Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepas nuo tuberkuliozės

Siuo metu per НТВ (NTV) eina laida apie skiepu. Rode mergaite, kuriai 5 metus tuberkuliozes skiepo zala "islindo" po 5 metu. Tuos 5 metus sis virusas "ede" vaiko stubura... is leto... kad budama 5 metu, vaiksciojanciam vaikui prasidejo problemos su zarnynu, 5 kartus per diena staigiai uzkildavo temperatura, kol galu gale vaikui atsake kojos.
Vaika istyre, ir tik po n-ojo istyrimo pripazino, kad tai buvo tuberkuliozes skiepo zala, kuri mergaitei padare gimdymo namuose.
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2011 02 12, 15:54)
Siuo metu per НТВ (NTV) eina laida apie skiepu. Rode mergaite, kuriai 5 metus tuberkuliozes skiepo zala "islindo" po 5 metu. Tuos 5 metus sis virusas "ede" vaiko stubura... is leto... kad budama 5 metu, vaiksciojanciam vaikui prasidejo problemos su zarnynu, 5 kartus per diena staigiai uzkildavo temperatura, kol galu gale vaikui atsake kojos.
Vaika istyre, ir tik po n-ojo istyrimo pripazino, kad tai buvo tuberkuliozes skiepo zala, kuri mergaitei padare gimdymo namuose.

Laida vadinasi "Последнее слово Укол страха". Pažiūrėti galima ČIA Tik patraukite puslapį šiek tiek žemyn.
Atsakyti
as norejau pasitikslinti del TBC vakcinos.vakcina kaip skaiciau nera simtaprocentine apsauga nuo sios ligos.tai reiskia, kad tiek skiepytas, tiek neskiepytas vaikas vienodai gali apsikresti tuberkulioze, ar vis del to islieka galimybe susirgti maziau tam, kuris vakcinuotas g.gif
Atsakyti
Paziurejau baisu, mano sunus hiperaktyvus, mazoji paskiepyta puse skiepu po paskutinio 2010.12 men. dabar islindo lengvas berimas tipo prakaitinis. Netikiu daugiau gyd. jie slepia ar nenori pripazinti skiepu zalos. Daugiau mazosios neskiepysiu. Nes nezinau gal sekantis skiepas bus lemiamas.... Mano visu draugiu vaikams bedos 3metu cukralige leidzia insulina, 2m-astma visam laikui, 6m- sanariai su invalidumu. Visai netiketai sutikau sena pazystama ir paplepejom sia tema: ji sako po pirmo skiepo poliklinikoj jos kudikis prarado apetita, reke. pakilo temp. ji nuejus pas gyd atsisake skiepu pasirase. TAM VAIKUI JAU 20 METU IR NIEKO NESIRGO NIEKUO NEUSIKRETE KAIP MUS GAZDINA. MIELOS MAMOS NE AKMENS AMZIUJE GYVENAM, GRUDINKIM SAVO MAZYLIUS NETAMPYKIM PO URMO BAZES, TURGUS, MAXIMAS IR T.T NEBUS NUO KO SKIEPYT.
Atsakyti
QUOTE(aaktinija @ 2011 02 13, 20:01)
as norejau pasitikslinti del TBC vakcinos.vakcina kaip skaiciau nera simtaprocentine apsauga nuo sios ligos.tai reiskia, kad tiek skiepytas, tiek neskiepytas vaikas vienodai gali apsikresti tuberkulioze, ar vis del to islieka galimybe susirgti maziau tam, kuris vakcinuotas g.gif

Aš irgi niekaip nerandu tikslaus atsakymo į šitą klausimą g.gif
Mes kol kas neskiepyjom savo dukrelės, ir vis galvojam, ar verta g.gif
Atsakyti
sveikos, kita rudeni ketinu leist savo mergaite i darzeli. Kaip suprantu tuberkuliozes gresme yra labai reali. Galvoju, gal ja reiketu paskiepyt? Tumet jai bus 2 metai ir 8 menesiai. Ar manot bus efektyvu? Ir dar... kas jeigu jinai jau turi TBC bakteriju? Ar reikia pries tai issitirt ar kaip?
Atsakyti
dar paskaiciau, jog yra tokia komplikacija limfadenitas. Is pasisakiusiuju skaiciaus, suprantu, kad problema labai dazna. Kas tai per daiktas? Cia kai nuo skiepo vaikas suserga TBC? Ar tokia komplikacija atsitinka tik maziems ar ir didesniam vaikui yra tokia pati gresme?

Klausineju todel, kad pas mano dukryte plauciai ir kvepavimo takai yra silpna vieta. Nors niekuo neskiepyta serga ji tikrai labai daznai. Karta per du menesius. Ir darzelio nelanko. Vis svarstau, ar didesne rizika neskiepyt, ar paskiepyt.
Papildyta:
QUOTE(rlnds @ 2011 02 13, 20:42)
TAM VAIKUI JAU 20 METU IR NIEKO NESIRGO NIEKUO NEUSIKRETE KAIP MUS GAZDINA. MIELOS MAMOS NE AKMENS AMZIUJE GYVENAM, GRUDINKIM SAVO MAZYLIUS NETAMPYKIM PO URMO BAZES, TURGUS, MAXIMAS IR T.T NEBUS NUO KO SKIEPYT.

Mes gyvenam labai toli nuo visu maksimu, bandome grudintis ir esam neskiepytos. O sergam jeigu ne kas menesi tai kas antra, retai kas trecia. Nuo pat gimimo. Kiekviena karta kai sunus suserga kazkuo, mano dukryte irgi serga tuo paciu. Rotu sirgo bent 3 kartus, bronchitu, slogom, hepes stomatitais ir pan...
Taigi tas, kad vaikas neskiepytas TIKRAI nerodo, jog jis niekuo negali uzsikresti. Uzsikretimo tikimybe yra tikrai reali jeigu vaikas susidurtu su infekcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdeda: 02 kovo 2011 - 23:07
[quote=skruzdeda,2011 03 03, 00:13]
dar paskaiciau, jog yra tokia komplikacija limfadenitas. Is pasisakiusiuju skaiciaus, suprantu, kad problema labai dazna. Kas tai per daiktas? Cia kai nuo skiepo vaikas suserga TBC? Ar tokia komplikacija atsitinka tik maziems ar ir didesniam vaikui yra tokia pati gresme?

mano maziui buvo tokia komplikacija verysad.gif ir tuo metu kaip gydemes 3men laikotarpy sutikom dar 6 vaikus su tokiom paciom komplikacijom ir vienas ju buvo net 1 metuku. ir tiek maniskis tiek kiti vaikai buvo operuojami ir gydomi antibiotikais nuo tuberkuliozes net 3 men doh.gif o kaip paklausiau gydytojos kas butu jei negertu tu vaistu tiek laiko tai atsake,kad jam butu didesne tikimybe susirgti TBC nei man ar jai.
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2011 03 04, 14:43)
mano maziui buvo tokia komplikacija verysad.gif  ir tuo metu kaip gydemes 3men laikotarpy sutikom dar 6 vaikus su tokiom paciom komplikacijom ir vienas ju buvo net 1 metuku. ir tiek maniskis tiek kiti vaikai buvo operuojami ir gydomi antibiotikais nuo tuberkuliozes net 3 men doh.gif o kaip paklausiau gydytojos kas butu jei negertu tu vaistu tiek laiko tai atsake,kad jam butu didesne tikimybe susirgti TBC nei man ar jai.

As cia tikrai nesiruosiu daryti reklamos homeopatiniam gydymui, taciau kiek man teko skaityti, tai esant tokiom komplikacijom po TBC skiepo, ar nepadetu gydymas "tuberculinum bovinum" pas homeopatus? g.gif

Pacituosiu is cia:
http://www.scriru.co...81788171491.php
Если назначить Tuberculinum bovinum в разведении ЮМ, 50М и СМ, по две дозы каждой потенции с большими интервалами всем детям и молодым людям с наследственным туберкулезом, это . может избавить их от этого и восстановить равновесие в организме. Лекарство часто излечивает аденоидные разрастания и туберкулезное увеличение шейных лимфоузлов
Atsakyti
O kas Jums,Sviesioji,sako gydytojai? Del tos nuotraukeles virsuj. Jie pripazista,kad cia nuo skiepo? Bet ziauru,tokia reakcija... Kaip vaikas jauciasi?
Atsakyti
QUOTE(Medeinna @ 2011 03 06, 11:05)
O kas Jums,Sviesioji,sako gydytojai? Del tos nuotraukeles virsuj. Jie pripazista,kad cia nuo skiepo? Bet ziauru,tokia reakcija... Kaip vaikas jauciasi?

Jus neidemiai skaitot mano postus. Cia ne mano vaikas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2011 03 04, 13:43)
mano maziui buvo tokia komplikacija verysad.gif  ir tuo metu kaip gydemes 3men laikotarpy sutikom dar 6 vaikus su tokiom paciom komplikacijom ir vienas ju buvo net 1 metuku. ir tiek maniskis tiek kiti vaikai buvo operuojami ir gydomi antibiotikais nuo tuberkuliozes net 3 men doh.gif o kaip paklausiau gydytojos kas butu jei negertu tu vaistu tiek laiko tai atsake,kad jam butu didesne tikimybe susirgti TBC nei man ar jai.

Bet augindama sunu nebuvau girdejusi apie limfadenita. O dabar ziuriu pilna tema mamyciu su vaikuciais, kuriems issivyste tokia komplikacija. Kas cia dabar? Pasikeite vakcinos kazkuom? Kaip kiti linke aiskinti toki dideli limfadenitu skaiciu? Nu tikrai bet koks noras praeina skiepyt vaika. Vat dar idomu. Ar tie vaikai, kurie serga siuo metu TBC, ar jie buvo skiepyti?
Atsakyti