Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepas nuo tuberkuliozės

QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 14, 21:16)
Nu jau mum sasiukas uzsidejo, jau ne taip baisiai atrodo, lyg ir nebepuliuoja  rolleyes.gif

kaip greitai pradėjo gyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 02 14, 20:28)
kaip greitai pradėjo gyti bigsmile.gif

Tikiuosi kad gyja ax.gif nors puliuku dar yra bet toks sasiukas jau.
O va kaip atrode vakar vakare:
user posted image
Atsakyti
bet vistiek labai baisiai atrodo unsure.gif aš vistiek nuvežčiau pas medikus,ne duok Dieve koks sepsis įsimestu,juk taip neturi būti schmoll.gif
Atsakyti
Vis tiek patarčiau pasirodyti pas kitą gydytoją. Kvailų klausimų nebūna.
Jums, mamyte, stiprybės ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Pas mus ir ispuliavo, bet ne taip... Manau tikrai reiketu pas kita daktare nueit ir pasikonsultuot... verysad.gif Ir is sonu cia kaip pakraujave, ar kas cia... tikrai reik kitai gydytojai parodyt,
Stiprybes mamyte 4u.gif
Atsakyti
na nezinau, as iskart vaika pas kitus medikus buciau nuvezus, nes vaizdelis ziaurus ir ne velnio neatrodo, kad geriau doh.gif
Atsakyti
Zuwytes, jei dar užsukate į šią temą, parašykite, kaip laikotės. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 16 vasario 2009 - 20:09
QUOTE(noir1 @ 2007 03 10, 14:13)
nebijokit viskas gerai,kaip jau rašė kitos mamytės tai parodo,kad skiepas "tapo kūnu" žodžiu antrą kartą nebereikės skiepyti.Tik mane stebina medikai kurie neperspėja mamų.Man tai pasakė,kad jei randelio nebus tai nreiks skiepą kartoti taip pat papasakojo ir apie tai kas gali darytis po skiepo jo vietoje.Sėkmės wub.gif

O Anglijoje tuberkuliozes (BCG) skiepo nekartoja, jei rando nera g.gif Kokia kitu patirtis?
Papildyta:
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 13, 16:30)
Jis jau pratruko snd (13-ta, penktadienis  doh.gif  nesu prietaringa, bet...). tai su kraujais ir vaizdas ziaurus. siausim pas gydytoja.....

Ar sveikstate? Tikiuosi, kad taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Numenor @ 2009 02 16, 20:25)
O Anglijoje tuberkuliozes (BCG) skiepo nekartoja, jei rando nera g.gif Kokia kitu patirtis?

Ir pas mus nekartoja. Mano abiem vaikams nesusidare randas ir jokio pulinuko nebuvo, nera jokios zymes.
Atsakyti
QUOTE(AlfaBeta @ 2009 02 16, 21:06)
Zuwytes, jei dar užsukate į šią temą, parašykite, kaip laikotės. 4u.gif

Uzsukam uzsukam mirksiukas.gif
Nu puliuoja dar - kai is soniuku paspaudi dar bega pulinukai, bet jau nedaug. Atrodo taip sau, varysim daktarei rodyt unsure.gif

QUOTE(Numenor @ 2009 02 16, 21:25)

Ar sveikstate? Tikiuosi, kad taip 4u.gif

Lyg i ta puse, bent jau neiskiles tas spuogas puliuoja siek tiek.
Tai db kaip su naujagimiu - maudem virintam vandenyje, pries rengdama lyginu visus rubelius ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 16, 20:35)
Uzsukam uzsukam  mirksiukas.gif 
Nu puliuoja dar - kai is soniuku paspaudi dar bega pulinukai, bet jau nedaug. Atrodo taip sau, varysim daktarei rodyt  unsure.gif
Tai db kaip su naujagimiu - maudem virintam vandenyje, pries rengdama lyginu visus rubelius ir t.t.  doh.gif

Tikimes, kad viskas bus gerai 4u.gif
Lauksim ziniu, ka pasakys gydytojas.
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 16, 23:35)
Uzsukam uzsukam  mirksiukas.gif 
Nu puliuoja dar - kai is soniuku paspaudi dar bega pulinukai, bet jau nedaug. Atrodo taip sau, varysim daktarei rodyt  unsure.gif
Tai db kaip su naujagimiu - maudem virintam vandenyje, pries rengdama lyginu visus rubelius ir t.t.  doh.gif

Mieloji Zuwytes, ar ne pas tą pačią gydytoją vešite, kuri sakė, kad taip gali būti, ir kad nieko čia baisaus? g.gif Aš laikausi savo nuomonės, kad Jums iškart reikėjo vykti į vaikų igoninę.
Labai tikiuosi, kad rytoj sulauksime gerų žinių iš kompetentingo gydytojo 4u.gif
Būtinai parašykite. Matote, visos mamytės jaudinasi dėl Jūsų smile.gif
Atsakyti