Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

QUOTE(baltagėlė @ 2012 06 24, 02:55)
Panaikinau karpą ant pado su actu thumbup.gif Mažą skiautelę binto sušlapinau actu, ją uždėjau ant karpos, ant viršaus celofano gabalėlį priklijavau pleistru ir taip vaikščiojau iki vakaro. Nakčiai vėl sušlapinau bintą, ryte dar kartą. Vsio. Karpa išmirko, po kelių dienų ėmė keist spalvą ir tada supratau, kad jai galas. Taip ir buvo thumbup.gif

Na reiks ir man pabandyti su actu nukenksminti karpa smile.gif tas rusiskas vaistas nepadejo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnytė: 25 spalio 2012 - 08:06
QUOTE(grange @ 2012 10 02, 22:34)
Rašiau vienai mamytei apie savo išgydymą karpos, ir dėjau foto, tai galvoju prie to pačio idėsiu ir čia, kaip paskatinimą kad gali pavykti.

dedu nuorodą, nes vaizdas ne iš maloniųjų.
http://s017.radikal....d0fff47de64.jpg
čia dar buvo pati pradžia baisumo, prieš pradedant gydyti ricina buvo daug gilesnė, didesnė, daugiau juodų galvučių...
bet nedaėjo padaryt foto prieš pradedant nes netikėjau, kad pagydys, o daugiau jau buvo per vėlu kai sugalvojau, nes jau akivaizdžiai mažėjo.

buvo baisu  verysad.gif  doh.gif  eidavau visur pleistru užsiklijavus kad nesimatytų ir jau buvau besiruošianti eiti pas gyd prašyti operacijos.

blink.gif per kiek laiko taip pagijo bigsmile.gif nes as irgi turiu. lygiai taip pat ant pedos ir ant rankos, toki geri tik ant nykscio, ir nieks nepadeda verysad.gif tai irgi vaikstau uzlipdzius pleistru,nes geda toks negrazus, o ir manikuro pasidaryt nueit negalu, o ir daryt visokius darbu trukdo, erzina, kartais as dar ja padraskau, pakrapstau, tai itariu, kad nuo to ji pas mane tik dideja doh.gif gal gali parasyt man placiau i az kaip ir kas? ar tu jos nekrapstydavai visai?
Atsakyti
as irgi buvau apsikretusi siuo virusu,greiciausia pas manikiuriste.Karpos buvo tik ant ranku,bet ivairiai,pirmiausia prie pat nagu,po to plito i kitas rankos vietas,ir taip kelis metus is eiles,kitos kaip greit atsirasdavo taip pat greit ir isnykdavo,nespejusios uzaugti,kitas esu maciusi kaip atsiranda,tik suniezti toj vietoj,ir ziurek jau yra.Labai ikyrejo,nuejau i odos kab,kurios buvo sunaikino,bet aisku kitos augo ir augo kaip grybai po lietaus,tada nusipirkau tokios rugsties,uzsitepi ant karpos,ir ji po keliu nunyksta,ir dar 2-3 sav is vidaus pastiprinau organizma vitaminu C,ir ka jus manote,po siai dienai nera ne vienos karpos,jau geri metai... schmoll.gif
Atsakyti
Mano 3 metukų mergytei ant rankos pirštuko išaugo karpa. Tepiau tuo specialiu tepalu, tai aplink odele kaip nudegusi pasidare (nors aptepiau vazelinu pries tepant tepala ant karpos). Karpa atrodo nunyko, bet po poros dienu vel ziuriu puikuojasi doh.gif Tai pabandysiu su ricina dabar, gal pagelbės ir mums. Ir svarbu nepakenks. Nes su ta rugstimi man baisu betept doh.gif
Atsakyti
tik reik pakankamai ilgai tept su ricina, kaip jau rasiau, man padejo, kai karta - du per diena isipildavau laseli i kroksus, toj vietoj kur bjaurybes buvo, ir vaiksciodavau taip namie. Isnyko po menesio ar pusantro. Reikia ranku nenuleist, man jos buvo tikrai seniai, 5 m...skaudedavo. Tad nebezinojau ko griebtis jau. Po visokiu cistotel atsinaujindavo, ir dauginosi, tik oda isgrauzdavo.
Atsakyti
pas vyra mano ant ranku karpos isaugo, bandem:cistotela, vartner azota, acetocustino du buteliukus sutepem. nieko. karpos tik auga. blogiausia dideja ir viena jau trukdo dirbti. buvom pas seimos gydytoja, dare tyrimus, sako virusas gal koks organizme. bet tuo ir baigesi. sakau jei itaria virusa, tai kodel nesiaiskina koks?
ar buvot pas dematologa kuri nors? gal ten padetu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2009 06 12, 12:52)
Kova su karpomis

Norint įveikti karpas būtina pasinaudoti Mėnulio ritmais. Tuo jau įsitikino veterinoriai, naikindami karpas arkliams smile.gif. Nelaiku šalinant karpas, galima paskatinti tik dar stipresni jų augimą.

Taigi karpos gydomos tik po pilnaties iki kitos jaunaties (dylančio Mėnulio fazė).
            Karpos naikinamos tik dylančio Mėnulio metu.

Be to reikia atsižvelgti į karpos buvimo vietą. Tarkim, jei karpa yra ant rankų, negalima jos naikinti, kuomet Mėnulis Dvynių ženkle.
            Karpos negydomos Mėnulio augimo metu. Net jei esate pradėję karpų gydymo kursą, stojus jaunačiai, svarbu konkretus laikas, gydymas turi būti nutrauktas ir vėl pratęstas jau po pilnaties.     
      Paprastas receptas nuo karpų ant padų.
            Pleistre iškerpame mažą skylutę. Česnako skiltelę perpjauname per pusę ir uždedame ant karpos. Užklijuojame pleistru ir paliekame visai nakčiai. Ryte nuimame geriau jau po dušo. Taip atliekame kas vakarą. Palaipsniui karpa pajuodos. Tuomet ją bus glima lengvai išimti.

Jokiu būdu negalima šalinti karpų esant jaunam Mėnuliui, trys dienos iki pilnaties ir per pačią pilnatį, bei Mėnuliui esant Ožiaragio ar Vėžio ženkluose.
gal kam pravers  mirksiukas.gif

Super informacija, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2012 11 03, 12:15)
pas vyra mano ant ranku karpos isaugo, bandem:cistotela, vartner azota, acetocustino du buteliukus sutepem. nieko. karpos tik auga.  blogiausia dideja ir viena jau trukdo dirbti. buvom pas seimos gydytoja, dare tyrimus, sako virusas gal koks organizme. bet tuo ir baigesi. sakau jei itaria virusa, tai  kodel nesiaiskina koks?
ar buvot pas dematologa kuri nors? gal ten padetu? 4u.gif

Karpos-virusinis susirgimas,salinant jas,reikia tuo paciu ir imuniteta stiprinti.Pasalinus,nusilpus imunitetui-jos vel gali atsirasti.As turiu sita beda,kartu su dukra-ji kazkada darzelyje dar nuo drauges uzsikrete,o nuo jos ir as,vnz.,tokios pacios nepasalinamos,nieks ju neveikia doh.gif ...acetokaustinas yra labai silpnas,ten tik 40 proc. acto rugsties-nepades tokioms bjaurybems...azotas sitos rusies karpu neima-labai greitai vel atauga...vnz.,as sau issinaikinau su vartner rugstiniu,bet kantrybes reikejo labai daug,tepliojausi gal tris menesius pagal instukcijoj nurodyta 4 dienu cikla,du tiubikus sutepiau-isnyko,o karpa buvo tokio dydzio ir tokioj vietoj,kad chirurgiskai jau nejo jos pasalinti doh.gif Laikas nuo laiko pradeda dygti jos,bet dabar jau nelaukiu-uzmusu vartneriu pacioj uzuomazgoj doh.gif dukrai irgi padejo smile.gif daugiau nepavyko atrasti nieko,kas sitos rusies karpas iveiktu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 12 07, 22:05)
daugiau nepavyko atrasti nieko,kas sitos rusies karpas iveiktu... ax.gif

nu va o man nei wartnerių uždeginimai, nei tepalai, rusiški, nerusiški niekas stebuklų nepadarė kaip ricinos aliejus.
jau ir kita nuo piršto seniausiai dingo, net ženklo nesimato. Labai giluminė kojoj, kurią turiu ~ 10 metų (karpos skersmuo vos ne 1 cm doh.gif tik tiek, kad kai oda kieta ji ne tokia jautri) jei nedaugiau ir labai sparčiai mažėja thumbup.gif
ir kas svarbiausia, kad koją ne kas dien teplioju, bet matyt kai pradėjo gyt, tai dabar mažėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 07 gruodžio 2012 - 23:39
O as turejau dvi ant pedu. Viena virs centimetro skersmens ant vienos kojos, kita kiek mazesne ant kitos, bet nuo visu acetokaustinu ir kitu preparatu ir ta jau buvo emusi didet, gilet, skausminget, abi su 'apsauginem' nuospaudom aplink. Gerus du metus prasikankinau, kol tepliojau ir naikinau, ir pas daktara ejau, kad lazeriu nunaikintu ar ka nors kita jai padarytu. As vos ne verkdama jau tada vaiksciojau, o bjaurybes, atrode, tik didejo.. O man nedegino ju, nes dideles buvo, sake, turesi kojoj kokiu 4 cm skyle, priziuret tave reikes, kad gytu normaliai, kas uztruks keleta menesiu, maziau vaiksciot reiks ir pan. (kas buvo neimanoma, nes ne LT gyvenu). Vienintele iseitis - stiprint imuniteta. Tai man mama idejo dziovintos eziuoles (echinacejos). Grizusi kas vakara saziningai 'eziuku' arbata geriau ir jau nieko karpoms nebedariau, nes tiesiog buvo uzp*** doh.gif
Zolelems pasibaigus nusipirkau lasiuku. Man atrodo, kad jau po poros savaiciu pasimate rezultatas, karpos po duso pacios sluoksniais nusilupdavo. Aisku, toks 'gydymasis' uztrunka, ypac, jei karpos dideles, bet bent jau kankintis greit nebereikia. Dar viena eziuoles nauda - persalimu ligos nepuola (net kai visas namas tuo tarpu serga) mirksiukas.gif
Atsakyti
turėjau ant pėdų daug karpų ir didelių ir mažų. ant vienos pėdos gal virš 20 buvau suskaičiavus , ant kitos apie 4-5. ir senos jos buvo. apie 10 metų turbūt.

tai tepiau su Acetocaustin'u. 1,5 mėn. kas savaitę. atrodė, kad nepadeda. dar 1 mėn. tada jau pradėdavo skaudėti po keletą dienų po patepimo taip, kad vaikščiot skauda buvo.
jau atrodė, kad nusilupa tos karpos, o paskui žiūriu - vėl atauga iš apačios po negyva oda. praradau viltį. Bet paskui po kiek laiko vis tiek vėl tepiau.

Tepiau kas savaitę ir apie 3 dienos po patepimo karpydavau. Bet stengiausi ne iki kraujo, tik tą negyvą odą.

Dar po kiek laiko užtepiau su hormoniniu tepalu (tokiu, kurį dermatologai išrašo esant įvairiems bėrimams ar egzemoms)

tai arba sutapimas, arba suveikė. kad pradėjo stipriai dideliais plotais luptis oda ir nusilupo su visom karpom.

Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Turiu daug mažų karpučių ant kaktos, nosies , kol kovojau su ranku karpomis nepastebejau kaip pridygo ant veido, aišku jos nera labai matomos, tačiau reikia jas naikinti
Gal kam teko susidurti ir galit patarti i kokia klinika Vilniuje kreiptis ?
Atsakyti