Įkraunama...
Įkraunama...

Makaronai 1 m. vaikui

Maniskei irgi makaronai patinka. Valgo ir smulkius, ir stambesnius pora kartu per savaite. Makaronus duodu kaip garnyra arba dedu i sriuba ax.gif
Atsakyti
Mano dukrytė iš viso nemėgsta makaronų. doh.gif O taip norisi paįvairinti meniu. ax.gif
Atsakyti
maniskis labai net pamises del makaronu bigsmile.gif ypac spagehtti bigsmile.gif bet gauna tik max dukart i savaite smile.gif
Atsakyti
maniškė labai mėgsta makaronus, ypač sriubytę su žvaigždutėm, bet stengiuosi duot yvairų maistą tai makaronų gauna ne dažniau kaip kartą per savaitę
Atsakyti
Mes ir valgom,bendrai išverdu ar diesnius ar mažesnius sukramto! mirksiukas.gif
Atsakyti
Valgom makaronus ,truputi.Dar daug ka trinu trintuvu,nes valgyt geriau pradejo tik pries du menesius,bet jau sukramto.
Atsakyti
Makaronai patinka labai,bet duodu karta per savaite.
Atsakyti
Mes valgom su malonumu pora kartu i savaite ax.gif
Atsakyti
Mes makaronus labai mėgstam, o ir man jie išsigelbėjimas, kada skubu kur nors ar nėra laiko. Valgo su sviestuku ir sūriu. Su daržovėm. Su mėsyte, o labiausiai patinka saldžios sriubos. Vakar viriau saldžią sriubytę, tai pridėjau agrastų, rabarbarų, obuoliukų (visa tai iš mūsų daržo), uogyčių tai šveitė, kad net ausytės lapsėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
...mano mazajam didesniu makaronus dar vis truputi patrinu nes jei per didelis kasnis, tai kaip taisykle per barzda turi iskristi...o va radau tokius maziukus ir smulkucius kaip seniau budavo vermiseliai pirkti , tai tik daugiau sviestuko , tai vyras kapoja net ranka pasigruda kas netelpa i burna thumbup.gif ..teisingai kad smulkesni kaip issigelbejimas..jei tik kur greitai paruosti reikia tai 5 min ir jau sriuba ant stalo garuoja...ypac vakare kaip jau miegulis akeles lipina
Atsakyti
Mes taip pat makaronus valgom,labai jau mazei mano patinka smile.gif
Atsakyti
Pora sykiu per savaite duodu. Megsta makaronus. Valgo labai noriai. Idedu biski sviesto ir pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti