Įkraunama...
Įkraunama...

Dalyvaujam patys

šeštadienį visai neblogai sekėsi, gaila, merginų buvom tik dviese, o sekmadienį greituminiam kažkaip jau važiuojant buvo bloga nuojauta, taip ir sekėsi, kaip ne ta koja išlipus, apšilime apturėjau mažytę avariją su įranga, ir paskui kažkoks stopas įsijungė ties tuo posūkiu, dėl ko nepavyko neparodyt gero rezultato. Kita vertus, greičiausiai tai jau pabaiga civikėliui, keliaus tuoj žiemos miego, ir lauks naujų dalių, reiks nemažai rankų pridėt, kad važiuotųsi greičiau ir patogiau.
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2014 10 13, 15:16)
iš čia esančių tik aš pajūry dalyvavau, bet sekėsi prastai, o kiek prastai - dar nežinau, nespėjau rezultatų vietoje pamatyti, o svetainėj dar nepaskelbta. Visgi esu beveik tikra, kad likau paskutinė iš 9.
Buvo šlapia, prikritę lapų, aš jau šiaip gatvėje važiuodama su savo žieminėm padangom slydinėju, tai bijojau ten per daug draskytis, nes vieni bordiūrai aplinkui. Ir dar per pirmą važiavimą garsai neteisingi iš mašinos sklido, tai svarsčiau, ar iš viso bevažiuoti. Žodžiu, ne mano diena smile.gif

neliudek, ne paskutini karta gi tokios varzybos smile.gif

Papildyta:
QUOTE(džu @ 2014 10 13, 21:28)
šeštadienį visai neblogai sekėsi, gaila, merginų buvom tik dviese, o sekmadienį greituminiam kažkaip jau važiuojant buvo bloga nuojauta, taip ir sekėsi, kaip ne ta koja išlipus, apšilime apturėjau mažytę avariją su įranga, ir paskui kažkoks stopas įsijungė ties tuo posūkiu, dėl ko nepavyko  neparodyt gero rezultato. Kita vertus, greičiausiai tai jau pabaiga civikėliui, keliaus tuoj žiemos miego, ir lauks naujų dalių, reiks nemažai rankų pridėt, kad važiuotųsi greičiau ir patogiau.


brangus hobis g.gif , bet gal pojuciai ir adrenalinas atperka? wink.gif
Atsakyti
tikrai atperka, kitaip nevažiuočiau smile.gif ypač greituminis, nes patikrina stipriai įgūdžius, kuomet išlipi, dreba ir rankos, ir kojos nuo to adrenalino smile.gif
kas liečia pinigus, taip, tikrai brangus, ir rezultatai priklauso nemaža dalim nuo jų kiekio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo džu: 16 spalio 2014 - 15:43
QUOTE(Robulis @ 2014 10 16, 15:31)
neliudek, ne paskutini karta gi tokios varzybos smile.gif
paskutinės šį sezoną smile.gif prasti rezultatai demotyvuoja, bet paskui apgalvoju visas aplinkybes ir nusprendžiu, kad ne taip ir blogai man sekasi smile.gif
Atsakyti
little feet, blogi rezultatai neturi demotyvuot, o skatint analizuot klaidas ir pasitempt. smile.gif jeigu ta veikla yra maloni, turi nenuleist rankų, pasiimk treniruotę, kai vėl vilniuje būsi, dažniau į varžybas, automobilį pasitvarkyk, ir bus viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 10 16, 20:25)
little feet, blogi rezultatai neturi demotyvuot, o skatint analizuot klaidas ir pasitempt. smile.gif jeigu ta veikla yra maloni, turi nenuleist rankų, pasiimk treniruotę, kai vėl vilniuje būsi, dažniau į varžybas, automobilį pasitvarkyk, ir bus viskas gerai.
ta demotyvacija momentinė, nerimta. 7nį važiuoju į treniruotę smile.gif
Atsakyti
na ir šaunuolė, tų momentinių tai visiems būna, bet paskui pagalvoji, kaip gi be šito būt, kai jau išbandei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 10 16, 22:38)
na ir šaunuolė, tų momentinių tai visiems būna, bet paskui pagalvoji, kaip gi be šito būt, kai jau išbandei  smile.gif
Taip taip, sustoti nesinori smile.gif Jei demotyvacija būtų stipri, tai viską jau seniai būčiau metusi. Dabar paskaičiavau, kad sudalyvavau 7 varžybose, už startinius išleidau 320 lt, į varžybas ir atgal suvažinėjau apie 400-500 km, o dar vietoje kiek kuro susidegina smile.gif Pamokų net neskaičiuoju smile.gif
Atsakyti
tai čia dar labai mažai išleidai smile.gif pvz vienas važiavimas į ruklą man stabiliai kainuoja apie 300 lt su kuru ir startiniais.
Atsakyti
skaičiau, kad ten didesni mokesčiai. Pas mus kainos buvo tokios (jei registruojies iš anksto): Skuodo klube moterų klasė 30 lt, jei plius atvira klasė, tai dar 20 lt; pajūrio slalome - moterų irgi 30 lt, jei nori papildomai į FWD ar RWD, tai pilna 50 lt kaina.
Kuro niekad tiksliai neskaičiavau, nes seato sąnaudos buvo ir šiaip didelės, o opelis dabar su dujom, bet trasoj važiuoju benzu.
Atsakyti
Mokesčiai ne kosmosas, 40 lt plius 30 į antrą grupę, bet kelio gabalas gaunasi ir mašina pastoviai prie ribotuvo smaugiama irgi nemažai ryja, vežuosi kanistrą su savim kuro, taip ir gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo džu: 17 spalio 2014 - 16:25
Little feet, mačiau, kuliuose kartais žmonės treniruotes pasidaro, nevažiuoji ten?
Atsakyti