labukas mamytes, kaip gerai kad radau sita temute, mano mazei irgi didelis pulinukas susidare, tai apie 1cm skersmuo, tai tuvezem pas savo pediatre, sake kad perdidelis, ir siuncia ryt pas infektologus, jetau kaip jaudinuosi, na bet tikiuosi kad gerai viskas bus
QUOTE(as_rutak @ 2009 02 17, 18:09)
labukas mamytes, kaip gerai kad radau sita temute, mano mazei irgi didelis pulinukas susidare, tai apie 1cm skersmuo, tai tuvezem pas savo pediatre, sake kad perdidelis, ir siuncia ryt pas infektologus, jetau kaip jaudinuosi, na bet tikiuosi kad gerai viskas bus
Nu jum labai anksti susidare, kiek zinau tai 3-4 men turi puliuoti pradeti, nors gal ne visiem
Tai praneskit ka infektologas sakys
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 17, 16:32)
Nu jum labai anksti susidare, kiek zinau tai 3-4 men turi puliuoti pradeti, nors gal ne visiem
Tai nevaziavote siandien pasirodyti gydytojams?
QUOTE(MaiMa @ 2009 02 17, 19:50)
Tai nevaziavote siandien pasirodyti gydytojams?
Nea Vyresnioji apsirgo, visa snargliuota kosinti, tai netampiau vaiku, rytoj vaziuosim kol tetis su vyresne pabus as maze aprodysiu
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 18, 03:32)
sake daktare kad nuo menesio jau gali susidarinet
QUOTE(bimkutele @ 2009 02 18, 22:25)
tikrai labai idomu, mus tik penktadieni pas infektologa priims
QUOTE(bimkutele @ 2009 02 18, 12:45)
aš vakar filmuką žiūrėjau rusų kalba,ten apie vakciną nuo tuberkuliozės kalbama o kad galėčiau laiką pasukti atgal mano vaikas gavęs šį skiepą
Jei galetumet laika pasukti atgal, neleistumet skiepyti? Kaip suprantu, del sito skiepo niekas neklausia Ji gi visi gauna?
QUOTE(MaiMa @ 2009 02 19, 22:15)
Jei galetumet laika pasukti atgal, neleistumet skiepyti? Kaip suprantu, del sito skiepo niekas neklausia Ji gi visi gauna?
pazystu viena mama kuri visus tris savo vaikucius gimde namuose ir atsisake visu skiepu , tai isivaizduokit jos vaikiukai auga be jokiu skiepu , as asmeniskai ja beprote laikau man baisu butu, manau kad neislempos skiepina juk reikia... tik kad butent sita vakcina reikia ipatingai kruopsciai suleisti, jei suklysta sesute tada jau blooogai bet tikiu kad ir jos stengiasi ir nori kad viskas butu gerai, bet pasekmes liudnos
QUOTE(MaiMa @ 2009 02 19, 14:15)
jei pasukčiau laiką atgal,nei vieno skiepo negautų mano vaikas
Papildyta:
QUOTE(as_rutak @ 2009 02 19, 14:34)
pazystu viena mama kuri visus tris savo vaikucius gimde namuose ir atsisake visu skiepu , tai isivaizduokit jos vaikiukai auga be jokiu skiepu , as asmeniskai ja beprote laikau man baisu butu, manau kad neislempos skiepina juk reikia... tik kad butent sita vakcina reikia ipatingai kruopsciai suleisti, jei suklysta sesute tada jau blooogai bet tikiu kad ir jos stengiasi ir nori kad viskas butu gerai, bet pasekmes liudnos
o tos mamytės vaikai kaip auga be skiepų?