Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

Noriu ir as savo patirtimi pasidalinti - gal kam pades...as irgi turejau (na teoriskai dar turiu, nes gi virusas realiai organizme gyvena) karpa ant pado..pati net nebuciau pastebejus, jei ne pedikiuriste, as pati galvojau kad pritrynus su batu puslike buvau.. blush2.gif tai ji man irgi kazkokio smirdancio rusisko tepaliuka naudot patare ir su ugniazole tept..tepaliuka nusipirkau, bet tepliojau tepliojau..nieko nepadejo..tada atsibodo ir palikau as ja ramybej, nes nelabai skaudejo. po metu kita pedikiuriste ta pada pamacius pradejo juoktis ir pasake, kad ten visai ne karpa, o mazolis ir man smagiai tarkuodama visa kulna ir ta 'mazoli' nutarkavo isismaginus..nu as apsidziaugiau, kol po savaites nepamaciau, kad tas 'mazolis' - i daug mazu karpyciu pavirto aplink ta viena didele karpa kur turejau anksciau..tai uzsirasiau i poliklinika degint su azotu. Gydytoja sake, kad padu karpos bjauriausios - nes 'geluoni' suleidzia i vidu ir sunku isnaikint. zodz kai man ji pridegino, tai net saldu buvo..paskui tris savaites slubciojau doh.gif po to sasas uzsidejo, po to as ta sasa ismirkiau vandeni su soda ir su pemca nutryniau, apkarpiau ja kiek galejau ir tada kiekviena vakara pries eidama i lova ant jos viena diena uzpildavau arbatmedzio aliejaus (labai gerai dezinfekuoja) ir kojine uzmaudavau, o kita diena paprasciausiai storai medetku tepalo uztepdavau (irgi dezinfekuoja ir maitina oda, nes arbatmedzio aliejus nudegindavo ta odyte ir ji lupdavos)..na zodziu as taip saziningai koki menesi kiekviena diena kaitaliodama alieju ir medetku tepala pamazu issigydziau, dabar grazi odyte, nieko nesimato, tikiuosi daugiau bjaurybe nebepasirodys!!

Tikiuosi kam pades!
Atsakyti
Turejau kelis metus, buvau nuo draugo uzsikretus. Ant ranku pirstu kelios ir ant pado atsirado. Bandziau ivairiu nesamoniu, net pati degindavau su acto tirpalu...skaudejo ziauriai, dingdavo ir vel atsirasdavo.

Viena diena nuejau ir su azotu issideginau visas... dabar jau kokie 4 metai ramuma, smaguva...jokio pedsako thumbup.gif
Atsakyti
Gal žinote kur Vilniuj azotu karpas degina?
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2008 01 14, 14:45)
Aš dukrai tepu acetocaustinu karpą ant pado. Viską darau pagal instrukciją, tepu 1k per savaitę. Jau taip žaidžiu kokias geras 4 savaites ir žymaus rezultato nematau. O mano diedas spojvęs į visas instrukcijas ir mano rekomendacijas (esu gydytoja), pasiklausė vaistinėj ir jam pasakė, akd tepsti juo reikia 2-3k per dieną. Tą ir darė. Nuo rankos karpa dingo. Bet reikalas tame, akd ant pado karpos kitokios. Jau ir pati manau, akd spjausiu aš į visas rekomendacijas ir pradėsiu tą karpą tept kasdien.

tepu ir aš savo mergaitei, jai dar tik 8 m., bet labai jau skaudus tas acetokaustinum. Karpos ant pado, o oda tai stora, bet mes rezultatą kol kas matom, nes jos dingsta, gal sakyčiau net išpūliuoja. Tačiaui tepu aš kiekvieną dieną, aišku, skauda, nes į jokį batą įkišti kojos neina. Matysim kai baigsim tepti kas bus. g.gif
Atsakyti
Labas rytas.As taip pt turejau su karpom.O pasigavau jas nuo bendradarbes.Ko tik nebandziau ir nedairu viskas veltui.Buvau girdejusi apie kazkokius rusiskus vaistus.Teko pavargti kol radau,tiesa nezinau ar tuos ar ne.Taciau vaistineje pasiguodziau provizorei ir ji pasiule-"Lekker-Supercistotelo"Siuo pietuko pagalba naudojausi apie 5-6savaites.Dabar jau 1.5m. rankos svarios.Piestuko kaina apie 15 lt. 4u.gif
Atsakyti
Mes tai karpa ant pado issinaikinom tokiu skysciu Wartremover. Pries kelis metus budavo visose vaistinese, tikiuosi ir dabar yra g.gif Labai nenorejau vaikui azotu deginti - ir skauda, ir vaiksciot kiek laiko nepatogu... Tepem kasdien gal du - tris menesius. Vis sluoksnis nusilupa, o karpyte (mazesnio dydzio) lieka unsure.gif Kol galu gale su karpyte pasimate ir toks juodas siuliukas - gal saknis. Kai nusieme sluoksnis su tuo juoduliuku - baigem tepti bigsmile.gif Ir jau kiek metu ramu (tfu, tfu, tfu) bigsmile.gif
Atsakyti
aš ir turiu tų bjaurybių doh.gif na buvo jų dvi, dabar naikinu likusią.

to skysčio pavadinimo dabar nepasakysiu, nes išmečiau pakuotę, bet laukiu, kol parveš kitą, irgi iš rusijos, tik jis visai nesmirda. nėra jokio kvpao, o buteliukas toks kaip kvepalų mėginukas, o skystis skaidrus, tirštokas.
tai va turėjau vieną ant piršto, kuri atsirado pernai gal, tai dėdavau po biški nieko nesijuto, kol vieną vakarą vis pyliau pastoviai, kol dar viršūnė degė, skausmo nebuvo, paskiau sėdėjau dantis sukandus ir ašarotom akim, nes skaudėjo žaiuriai.... sunkės skystis kažkoks, ir juodas kraujas, nes nuo tų vaistų doh.gif išdeginau iki pat atviros žaizdos ir tam kartui palikau, ir viskas. to už-teko, dabar užsitruakė, tpfu tpfu, niekas neatsinaujina.
tą patį darau dabar ant pėdos, ten ji senesnė. bet man vasarą ji sumažėja, gal dėl to, kad daugiau basa vaikštau.
nu bandysiu su tuo tepalu išdegint, gal nebeliks tų nelabūjų.

mama sakė kažkada seniai ji turėjo, tai irgi nukarpė kiek galėjo ir česnako lašino, sakė skausmas ir buvo, bet dingo iki šiol.
Atsakyti
turbut jau zinote, bet dabar Northway medicinos centre galima nusiimti apgamus nemokamai turint gydytojo siuntima is poliklinikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mantuke @ 2007 10 08, 08:06)
pas mane ant pirsto buvo atsiradus karpa, kai pastojau, ju dar daugiau isdygo. bet kaip nekeista, net nepajutau ir nepastebejau kaip jos pacios dingo...tereikejo pasigimdyt ir dingo  smile.gif gal ir juokingai skamba, bet man taip nutiko...

ir man buvo panasiai.atsirado pirma karpa pries 5metus.suzinojau kad galima azotu uzdeginti,tai ir nuvariau..nieko tada dar buvo,bet gal per mazai kliuvo,nes ta mano paprasta karpa pradejo i virsu eiti,link nago..deginau vel,o ji vel augo,lindo po nagu..tada pradejo rastis vis daugiau,vel deginau..tada jau nekas buvo,be proto skaudejo..ir kas is to-vienos isnyko,kitos atsirado..ir taip tesesi kokius 3metus..visos karpos apie nagus ejo,ir net ne kaip karpos,o kaip koks odos suragejimas,tik ta pirmoji,tiesiog naga ede..taip slykstu buvo...tada nuejau privaciai su lazeriu degintis.galvoju,pasvies koks spinduliukas ir vsio.o ka jus galvojat,i kiekviena pirsta kur karpa-leido vaistus po kelis kartus,tada pjove ir dar degino.nu zodziu raiciaus as ten is skausmo normaliai.jei buciau zinojus kas laukia,nebuciau ejus,nors dar pas ta daktara atejus pasakiau-jau iskesciau viska kad tik ju atsikratyciau..na ir ka,po operacijos liko zaizdos,o is tu zaizdu vel pradejo augti karpos!!!!! doh.gif tada pastojau..pamirsau kazkaip-o ziuriu,kad karpu nebera,o ta didzioji issilupo ir tiek!zodziu taip ir nesupratau,ar lazeris po laiko suveike ar nestumas padejo thumbup.gif o dar kai su azotu vaiksciojau degintis,ta moteriske man ir sake,kaip auga ir atsiranda,taip ir isnyks viena diena...
bet sako,kad jei jau turi ta virusa,tai jis bet kada gali islisti vel,ir kad tas virusas 20metu gyvas buna...
o liaudiski budai ir net burtai man ne velnio nepadejo...
Atsakyti
QUOTE(kristina r. @ 2008 04 14, 18:48)
ar nestumas padejo thumbup.gif

įtariu, kad nėštumas bigsmile.gif nes man irgi šiuo metu nuo kojos piršto dingo karpos, kurias prieš tai naikinau azotu, įvairiais tepalais, liaudiškais metodais, o po to numojau ranka, nes niekas nepadėjo... o va užteko pastoti, ir jos nubyrėjo thumbup.gif
Atsakyti
Na aš ir turėjau tų karpų ant pado, ant pirštų, ant delnų.. visur.. buvo baisu net.. ejau degint su azotu, nieko nepadėjo, baisus skausmas buvo kai karpa prie nago.. tačiau senelei į darbą tokia moteriškė atnešė tokį galim sakyt tapaliuką, bonkutė gal 5ml, rusiškoje pakuotėje, firmos dėja neatsimenu.. bet ten atrodo kažkokia žolelė buvo. Žodžiu tą tepalą reik išmirkius koją/ranką gerai vandeny užtept vieną kart dienoj.. tas tepaliukas išgriaužią karpą, kas giliai viduj yra, iškelia į viršų. Taip patepliojus 3-4 dienas visos karpos išnyko. Greita ir efektyvu. smile.gif
Atsakyti
Netikėtai užklydau į jūsų gvildenamą temelę apie karpas, tai galėčiau duot patarimą, labai efektyviai išsigydyti su rusišku vaistu, kuri vadinasi "ČISTOTIEL", tai čia minėtos ugniažolės ekstraktas. Flakonėlis panašus, kaip anksčiau būdavo pilstomas rožių aliejus. Turguose pas bobutes paklausinėjus galima rasti, kurios prekiauja muiliukais, dantų pastom ir t.t.
Atsakyti