreba pamatęs. Bet jais nepiktnaudžiauju... Kartą per savaitę gal ir išverdu, ne dažniau
O, cia musu vienas is nedaugelio megstamu valgiu, tai jau jei nieko nevalgo, verdu makaronus, visada pasiteisina O siaip 2-3 kart per savaite valgo.
QUOTE(rikutis @ 2008 10 17, 23:15)
Mano kleckas pamišęs dėl makaronų Net dreba pamatęs. Bet jais nepiktnaudžiauju... Kartą per savaitę gal ir išverdu, ne dažniau
Kaip pripratinsit vaika maitinsit-taip jis,greiciausiai,ir valgys visa savo gyvenima.Ar esat girdeje apie "tuscias kalorijas"?Makaronose vertingo tiek mazai....Tikrai neverta pratint prie ju vaiko.Greit Lietuva bus panasi i Amerika pagal nutukusiu zmoniu skaiciu...
Makaronus valgom 1-2 kart į savaitę,labiausiai patinka pieniška makaronų sriuba
Kaip kada,kartais du tris kart per savaite