Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepas nuo tuberkuliozės

Siandien ir as pastebejau pulinuka, nedidelis. Kazin vaikui skauda, kokia itaka daro tas spuogelis. Ryt paskambinsiu gydytojai, gal kazkuo ji patepti kad greiciau uzgytu?
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2007 08 20, 21:52)
mums jau trecias menuo, ir jokios zymes kad buvo skiepytas... g.gif

Mums jau penktas eina, bet irgi nieko... visiskai... g.gif gal negerai?
Atsakyti
Sveikutes,

mums irgi skiepukas puliuja ir kartu slogyte visa savaite? schmoll.gif
tai as vis ir mastau gal cia nuo skiepo slogyte g.gif , nes ji niekaip negija tai agl ir susije? unsure.gif Gal kam panasiai buvo? g.gif
Atsakyti
Noriu paklausti. Mano merginai jau 7 menesiai, o jai randelis vis dar raudonas ir kaskart vis sasiukas nusilupa. Pazystamu mamu vaikuciams paskiepijus po poros menesiu sasiukas dinkdavo, likdavo tik randas. Aisku kiekvienas vaiko organizmas skirtingai reaguoja... bet man kazkaip itartinai. Gyditoja i mano klausimus atsako - "laukite" . Ka jus manote? gal susiduret?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nu musu tai baisus tas skiepas labai, pradejo raudonuot nuo 4men db 4 ir 3 sav. tai ispuliavo i isore, bet man baisu ziuret, o daktare sako kad normalu cia:

user posted image
user posted image
user posted image

Ar kuri toki baisu turejot pulini g.gif
Atsakyti
siaubas blink.gif
Atsakyti
Na as tikrai nemanau, kad cie normalu blink.gif pasikonsultuok su kitu gydytoju, nelauk kol bus dar blogiau blink.gif
Atsakyti
Maniškio irgi iškilo, išpūliavo, bet tikrai ne tiek schmoll.gif Dar nevisiškai sugijo, bet nedaug ten belikę.
Atsakyti
o siaube, tu varge!!! cia gi tikrai nenormalu. Kiek zmoniu maciau, tai visi su mazais randeliais vaiksto, o cia gi bus randas per puse rankutes verysad.gif
Atsakyti
Zuwytes, tikrai tai nenormalu, nieko panasaus neturejom schmoll.gif
Atsakyti
O kazin man pediatrui rodyti ar ftiziatrui is kart g.gif
Atsakyti
ojei, mūsų ir dar nesugijęs, bet kad vos matomas...iki 6 mėn sakė turi visai sugyti, bet juk ne tokio didumo...bėk pas daktarus
Atsakyti