as makaronu duodu kelis kartus per savaite Labai patinka su suriu arba darzoviu padazu o jei dar mesytes idedu,tai is vis patenkinta
QUOTE(Sypsena @ 2007 10 15, 11:18)
as makaronu duodu kelis kartus per savaite Labai patinka su suriu arba darzoviu padazu o jei dar mesytes idedu,tai is vis patenkinta
manoji irgi makaronus labai mėgsta,jau net'' makarončike'' dičkis ją vadina
nevalgo, tikriausiai nemegsta
pas mus makaronai irgi daznas patiekalas,labai megsta spageti,lazanija...
prabunda ryte vaiksto ir kononai kononai cia taip ji makaronus vadina
prabunda ryte vaiksto ir kononai kononai cia taip ji makaronus vadina
Bent karta i savaite makaronai musu seimos valgiarastyje buna. Kai tik paruosiu pietus, kaip mat prie tecio ir butent is jo lekstes mmm kaip skanu
QUOTE(Rene @ 2007 03 06, 16:13)
Sveikos mamytes. Noreciau paklausti, kaip daznai jus savo vaikuciams duodat makaronu? Mano dukrytei yra 1 m. 1 men. ir as jai duodu makaronu mazdaug 1 k. savaiteje, vakare, vietoj koses. Makaronus visada verdu su darzovem (moliugu ir morka, ar tik su moliugu, morka). Skaiciau, kad makaronai taip pat yra vertingas maisto produktas (nors ten tik miltai ir vanduo). Bet jeigu duodu su darzovem, manau yra zymiai vertingiau. Pasidalinkim savo nuomone apie makaronus.
duodu 1-3 per savaite o kartais ir nei vieno, siaip su mesa ir darzovem arba pieniska sriubye buna, bet kad vertingas butu tai nemanau kazkaip, tik tiek kad ji juos vaglo gan noriai
O mano merginai pieniška makaronų sriuba arba tiksliau sriubakošė . Apskritai makaronų duodu 2-3 kartus per savaitę. Dažniausiai vakare vietoj grūdų košės. Kartais padarau kaip košę, kartais įberių į sriubytę su daržovėmis (morkomis, bulvėmis, cukinijos gabalėliais ir pan.). O mėsą dažniau verdu su ryžiais, tokį a la plovą. Mėsa su makaronais jai kažkaip nelabai
kai mano dukriuke atisake bulviu koses su mesa, tai pameginau isvirt makaronu, tai valgo tik duok, ir vienus ir su mesyte:) valgom beveik kasdien:)
Mano Kamilyte makaronus su pienuku valgo daznai vakarienei ,nes jau viskas jai pabode ar ko nors nesinori...,bet makaronai kolkas lenda...
Maniškis makaronus valgo tik sriuboj.Taip tai spjauna lauk ir viskas