Įkraunama...
Įkraunama...

Makaronai 1 m. vaikui

Sveikos,
man labai keista kodel dauguma is jusu sako, kad makaronu reiketu vengti, kad nera labai sveikas maistas? As esu kitokios nuomones. Makaronai, kaip ir duona, grudai, kruopos, yra sveikos mitybos pagrindas, ziurint pagal sveikos mitybos piramide. Ju kieki reiketu riboti tiems, kurie turi dideli svori. Na aisku, gal metinukams taip rekomenduojama, nes mano dukra jau beveik 1,5 m. ir makaronus labai megsta, buna, kad istisa savaite pietums juos tik ir tevalgo, nes yra is tu vaiku, kurie uzsiciklina ir valgo vien tik tam tikra maista. Dazniausiai isverdu juos paprasciausiam vandenuke ir paskaninu pirktine kosyte, virtomis darzovemis, mesyte arba labai retai ir tik truputi idedu sviestuko.
Atsakyti
Mes makaronus valgom gana daznai vaikas labai megsta tai kodel netureciau jam duoti ax.gif :
Atsakyti
Mes makaronus skanaujasm koki karteli per svaite, nes mergicka bulves labai skaniai valgo smile.gif
Atsakyti
Valgo puikiai ir su pienu ir su mesyte. Labiausiai patinka vamzdeliu formos makaronai. Kaip tik 1 makaronas tepla i burnyte ir pasmeigt su sakute paprasta thumbup.gif
Atsakyti
mes makaronus valgom nuo metu,ant pieno virtus,su brokoliais,su mesyte maisom,tik su sviestu buna,labai jau skanu mazikei vos nemegstamiausias patiekalas,patinka,skanu tai ir duodu,ir as uz makaronus
Atsakyti
makaronai teikia energijos, ko ir reikia musu lialiams. valgom ir gana tankiai. thumbup.gif
Atsakyti
mes taip pat skaniai juos valgom, skaniausia su sviesteliu biggrin.gif , kokius 3 kartus per savaite 4u.gif
Atsakyti
Kol kas specaliai dukrytei neverdu, bet jei mes valgome, tai ir maziuke su mielu noru valgo, ypac spageti 4u.gif
Atsakyti
Dariau dukrytei pieniska kose su makaronais, bet jai nepatiko, bet kai vyras valgo, tai pirma stovi prie stalo ir praso doh.gif
Atsakyti
Karta savaitej valgo makaroniuku thumbup.gif
Atsakyti
mano berniukas labai megsta makaronus verdu su pienų arba su sviestu valgo puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Valgo puikiai makaronus smile.gif
Atsakyti