Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

QUOTE(*davaida* @ 2012 06 21, 13:16)
nes pati savo akim maciau kaip vyras jau uzsisenejusia karpa per savaite issigyde smile.gif
jei turesit kokiu ziniu, lauksiu i a.z 4u.gif

bet jei jam padėjo, tai nebūtinai gali reikšti, kad ir tau padės mirksiukas.gif

nu aišku, bandyt verta.
man,deja duofilm nepadėjo, turiu iki šiol, patepu kartais, ale nieko...
Atsakyti
Panaikinau karpą ant pado su actu thumbup.gif Mažą skiautelę binto sušlapinau actu, ją uždėjau ant karpos, ant viršaus celofano gabalėlį priklijavau pleistru ir taip vaikščiojau iki vakaro. Nakčiai vėl sušlapinau bintą, ryte dar kartą. Vsio. Karpa išmirko, po kelių dienų ėmė keist spalvą ir tada supratau, kad jai galas. Taip ir buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2012 06 24, 00:55)
Panaikinau karpą ant pado su actu thumbup.gif Mažą skiautelę binto sušlapinau actu, ją uždėjau ant karpos, ant viršaus celofano gabalėlį priklijavau pleistru ir taip vaikščiojau iki vakaro. Nakčiai vėl sušlapinau bintą, ryte dar kartą. Vsio. Karpa išmirko, po kelių dienų ėmė keist spalvą ir tada supratau, kad jai galas. Taip ir buvo thumbup.gif

Paprastas actas ar esancija?
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2012 06 24, 19:36)

Spėju,kad paprastas actas,nes su esencija tiek deginant iki mėsų pragraužta būtų.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2012 06 24, 18:36)

Paprastas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 26 birželio 2012 - 22:56
QUOTE(egleegle3002 @ 2011 09 21, 11:54)
Bent jau man tai WARTNER buvo tik pinigų išmetimas į balą.  Jokio efekto.

Man taip pat, visiskai nepadejo verysad.gif
Atsakyti
Pabandykit pamasazuoti ricinos aliejumi,man 6metu senumo karpa uzteko pamasazuoti 3 dienas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2012 08 24, 15:00)
Pabandykit pamasazuoti ricinos aliejumi,man 6metu senumo karpa uzteko pamasazuoti 3 dienas thumbup.gif

man isnaikino labai senas karpas ant pedos, gilias baisias, bet reikejo ilgiau pazaist, nes buvo tikrai gilios.
Atsakyti
o kiek laiko reikai masažuot? plačiau, jei galima smile.gif
Papildyta:
beje gal kas bandėte karpas šalinti salicio rūgštimi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Young: 26 rugpjūčio 2012 - 00:19
kol ziuri tv kokias 5min.pamasazuoji ir viskas,ir taip kol viena diena ju nebepamatysit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2012 08 28, 08:51)
kol ziuri tv kokias 5min.pamasazuoji ir viskas,ir taip kol viena diena ju nebepamatysit biggrin.gif

Nu dėkui mirksiukas.gif reiks daryt karpom erotinį masažą biggrin.gif
Atsakyti
Turėjau ir aš mažą karpą ant piršto, gydžiau vaistais kelis kartus, bet vis atsinaujindavo, galiausiai nuėjau pas odos daktarę nudegino, nes azoto neturėjo tuo metu, ir pagaliau pasibaigė viskas, nei atsinaujino, nei ilgai vargti reikėjo bigsmile.gif
Atsakyti