Įkraunama...
Įkraunama...

Makaronai 1 m. vaikui

QUOTE(klkarali @ 2008 11 17, 15:43)
musiskiui taip pat labai patinka, bet duodam tik karta per 2 svaites ax.gif

o kodėl ribojat? g.gif ar negerai makaronus dažnai valgyti? blush2.gif mes vos ne kiekvieną dieną pavakariams arba vakarienei kapojam, nes laaaabai mėgsta thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi labai megstam,tai karta i savaite valgom biggrin.gif
Atsakyti
na as daznai ruosiu pusryciams arba krupu koses,arba kruopu sriubytes arba makaronu kose(su sviestuku,desrele-pusryciams) arba makaronu sriubyte...zodziu kiek zinau,miltiniuose,ir grudduose yra kzkokiu angliavandeniu,kurie reikalingi vaikucio aktyvumui ir t.t. bet jie greitai isisavina,ir iki pietu "susivirskina",todel gerai pusryciams

Papildyta:
QUOTE(Diuna @ 2008 10 18, 13:43)
Kaip pripratinsit vaika maitinsit-taip jis,greiciausiai,ir valgys visa savo gyvenima.Ar esat girdeje apie "tuscias kalorijas"?Makaronose vertingo tiek mazai....Tikrai neverta pratint prie ju vaiko.Greit Lietuva bus panasi i Amerika pagal nutukusiu zmoniu skaiciu... sad.gif

na ,kad juose butu labai daug naudos tai as irgi pritariu-,kad nera ten daug jau tos naudos,bet ,kad jie kenktu-tai tikrai papriestarausiu lotuliukas.gif siaip kazkuriames straipsnyje skaiciau,kad Sophye Lorenn lieknumo paslaptis-italiska virtuv4,t.y. makaronai,ir ji pasakiusi svarbiausia ne tai,kad valgai makaronus,o tai ka prie ju valgai tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvini: 09 gruodžio 2008 - 02:37
mano pupa labai megsta makaronus, gauna 1 karta per savaite biggrin.gif
Atsakyti
O mes juos valgom daznai 3-4 kartus per savaite, ivairiomis formomis, nes mazoji tikra "nevalgiuke", ir daugiau nieko negaliu ikalbinti suvalgyti, tai ir duodu, juk nelaikysiu alkano vaiko doh.gif
bet tikiuosi, kad musu mitybos iprociai greit pasikeis, ir valgysim vertingesni maista!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Dažniausiai vakarienei 1-2 kartus per savaitę. Išverdu įpylus truputį alyvuogių aliejaus ir valgo vienus smile.gif
Atsakyti
Mano vaikai , mažiukas ir vyresnėlis laaabai megsta makaronus ir aš prisipažinsiu be makarončiku negaliu hihihi.gif Ir netiesa kad makaronai tukina schmoll.gif tukina padažai ir netinkamas garniras prie jų. Pvz.makaronose (kalbu apie gerus ir auksčiausios rūšies miltų) yra labai nemažai vit. B. taip pat tai produktas kuris duoda ilgam sotumo jausma thumbup.gif Pavalgius makaroniukus su daržovėmis gausim mes ir mūsų vaikučiai sveika ir skanu maistą. biggrin.gif Tai gi aš už makaronus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 13 gruodžio 2008 - 22:59
Kadangi makaronai rekomenduotini vaikams, maniškė jų gauna 2-3 kartus per savaitę. valgo visaip-kartais su sviestu, kartais kaip garnyrą prie mėsytės ar dešrelės, kartais makaronų sriubą.
Atsakyti
Maniskis valgo 2-3kartus per savaite.Labai megsta su virtu liezuviu, sriubyte.
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2008 12 18, 23:27)
Maniskis valgo 2-3kartus per savaite.Labai megsta su virtu liezuviu, sriubyte.

o kaip ta sriubyte su virtu liezuviu verdat?
Atsakyti
Mes makaronus valgom karta i sav.,kartais dazniau,bet nepasakyciau,kad super patiktu jie mergytei,nors tevelis galetu kiekviena diena juos valgyti,o as ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tvini @ 2008 12 18, 22:53)
o kaip ta sriubyte su virtu liezuviu verdat?

As kaip suprantu,cia mamyte isvardijo kaip makaronus valgo, su liezuviu, ir sriuba kad megsta mirksiukas.gif

Mano vaikinas taippat labai megsta makaronu,tai per savaite kokius 2 kartus ju gauna
Atsakyti