Įkraunama...
Įkraunama...

Makaronai 1 m. vaikui

o mes labai megstam makaronus visa seima, ir dukrytei labai patinka vistienos sriubyte su makaronais...
Atsakyti
Makaronu ragavom kol kas tik pieniskoj sriubytej,o su mesyte dar neviriau reiks butinai pabandyti.
Atsakyti
Labai mėgsta makaronus mano vaikučiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Ypač su mėsa thumbup.gif ir ilgus (spagėčius) vienus gali valgyti išvirtus
Atsakyti
mamos o tai kaip jūs tuos makaronus su mėsyte duodat g.gif viską sumaišot ar atsikai mėsa ir makaronai g.gif ax.gif doh.gif
noriu ir aš pabandyti duoti makaroniukų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 19 balandžio 2007 - 22:04
verysad.gif maniskis nevalgo,ir nezinau kodel verysad.gif
Atsakyti
Maniskei tik duok ir kuo daugiau. Spagecius labiausiai megsta, nors man atrodo, kad juos ji tik ryja doh.gif , o ne kramto g.gif
Atsakyti
MANO BERNIUKUI TAI NELABAI PATINKA MAKARONAI, O SPAGECIUS KARTAIS SUVALGO.
Atsakyti
Maniske labai megsta makaronus su mesite ir kartais desryte biggrin.gif viska sumaisau idedu sviesto truputi grietines
ir grazu zuret kaip skanai valgo smile.gif
Papildyta:
Maniske labai megsta makaronus su mesite ir kartais desryte biggrin.gif viska sumaisau idedu sviesto truputi grietines
ir grazu zuret kaip skanai valgo smile.gif
Atsakyti
mano mažoji labai skaniai kerta vištienos sriubytę su makaronais thumbup.gif
Atsakyti
Musiske tiesiog drebeti pradeda kai pamato makaronus, butu jos valia nedavirusius is bliudo istraukti ir valgytu lotuliukas.gif doh.gif Darau ivairiai, ar su desrele, ar su zuvimi, arba "zvaigdutes" i sriuba imetu. Valgome mazdaug 1-2 k per savaite, buna kad ir dazniau biggrin.gif
Atsakyti
duodu pienišką makaronų sriubą, kartą į savaitę...o šiaip kaip garnyrą, retai blush2.gif
Atsakyti
duociau savo mazajam dazniau makaronu, bet nelabai megsta g.gif
nei su mesyte, nei vienus...gal jam per sausa... nemoku tikriausiai paruost doh.gif blush2.gif
Atsakyti