Įkraunama...
Įkraunama...

Dalyvaujam patys

QUOTE(džu @ 2014 10 28, 22:54)
Little feet, mačiau, kuliuose kartais žmonės treniruotes pasidaro, nevažiuoji ten?
Niekas nesakė man mad.gif Pati tik iš foto FB ir sužinojau post faktum.
Ai bet man dabar ir užteks, pas Andrejų buvau, svarbius momentus išsiaiškinau, esant slidžiai dangai norėčiau pasibandyti.
Atsakyti
ot tai tau, aš ir sakau, kur tas opeliukas, nesimato jokiam kadre smile.gif
aš irgi baisiai laukiu sniego jau.
Atsakyti
džu, nedalyvavai čia?
Atsakyti
ne, ten d1 organizavo, kažkaip nelabai aš jų renginiais žaviuosi smile.gif ir šiaip, šiemet jau baigiau, mano padangoms jau per šalta, jos lėtai kaista, o šaltos čiuožinėja, kaip karvės, kadangi nebelabai kas nusimato, sezonas su civiku jau baigtas, apsitvarkysim dar šiek tiek kėbulą prieš žiemą ir miegot smile.gif bet prasideda žiemos sezonas, turiu jau tam ir mašiną, daug nesitikiu, bet smagu vistiek turėtų būt smile.gif sniego tik reikia.
Atsakyti
g.gif ziuriu, jus cia dviese - grazios ir greitos pasikalbat ir viskas biggrin.gif
jum po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 10 29, 12:35)
ne, ten d1 organizavo, kažkaip nelabai aš jų renginiais žaviuosi  smile.gif  ir šiaip, šiemet jau baigiau, mano padangoms jau per šalta, jos lėtai kaista, o šaltos čiuožinėja, kaip karvės, kadangi nebelabai kas nusimato, sezonas su civiku jau baigtas, apsitvarkysim dar šiek tiek kėbulą prieš žiemą ir miegot  smile.gif  bet prasideda žiemos sezonas, turiu jau tam ir mašiną, daug nesitikiu, bet smagu vistiek turėtų būt  smile.gif sniego tik reikia.
Jei ne paslaptis, kas su d1 renginiais negerai (galima ir AŽ)? Užėjus ūpui ir tokį atstumą gal visai suvažinėčiau g.gif
Ką turi žiemai? bigsmile.gif
QUOTE(Robulis @ 2014 10 29, 16:54)
g.gif  ziuriu, jus cia dviese - grazios ir greitos pasikalbat ir viskas  biggrin.gif
jum po  4u.gif
Denaxa dar prisideda, tik gaila, kad ji dabar nelabai turi galimybių dalyvauti smile.gif Mes Klaipėdoje turime jau etatines dalyves, per varžybas persimetam keliais žodžiais smile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
labai būtų smagu,jeigu daugiau prisijungtų į šitą skyrelį, ačiū, robuli 4u.gif
d1 kiek teko būt renginių, tai pinigai dideli tiek žiūrovams, tiek dalyviams, o organizavimas prastas. Jie pagrinde organizuoja drifto treniruotes, varžybas, turbūt blogiausios matytos drifto varžybos prie siemens buvo jų darbas. Žiemai audukę paėmiau, man į darbą ir į treniruotes, gal ir į kokias varžybas išlįsim. smile.gif
Atsakyti
As sniego nelaukiu,baisiai sunku dirbti bus smile.gif Bet sniegas per iseigines butu geris,aiksteleje tikrai smagu pasinesioti smile.gif As labai rimtai mastau perduot sportine estafete dukrai,nes man nu jau visai nesisviecia,reikia rinktis-arba sportas,arba mokslai-abieju uzgriebti neiseis niekaip.. g.gif . Bet kai neisilakstau aiksteleje,kazkaip gatveje pradejau labai agresyviai vazineti,negerai... doh.gif
Atsakyti
denaxa, keleiviai ritinėjasi salone? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 10 28, 23:35)
ot tai tau, aš ir sakau, kur tas opeliukas, nesimato jokiam kadre smile.gif
pažiūrėjau video ir nusprendžiau - gerai, kad manęs ten ir nebuvo irnesakyk.gif
QUOTE(džu @ 2014 10 29, 19:47)
labai būtų smagu,jeigu daugiau prisijungtų į šitą skyrelį
drinks_cheers.gif
QUOTE(džu @ 2014 10 30, 00:25)
denaxa, keleiviai ritinėjasi salone?  lotuliukas.gif
laugh.gif laugh.gif
Vakar autobusu važiavau iki serviso mašinos pasiimti per visą miestą, autobuso toks šiaip sau išplanavimas, mažokai patogių įsikibimų, tai vienas diedulis vairuotojui piktai pakomentavo, jog ne malkas veža.
Atsakyti
aš tau jau pasiilgau važiavimo, sueitų ir toks budulynas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 10 30, 00:25)
denaxa, keleiviai ritinėjasi salone?  lotuliukas.gif

Ritinetis tai nesiritineja,bet kartais kai posuki per staigiai paimu uzsimirsusi tai tik girdziu-koju ciuztelejimai salone biggrin.gif Siaip vaziuoju greit ir agresyviai,bet nevaziuoju gazas-stabdis,tai keleiviai nesivarto,net jei kas pakisa,stangiuosi stabdyti taip kad zmones nenukristu,jei tektu rinktis tarp kazkokio pakisusio kibiro ir savo zmoniu-zinoma,visu pirma saugociau zmones smile.gif.
Papildyta:
Dzu, svc treniruote nusimato lapkricio 9 berods,fb yra paskelbta smile.gif
Atsakyti