Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

Nors jau rasiau savo karpas, kitam supermamos forumo puslapy, bet ir sitam pasidalinsiu.
Turiu tokia bjaurybe ant rankos nykscio, kuri pusiau po nagu palindus. Nagutis tikrai nekaip atrodo verysad.gif Ir kaip kad kazkas cia sake - jis net nelabai panasus i karpa, tik kad toks odos suragejimas. Ale, bet visi gydytojai patvirtino, kad karpa. Bet nieko veiksmingo nepasiule. Nepadejo ne azotas (cia Jogailos gatvej kabinetas yra), nei elektra (Zveryne), nei lazeris (Sugiharoj). Dar bandziau Verumal - toks kaip nagu lako buteliukas su teptuku. Dabar prisiskaiciau visokios isminties cia - bandau su rusiskuoju Cystotel. Dar ieskosiu kokiu homeopatiniu vaistuku imunitetui pastiprinti. Gal kaip nors ja iveisksiu??? Nes jau 4 metus su ja kovoju, stengiausi ir nekreipti demesio - sakau, gal pati praeis. Bet ne... verysad.gif
Atsakyti
O aš turiu tokių karpų lyg kabančių ant siūlo. Gal žinote ar jos karpomis vadinamos ar dar kaip kitaip. Ir kaip su jomis kovoti?
Atsakyti
QUOTE(Enya @ 2008 06 11, 16:30)
Nors jau rasiau savo karpas, kitam supermamos forumo puslapy, bet ir sitam pasidalinsiu.
Turiu tokia bjaurybe ant rankos nykscio, kuri pusiau po nagu palindus. Nagutis tikrai nekaip atrodo  verysad.gif  Ir kaip kad kazkas cia sake - jis net nelabai panasus i karpa, tik kad toks odos suragejimas. Ale, bet visi gydytojai patvirtino, kad karpa. Bet nieko veiksmingo nepasiule. Nepadejo ne azotas (cia Jogailos gatvej kabinetas yra), nei elektra (Zveryne), nei lazeris (Sugiharoj). Dar bandziau Verumal - toks kaip nagu lako buteliukas su teptuku. Dabar prisiskaiciau visokios isminties cia - bandau su rusiskuoju Cystotel. Dar ieskosiu kokiu homeopatiniu vaistuku imunitetui pastiprinti. Gal kaip nors ja iveisksiu??? Nes jau 4 metus su ja kovoju, stengiausi ir nekreipti demesio - sakau, gal pati praeis. Bet ne... verysad.gif

mano sūnus irgi turėjo toki1 bėdą prieš kelis metus.Buvo palietos abi rankos.Išbandė visas šitas minėtas priemonės,efekto jokio,tik skausmas ir piniginės tuštinimas.Pati buvau skaičiusi,kad kartais tai tai būna ir psichologinė problema,nors tai atrodė mažai įtikėtina.Sūnus po tų visų berezultatinių kankininų išvažiavo vasarai padirbėt į Angliją,nieko nebedarė ir po poros mėnesių grįžo švarionis rankomis. biggrin.gif Neaišku iš kur atsiradusios,neaišku ir kur dingo.Tai va tada ir patikėjau,kad tai išties susiję su nervais,kuo daugioua pergyveni ir gydais,tuo mažesnis efektyvumas. blink.gif
Atsakyti
DAR ZINAU TOKI PIGU BUDA,KAS TURITE KAIMA IR TEN YRA AUGINAMOS KARVES AR KIAULES.PATRINKITE TAS VIETAS MESLU,PRAEIS.GAL BUS SLYKSTU,BET GROZIS REIKALAUJA AUKU.KAS GYDOTES ISBANDYKIYE SITA.
Atsakyti
QUOTE(Enya @ 2008 06 11, 15:30)
Turiu tokia bjaurybe ant rankos nykscio, kuri pusiau po nagu palindus. Nagutis tikrai nekaip atrodo  verysad.gif  Ir kaip kad kazkas cia sake - jis net nelabai panasus i karpa, tik kad toks odos suragejimas. Ale, bet visi gydytojai patvirtino, kad karpa. Bet nieko veiksmingo nepasiule. Nepadejo ne azotas (cia Jogailos gatvej kabinetas yra), nei elektra (Zveryne), nei lazeris (Sugiharoj). Dar bandziau Verumal - toks kaip nagu lako buteliukas su teptuku. Dabar prisiskaiciau visokios isminties cia - bandau su rusiskuoju Cystotel. Dar ieskosiu kokiu homeopatiniu vaistuku imunitetui pastiprinti. Gal kaip nors ja iveisksiu??? Nes jau 4 metus su ja kovoju, stengiausi ir nekreipti demesio - sakau, gal pati praeis. Bet ne... verysad.gif

na su karpomis kovojo ir mano mergaitė bei vyras, tai kova lyg ir pavyko. Tepėmės vaistais"Acetocaustinum", nors nėra pigūs, bet efektas lyg ir yra. Mergaitė jau du mėnesiai be karpų, neaišku ar neataugs, bet db ramu mirksiukas.gif
Atsakyti
Va kad nuo nervu, tai neteko anksciau girdeti, bet tikiu, nes lb daug ligu yra nerviniu pagrindu. smile.gif
Atsakyti
Buvo laikas kai aš daugb karpų buvau prisiauginusi. Gal būt ir nerviniu pagrindu buvo. Bet ne apie tai. Tai va, uošvis patarė gydytis česnakais. Prapjauni, makt ant karpos ir per naktį laikai, ryte vėl iš naujo. Taip ji ir nugaišta. Tiesa jis siūlė ją po kelių procedurų išrauti, bet aš nesiryžau. Atsikračiau (3xptiu) visų. Valio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paška @ 2008 06 13, 15:29)
Buvo laikas kai aš daugb karpų buvau prisiauginusi. Gal būt ir nerviniu pagrindu buvo. Bet ne apie tai. Tai va, uošvis patarė gydytis česnakais. Prapjauni, makt ant karpos ir per naktį laikai, ryte vėl iš naujo. Taip ji ir nugaišta. Tiesa jis siūlė ją po kelių procedurų išrauti, bet aš nesiryžau. Atsikračiau (3xptiu) visų. Valio thumbup.gif

O ilgai taip deliojai? Neskaudejo? smile.gif
Atsakyti
tai va as irgi su cesnaku ir tokiu tepalu issigydziau smile.gif
Atsakyti
Pas mane ant ranku vis karts nuo karto pridygsta mazu karpuciu. Tikriausiai ziema, kai organizmas nusilpes buvo, tai ir ju buvo daugiau.. Dabar kaip ir sumazejo.
Bandziau tada tepliotis tuo acetocoustin skystymeliu, bet su juo labai preciziskai reikia, ypac kai pas mane jos mazos ir daug doh.gif tai vaiksciodavau poto savaite nudegintom rankom ir vistiek nedingdavo tos karpos.. O mano veiksmingiausias budas, kuriuo isnaikinau - mechaninis blush2.gif lotuliukas.gif tiesiog paemiau kazkada ir iskarpiau visas sakneles astriom repliukem nesusilaikius, aisku, poto praploviau, dezinfekavau ir suaugo, sugijo, nieko nebeliko. Gal ir nelabai mielas budas, bet man tik taip veike... smile.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai ne pats maloniausias budas. As naudojau kzkoki skystimeli, kuris lb amoniaku smirda, bet nepadejo ir net paciu maziausiu karpu neisnaikino. sad.gif
Atsakyti
Man saltu azotu ant ranku dvi karpas sunaikino, buvo puslytes, nes viena karpa labai jauna buvo ir vos matesi, tai sunku ja deginti buvo. Bet va, vel po puses metu ten pat viena isdygo, eisiu ja azotu naikint gun_bandana.gif

Atsakyti