Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

Savo mergaitei isgydziau su Duofilm, jei gerai pamenu pavadinima. Bet gydymas truko ilgai apie du men. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fokus @ 2007 11 28, 11:57)
Savo mergaitei isgydziau su Duofilm, jei gerai pamenu pavadinima. Bet gydymas truko ilgai apie du men. biggrin.gif

Su šia nesamonė ir aš gydžiausi, tik deja Jums atrodo ilgai 2 mėnesiai, o aš prasiterliojau apie 10... Nuo to karto atsižegnojau... jei turėsiu reikalų su jomis - eisiu šaldyt... unsure.gif
Atsakyti
Parašykit,kaip sekėsi su druska gydyti,kurios bandėt??????
Atsakyti
Man is triju viena jau isnyko, tikiuosi taip pat isnaikinsiu ir kitas dvi biggrin.gif ismirkau, tada apkarpau zirklutem ir tepu toki raudona piestuka, atrodo veikia thumbup.gif , nors reikia kantrybes doh.gif
Atsakyti

QUOTE(*Paslaptis* @ 2007 10 08, 12:23)
Gal kas bandet placiai reklamuojamus vaistus nuo karpu ACETOCAUSTIN, girdejau, kad kaina apie 30 lt, tik idomu ar padeda  ax.gif

aš turiu, kaina kažkur 42Lt, vyras tepė ant rankos, tai karpa nukrito po 3dienų...pa mane yra ant kojos pado...skauda zaraza..nežinau...jaučiu kad rašysiuos į kosmetinį kab., kad naikintu kitais būdais....
Atsakyti
mes ir sia beda turim tai sunus tepa su rusisku tepaliuku ir jam padeda terecia procedura ir vienos karpos is triju jau neber thumbup.gif
Atsakyti
Man padejo tiesiog karpymas ir nudildinimas thumbup.gif
Atsakyti
Kazkada as karpom uzsikreciau nuo savo brolio.Buvau paaugle,ir isgirdau,kad ten kazkaip su plauku pabruzini ,paskui ta plauka sudegini ir karpos dingsta.Nu zodziu kazkokia nesamone,bet kadangi pas broli buvo nemazai ju ranku tai pabandziau.Aisku broliuko karpos nedingo,bet ir pas mane atsirado .Issigydem su skystu azotu.Pamenu kaip gydytoja aiskino,kad svarbu isdeginti pacia pagrindine karpa,o tada ir kitos dings.Tikrai,visu netepliojo su tuo azotu,nes buvo ant ranku tikrai labai daug,bet jos paskui pacios pradingo.Su menesinem,pusesere savo dukrai ant veido atsiradusia karpa isgyde.Bet zmogus turi nezinoti,apie tai.Jei mieganciau pora kart patepliojo ir tikrai,karpa dingo.Ant pado turejau viena karpa,kazkaip nekreipiau demesio,kol nepamaciau,kad dar dvi atsirado.Tai ta pirmaja karts nuo karto patepliodavau acto asencija.Po kazkiek laiko dingo visos trys.
Atsakyti
Man padejo Ricinu alejus, reikejo tepti kasdien. Be to dar Ricinu alejus labai pagelbeja, kai sausa oda ar kokios zaizdeles yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2008 01 13, 21:14)
aš turiu, kaina kažkur 42Lt, vyras tepė ant rankos, tai karpa nukrito po 3dienų...pa mane yra ant kojos pado...skauda zaraza..nežinau...jaučiu kad rašysiuos į kosmetinį kab., kad naikintu kitais būdais....

Aš dukrai tepu acetocaustinu karpą ant pado. Viską darau pagal instrukciją, tepu 1k per savaitę. Jau taip žaidžiu kokias geras 4 savaites ir žymaus rezultato nematau. O mano diedas spojvęs į visas instrukcijas ir mano rekomendacijas (esu gydytoja), pasiklausė vaistinėj ir jam pasakė, akd tepsti juo reikia 2-3k per dieną. Tą ir darė. Nuo rankos karpa dingo. Bet reikalas tame, akd ant pado karpos kitokios. Jau ir pati manau, akd spjausiu aš į visas rekomendacijas ir pradėsiu tą karpą tept kasdien.
Atsakyti
Tepiau ir as su tuo acetocaustinu, nieko nepadejo schmoll.gif . Is pradziu lyg ir nukrito jos, bet laaabai greit tos pacios ataugo doh.gif Sakau, pasiskaitysiu dar cia komentaru apie azotini saldyma ir gal pati tam pasirysiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2008 01 14, 14:45)
Jau ir pati manau, akd spjausiu aš į visas rekomendacijas ir pradėsiu tą karpą tept kasdien.

nejuokauk, aš taip padariau, tai man taip koja ištino kad jomajo...skauda jau 4 dienas....negaliu kojos į batą įkišti...ketvirtą dieną koja jau "atitirpo" bet skauda...vaikščioti normaliai negaliu.....ryt nuo ryto ieškosiu kosmetikos kab mirksiukas.gif , gal galit patarti ką Klaipėdoj????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga-mama: 15 sausio 2008 - 20:32