musiske daznai gauna makaronu, tokiu sociu:su mesa,grietinele, suriu ir darzovemis, nes yra labai nevalgi,tai tik taip ir pamaitinu, nes 2,2m vaikas, o sveria 11kg..
na aš duodu 1-2 kartus per sav. nes mėgsta labai, bet šiaip kartai s ir mažiau duodu nes mes turim viršsvorį tai daktarė neleido, nors aš to viršsvorio nematau, nors veria 18kg bet ūgis irgi nemažas 94cm
mes perkam dabar kur atcirado nauji makaronai vaikiski ar hipp nelabai atcimenu labai jau skanus jie
O musiskiui makaronai nelabai patinka. Visaip bandziau duoti, bet suvalgo labai nedaug...
mes labiausiai megstam pieniska makaronu sriubyte tai duodu 1 ar 2 kartus per savaite.
kelis kartus pirkau vaikiskus makaronus skirtus vaikam, valge su mesyte reiks dar nupirkti jau seniai nevalge
mums skaniausi makaronai su darzoviu sriubyte arba piene virta kosyte su zvaigzdutem
Makaronus mes valgom retai, mazyliui kazko jie nepatinka, valgo nebent tuos kur buna labai ploni, o siaip pimenybe teikiu darzovems, nes kazkur skaiciau kad makaronuose nera vitaminu o turi daug kaloriju
Mes per pra savaiciu viena karta valgom makaronu,bet manau gal dazniau reiks duot,nes labai jau jie jam patinka
Mano panelei makaronai patinka, as ir pati juos megstu, tai ir duodu koki 2-3 kartus per savaite. Ypac gerai kokiu spiraliniu isvirti, tada pati su rankyte ima ir taip daugiau suvalgo, su spageciais irgi megsta pazaist Seip gal makaronai ir nera vertingi vitaminais, bet yra maistingi, o jei svoris nera didelis, tai manau galima ir dazniau paskanaut.
mes valgom makaronu ne per dazniausiai bet duodu