Įkraunama...
Įkraunama...

Makaronai 1 m. vaikui

Sveikos mamytes. Noreciau paklausti, kaip daznai jus savo vaikuciams duodat makaronu? Mano dukrytei yra 1 m. 1 men. ir as jai duodu makaronu mazdaug 1 k. savaiteje, vakare, vietoj koses. Makaronus visada verdu su darzovem (moliugu ir morka, ar tik su moliugu, morka). Skaiciau, kad makaronai taip pat yra vertingas maisto produktas (nors ten tik miltai ir vanduo). Bet jeigu duodu su darzovem, manau yra zymiai vertingiau. Pasidalinkim savo nuomone apie makaronus. smile.gif
Atsakyti
musu dukriukui 1m2men makaronus pietums ruosiu su mesyte/zuvimi ir darzovemis arba vakarienei pieniska sriubyte. per svaite 1-3kartus.
Atsakyti
As makaronus duodu ivairiai : isverdu smulkiu makaronu "Zvaigzduciu" su pienu valgo, dar verdu su sultiniu, su mesyte ir buvemis. thumbup.gif
Atsakyti
Na, makaronai tikras išsigelbėjimas tiems vaikučiams, kurie nemėgsta kruopienių. Žodžiu, angliavandeniai. Aš duodu makaronų košę ne itin dažnai, nes turim prisipirkę įvairiausių kruopų, tad kaitalioju košes. O pieniškos sriubytės tai nelabai.... schmoll.gif kaip tėtis bigsmile.gif
Atsakyti
Maniškė labai mėgsta makaronus, ypač spalvotus thumbup.gif . Gaminu įvairiai ir su mėsyte, ir su daržovėmis ir su sūriu.
Atsakyti
Mes irgi mėgstam smulkius makaroniukus.. Vis tiek, manau, kad l.dažnai nereiktų jų duot, tai yra miltinis produktas g.gif
Atsakyti
Mes makaronus karta arba du valgom.Megstam pieno sriubyte su makaronais ir makaronus su mesyte essen.gif
Atsakyti
Mano mergyte nelabai valgi, bet makaronus megsta, todel duodu ju pakankamai daznai, su sviestu arba grietine.
Atsakyti
Makaronus valgom 2-3 kartus per savaite. Maniskis juos valgo ir vienus, patinka imti su pirstais ir det i burnyte. O siaip, makaronai, labai universalus dalykas, galima det praktiskai visur - i sriubas, i troskinius, i apkepus ir tt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltuke: 10 kovo 2007 - 16:10
man makaronai labai patinka ir dukrytė juos mėgsta, per savaitę valgo kokius 3 kartus. dažniausiai su daržovių sriuba 4u.gif
Atsakyti
Mes valgome daznai, kazkur kas antra diena..valgome, nes patinka, skanu..O paruosiu kiekviena karta vis kitaip, ir su pieneliu, ir su darzovemis, ir su mesyte, ir siaip, tik su sviesteliu..smile.gif
Atsakyti
maniškis irgi labai mėgsta makaronus, tai visaip ruošiu drinks_cheers.gif
Atsakyti