Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepas nuo tuberkuliozės

QUOTE(Natalija Kociene @ 2008 02 13, 18:16)
parasysiu ir savo mazylio istorija....  verysad.gif paskiepijo mus gimdymo namuose irgi nuo TBC - BCG vakcina, skiepo vieta gijo labai svariai, jokiu pulinuku, jokiu guziuku, nieko....  verysad.gif galiausiai, kai sulaikem 6 menesiuku, pastebejau pazastyje guziuka, del kurio islakstem klinikas, gulejom ligoninej, paskyre antibiotikus, kuriuos vaikas gerdamas baisiausias isterijas kelia, ir dar be viso to, tie antibiotikai kenkia kepenims... cray.gif  tyrimus padare-LIMFADENITAS po tos BCG vakcinos (uzkrete mus ta TBC) cray.gif dabar po keliu dienu laukia oprecija cray.gif  (ir bendra narkoze, ir tie antibiotikai dar kelis menesiukus vartoti) cray.gif zodziu bandom aiskintis viso sito BAUBO priezastis, kas kaltas, ar pativakcina, ar medike per giliai suleidusi vakcina... taigi merginos, saugokit savo mazylius nuo tokiu baisiu vakcinu... verysad.gif

Brangute,
Puikiai Tave suprantu - mes irgi visa sia istorija isgyvename ir issoperavo mus dar sausio men. Tik del vaistu tai nesake, kad kenkia kepenim. Kur radai informacijos, nes niekur nerandu jokios info.
O kankinames juo gerdami irgi nerealiai. vienintelis kas padeda tai 0.5-1 val. nesiojimas po to kai isgeria vaistus - na, kol issiriaugeja.
Atsakyti
niko čia gero kad taip yra nes mum taip buvo ir gėrėm daug antibiotikų ir 2 mėn operavo ir laukti negalima nes tas pūlinys gali trūkti viduj, mum daktarė irgi sakė nieko čia baisaus
Atsakyti
Junguosi i supuliavusiu gretas 4u.gif

Mano zuikiui 1.5 men, ir skiepo vieta to kuri dare dar ligoninej pries kokia gera savaitele uzraudo ir guzas atsirado... o dabar ziuriu ir du pulinukai yra... mastau.gif
Keista menesio skiepyjo i kojyte ten jokiu zymiu nera, o sureagavo sitas rankytes skiepas?? Kaip gi turi buti?? Ryt planuoju skambintis gydytojai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 27 kovo 2008 - 23:59
QUOTE(Nerutė @ 2008 03 28, 00:50)
Junguosi i supuliavusiu gretas  4u.gif 

Mano zuikiui 1.5 men, ir skiepo vieta to  kuri dare dar ligoninej pries kokia gera savaitele uzraudo ir guzas atsirado... o dabar ziuriu ir du pulinukai yra... mastau.gif
Keista menesio skiepyjo i kojyte ten jokiu zymiu nera, o sureagavo sitas rankytes skiepas?? Kaip gi turi buti?? Ryt planuoju skambintis gydytojai... g.gif

siūlau būtinai nuvykti pas daktarę o jei sakys kad nieko tai paprašyk kad ultragarsu ištirytų kad sužinotum kas ten yra tam limfmazgy, nes mum taip buvo o daktarė kaip minėjau sakė nieko tokio, bet pati nuvariau į klinikas kauno ir pasirodo visai ne nieko, bet sūnus dar mažas buvo o tą pūlinį operavo kai jam buvo 2 mėn nu man buvo labai neramu nes paskui ilgai antibiotikus teko gerti ir prieš operaciją ir po jos..žinoma tik pasiūlau o spresti jums..bet žiūrėkit neprašaukit...pasakočiau kaip mum buvo bet gal mum kitaip bet pradžia buvo kaip jums..
bet jei išorėj pūliuoja tai taip turi būti, o mano mažiui tai viduj viskas vyko tam guziukyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssanta: 28 kovo 2008 - 13:13
truko snd tie pulinukai tai gal nieko tokio? mastau.gif nes nebeskambinau pasiskaiciau kad taip tuir buti ir nusiraminau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 03 28, 22:40)
truko snd tie pulinukai tai gal nieko tokio? mastau.gif nes nebeskambinau pasiskaiciau kad taip tuir buti ir nusiraminau  blush2.gif

ir puiku kad pratrūko, sėkmės jums augit sveiki ir dideli 4u.gif
Atsakyti
Mums jau 10 men ir jokio pulinuko anei randelio, ir dabar pakartotinai neskiepyja 11 men. Seimos gyd sake, kad ir mantu ir vakcinos supakuotos po desimt doziu ir vienam pirkti brangiai kainuoja, o valstybe, taip kai anksciau visus tikrindavo ir reikalui esant revakcinuodavo, to dabar nedaro, nes matai ES istojom, o pas juos jau tokia liga - atgyvena. I r niekas neziuri, kad Lietuvoj sergamumas tik dideja ir ne asocialiu zmoniu saskaita, o vis daugiau, pasiturinciu seimu vaikuciai toj baisio ligonineje guli!
Atsakyti
QUOTE(Jarga @ 2008 04 03, 12:37)
Mums jau 10 men ir jokio pulinuko anei randelio, ir dabar pakartotinai neskiepyja 11 men. Seimos gyd sake, kad ir mantu ir vakcinos supakuotos po desimt doziu ir vienam pirkti brangiai kainuoja, o valstybe, taip kai anksciau visus tikrindavo ir reikalui esant revakcinuodavo, to dabar nedaro, nes matai ES istojom, o pas juos jau tokia liga - atgyvena. I r niekas neziuri, kad Lietuvoj sergamumas tik dideja ir ne asocialiu zmoniu saskaita, o vis daugiau, pasiturinciu seimu vaikuciai toj baisio ligonineje guli!

neatgyveno, o tiesiog pripažinta, kad ta vakcina- neefektivi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2008 04 04, 01:02)
neatgyveno, o tiesiog pripažinta, kad ta vakcina- neefektivi.  4u.gif

O čia tai geras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2008 04 04, 01:02)
neatgyveno, o tiesiog pripažinta, kad ta vakcina- neefektivi.  4u.gif

tikrai taip, mus ir pries skiepijant apie tai informavo
Atsakyti

mano dviejų mėnesių dykrytei susidarė pupos dydžio infiltratas nuo TB vakcinos, ftiziatrai ir chirurgai įsitikinę, jog reikia šalinti limfinį mazgą; man silpna darosi pagalvojus apie operaciją su pilna narkoze. gal kam nors buvo nutikusi tokia nelaimė, būčiau dėkinga už pasidalytą patyrimą
Atsakyti
QUOTE(Daivuzele @ 2007 07 14, 18:31)
mano patirtis su situ skiepu tai vaje vaje.... net operacija per ta skiepa iskentejom ir 3 men gerem antibiotikus  verysad.gif  Zodziu skiepas nuo tuberkuliozes mus uzkrete tbc... Ir man puliavo ir buvo l.negrazi ta viena, bet kai jau lygtais apsigydeme pastebejau tos rankutes pazastyje gyzeli!!! Kuris vis didejo... kiek mus tampe po ligonines kol istyre ir issiaiskino tas tai yra.  blink.gif  Pasirodo tai limfadenitas... o kai isoperato ir istyre to guzelio turini pasirodo, ten tbc, tai dar ir gydyma gavom nuo tos ligos. Kiek bandziau skaityti ir dometis, tai priezastis: per giliai suleista vakcina.

Oi kaip man negera ant sirdies pasidare perskaicius Jusu istorija...
Pas mus skiepas lyg ir normaliai gijo, ir puliavo siek tiek, bet kai vaikui buvo mazdaug trys keturi men pastebejom gumbeli toj vietoj. Pasiklausus pediatre sake, jog cia viskas ok.
Na o dabar atejus vieneriu metuku TA ji vel uzciupe ta gumbeli (as ji visada jauciau, bet deja tikejua kad cia viskas gerai.... unsure.gif ) ir pareiske, kad greiciausiai reiks daryt operacija doh.gif blink.gif Irgi greiciauisia del to, kad per giliai i raumeni buvo suleista vakcina doh.gif
Esu visiskai pasimetusi..... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja: 12 birželio 2008 - 22:52