Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

Na aš vaikui nuo pėdos panaikinau tuo rusišku Čistotel. Tik ne tamsiu, o skaidriu skysčiu. Naršiau internete ir pasirinkau šį variantą, nes azoto procedūroms nebūčiau vaiko nutempus. Kainavo 5 litus, tepiau į dieną du kartus, gal mėnesį, gal net ilgiau. Aplink riebiai kremu aptepdavau, kad negraužtų ir žaizdavau. Maudant dar pemza patrindavau, kad suminkštėtų. Šiaip toks bjaurus darinys, tokia išpurtus buvo. Bet padėjo, net netikėjau. Tiesiog ji džiuvo džiuvo, o vieną dieną žiūriu, kad atsiknojęs vienas galiukas. Bandžiau krapštyt, bet vaikas rėkt – neleido. Ir vakare grįžom iš daržo, pėdkelnes nuimu – nebėra, pati nukrito, net nepajautė. Dabar graži kojytė.
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2012 03 26, 11:11)
Na aš vaikui nuo pėdos panaikinau tuo rusišku Čistotel. Tik ne tamsiu, o skaidriu skysčiu. Naršiau internete ir pasirinkau šį variantą, nes azoto procedūroms nebūčiau vaiko nutempus. Kainavo 5 litus, tepiau į dieną du kartus, gal mėnesį, gal net ilgiau. Aplink riebiai kremu aptepdavau, kad negraužtų ir žaizdavau. Maudant dar pemza patrindavau, kad suminkštėtų. Šiaip toks bjaurus darinys, tokia išpurtus buvo. Bet padėjo, net netikėjau. Tiesiog ji džiuvo džiuvo, o vieną dieną žiūriu, kad atsiknojęs vienas galiukas. Bandžiau krapštyt, bet vaikas rėkt – neleido. Ir vakare grįžom iš daržo, pėdkelnes nuimu – nebėra, pati nukrito, net nepajautė. Dabar graži kojytė.

Sveiki. Sakykite, kur nusipirkote tą Super čistotelį? Vaistinės jau nebeparduoda jo ir nežinau kur jo galiu rasti? Bandžiau tą rudą - visai nepadėjo... O tą skaidrų visi labai giria, tai norisi greičiau nusipirkti ir atsisveikinti su karpom :?
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2012 04 02, 14:22)
Sveiki. Sakykite, kur nusipirkote tą Super čistotelį? Vaistinės jau nebeparduoda jo ir nežinau kur jo galiu rasti? Bandžiau tą rudą - visai nepadėjo... O tą skaidrų visi labai giria, tai norisi greičiau nusipirkti ir atsisveikinti su karpom :?

Aš jį pirkau Odos ir Veneros ligų centro vaistinėje (Kauno g.) tik kaip bebūtų gaila-jis man nepadėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 02 balandžio 2012 - 14:50
NA AS TAIP PAT TUREJAU KAR[A ANT KULNO, DAUG METU VARGAU SU VISOKIAIS TEPALAIS KOL MAMA PARNESE WARTNER , NORS GALIMA JUO GYDYTI TIK TRIS KARTUS, AS GYDZIAU 4, BET SUVEIKE smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

kam degino karpas su azotu, ką daryti su tom pūslelėm? laukti, kol pačios susitrauks/nukris, ar jas reikia nukarpyt/nukrapštyt? nudegino prieš 5 dienas, o pūslės vis dar yra.
Atsakyti
QUOTE(Dzhy @ 2012 04 03, 05:18)
NA AS TAIP PAT TUREJAU KAR[A ANT KULNO, DAUG METU VARGAU SU VISOKIAIS TEPALAIS KOL MAMA PARNESE WARTNER , NORS GALIMA JUO GYDYTI TIK TRIS KARTUS, AS GYDZIAU 4, BET SUVEIKE smile.gif

ar Lt yra to wartner? g.gif
Atsakyti
taip, manau visose vaistinese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhy @ 2012 04 03, 10:27)
taip, manau visose vaistinese smile.gif

Paziurejau...apie 60 - 70 lt kainuoja...nemazai. O jei nepades...
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 04 03, 09:34)

aha cool.gif man pvz nepadėjo, sumokėjau virš 20 eur jaučiu doh.gif
iš pradžių atrodė, kad jau suveiks, bet po kiek laiko vėl viskas atsinaujino....
turbūt vienintelė išeitis man - operuot, nes niekas nebepadeda doh.gif žiūriu mažuliukė ir ant kito piršto dedas sad.gif bvlemba
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 04 03, 20:25)
aha  cool.gif  man pvz nepadėjo, sumokėjau virš 20 eur jaučiu  doh.gif 
iš pradžių atrodė, kad jau suveiks, bet po kiek laiko vėl viskas atsinaujino....
turbūt vienintelė išeitis man - operuot, nes niekas nebepadeda  doh.gif  žiūriu mažuliukė ir ant kito piršto dedas sad.gif bvlemba

Acetocaustin bandėt? mano karpa buvo 2 centų dydžio ir laaabai gili. metus azotu šaldė, ir vis atsinaujindavo. tik acetocaustinas padėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 03 balandžio 2012 - 22:50
QUOTE(mėnulis @ 2012 04 03, 11:34)

man Wartner nepadėjo, išnaikinau su 80 proc. actu.
Atsakyti
QUOTE(zaklis @ 2012 04 04, 10:58)
man Wartner nepadėjo, išnaikinau su 80 proc. actu.

kur tokio gaut 80 procentu...
Atsakyti