o mes labai megstam makaronus visa seima, ir dukrytei labai patinka vistienos sriubyte su makaronais...
Makaronu ragavom kol kas tik pieniskoj sriubytej,o su mesyte dar neviriau reiks butinai pabandyti.
Labai mėgsta makaronus mano vaikučiai . Ypač su mėsa ir ilgus (spagėčius) vienus gali valgyti išvirtus
mamos o tai kaip jūs tuos makaronus su mėsyte duodat viską sumaišot ar atsikai mėsa ir makaronai
noriu ir aš pabandyti duoti makaroniukų
noriu ir aš pabandyti duoti makaroniukų
maniskis nevalgo,ir nezinau kodel
Maniskei tik duok ir kuo daugiau. Spagecius labiausiai megsta, nors man atrodo, kad juos ji tik ryja , o ne kramto
MANO BERNIUKUI TAI NELABAI PATINKA MAKARONAI, O SPAGECIUS KARTAIS SUVALGO.
Maniske labai megsta makaronus su mesite ir kartais desryte viska sumaisau idedu sviesto truputi grietines
ir grazu zuret kaip skanai valgo
Papildyta:
Maniske labai megsta makaronus su mesite ir kartais desryte viska sumaisau idedu sviesto truputi grietines
Papildyta:
mano mažoji labai skaniai kerta vištienos sriubytę su makaronais
Musiske tiesiog drebeti pradeda kai pamato makaronus, butu jos valia nedavirusius is bliudo istraukti ir valgytu Darau ivairiai, ar su desrele, ar su zuvimi, arba "zvaigdutes" i sriuba imetu. Valgome mazdaug 1-2 k per savaite, buna kad ir dazniau
duodu pienišką makaronų sriubą, kartą į savaitę...o šiaip kaip garnyrą, retai
duociau savo mazajam dazniau makaronu, bet nelabai megsta
nei su mesyte, nei vienus...gal jam per sausa... nemoku tikriausiai paruost
nei su mesyte, nei vienus...gal jam per sausa... nemoku tikriausiai paruost