Įkraunama...
Įkraunama...

Makaronai 1 m. vaikui

vaikas nuo mažens makaronais ir mėsa gyvas, daugiau jau sunkiai ką įkiši, nebent maitini su piktumais doh.gif
Atsakyti
tiesiog dievina makaronus wub.gif tiek su sviestuku,tiek sriubytes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bvlgari: 03 kovo 2010 - 00:38
nuo 9 menesiu gauna makaronus 2 kart per savaite. bet labiausiai megsta spiralinius. tuomet duodu i rankyte ir ji juos suciulpia.
Atsakyti
Mes makaronus valgom į savaitę 2-3 kartus. Valgom su mėsyte, su sviestuku, su varške sykį dariau. Aš vermišėlius verdu.
Atsakyti
Labai mėgsta makaronus su pienu.Tai valgo 1-2 kartus į savaitę,vakarienei.
Atsakyti
Žiūriu, dauguma mažylių mėgsta makaronus, manoji taipogi ne išimtis, bet stengiuosi juos kuo rečiau duoti, tik kai labai kažką sveikesnio pagamint užtingiu...
Atsakyti
Manoji taip pat labai megsta makaronus, kai jau nieko nebevalgo gelbsti makaronai biggrin.gif
Padarau dazniausiai tokia skystesne kosyte su pienuku thumbup.gif bet stengiuosi labai daznai neduoti, pora/ tris kart i savaite, juk vaikas visko turi isragauti ir atsirinkti kas jam patinka cool.gif
Atsakyti
Makaronu sriubyte mes valgom 2-3 kart i savaite pusryciams,nes kartais nzn ka galima pavalgyti... smile.gif
Atsakyti
Mano dukryte makaronus valgo o savaite 2-3 kartus.Perku smulkius makaronus.Valgo su mesyte,sriubyte.Pastebejau,kad labai megsta 4u.gif
Atsakyti
mano mazius irgi labai megsta makaronus, duodu mazdaug karta i savaite, kartais du. sriubyciu su makaronais dar nebandziau virt jam.
Atsakyti
gan retai duodu. Nepasakyciau kad megtu labiau uz darzoves ar kruopas.
Atsakyti
mano vaikai-abi nuo 6men pradejo makaroniukus valgyt.ir jei paklausi,ka nori valgyti-visad saukia"makaronu!" biggrin.gif
Atsakyti