Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

QUOTE(Ilonyttee @ 2012 02 23, 20:26)
Man ant pėdų daug karpų  verysad.gif  Tai netgi nežinau, ar jas pavyks išnaikinti kažkokiais tepaliukais ;/

Pas mane buvo daug (tfu tfu tfu).Išnaikinau vaikščiodama pas kosmetologę kas 5d. deginti azotu ir pačioj pabaigoj,kai tik keletą buvo likę,pribaigiau Acetocaustin.Konkretu tik tai,kad be kosmetologės,tikrai nebūčiau išnaikinus.O taip kas 5d.vaikščiojau 2,5mėn.maždaug.dar virš mėnesio su Acetocaustinu,
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Galiu pasigirti - prieš porą dieną išsinaikinau prieš pusmetį kokį atsiradusią karpą ant rankos.

išsinaikinau ektremaliai paprastai, radau Youtube video ir nusprendžiau pabandyti biggrin.gif

Youtube wart remove without pain

Man asmeniškai prireikė 3 dienų, 4 ėmė nusilupinėt ax.gif

Fantastika, paprasta, nereik jokių azotų, iš tikro išvis beveik nereikia nieko daryt.

Tiesa, spėju,liks randukas toje vietoje, bet, manau šimtu procentu vistiek verta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saules_spinduliukas23 @ 2011 10 05, 03:41)
man pries mazdaug puse metu ant sedmenu atsirado pora karpu, taciau laikui begant jos tik dauginasi, jau nebezinau ko griebtis, bandysiu ricinos alieju,pries tai dar nebuvau apie tai girdejusi  4u.gif

Toje vietoje ir as viena turiu doh.gif gal patars kuo naikinti namu salygomis g.gif
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2011 08 24, 13:22)
Perskaicius si straipsni tepu geriamu ricinos aliejumi... Ir atrodo si karta pades jos vis maziau jauciasi, o turiu viena 4 metus  blink.gif ...Nebuciau isvis visokiu cistotel nesamoniu pirkusi niekada jei buciau zinojus sita. Aliejai yra geris... http://www.homosanit...ejus_kitu_kampu

O tinka kosmetinis ricinos aliejus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnytė @ 2012 03 03, 17:25)
Toje vietoje ir as viena turiu doh.gif gal patars kuo naikinti namu salygomis g.gif
Papildyta:

O tinka kosmetinis ricinos aliejus? g.gif

nezinau g.gif
Atsakyti
Ar niekas nebandet karpas su jodu naikinti? mirksiukas.gif Reikia kasdiena karpa tepti jodu kol ji nenudziuna ir nenukrenta. Labai efektyvus budas ir nebrangus,gal kam nors is jusu pades. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magic_girl @ 2012 03 04, 02:47)
Ar niekas nebandet karpas su jodu naikinti? mirksiukas.gif Reikia kasdiena karpa tepti jodu kol ji nenudziuna ir nenukrenta. Labai efektyvus budas ir nebrangus,gal kam nors is jusu pades. mirksiukas.gif

Reiks isbandyti, o gal pavyks sunaikinti smile.gif
Atsakyti
4u.gif mano sunu uzpuole karpos, tai darau misinuka, miltai + acto esncija, apsinaikino, bet jis ne kiekviena diena tepasi, na vakar paprase naujai padaryt misinio, taciau reikia kiekviena vakara tept ant karpu butinai nedaryt nei dienos pertaukos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2011 11 04, 09:34)
laba diena.. visos temos neskaiciau,  gal kas minejo... pati karpas sau,  ant ranku ir ant koju pasalinau su savo krauju (per mmm,  su tokiu krauju) ir nereikejo jokiu vaistu,  nei operaciju mini..

va šitas geriausias budas, ir aš jį žinau thumbup.gif tikrai padės
Atsakyti
doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2012 03 05, 11:16)
va šitas geriausias budas, ir aš jį žinau  thumbup.gif  tikrai padės

Esu girdejusi apie tai, kad padeda smile.gif
Atsakyti
Jau geriau karpos negu tokie būdai...

Atsakyti
Gal kas susidurete su ploksciomis (jaunatvinemis) karpomis ant veido? Ant veido juk azotu nesaldysi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 26 kovo 2012 - 09:44