Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

Noreciau pasiteirauti, gal kas susidurete, mano dukryte 4 metu, ant ranku prie nagu labai daug karpyciu, pradzioje net netikejau, maniau kad ji kramto nagucius, tai susidaro suragejimai. Paskui kazkas pasake, kad cia karpos, o ju labai daug, atsirado ir viena ant pado. Uzrasiau pas daktara. Ko tiketis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglevilk: 24 rugpjūčio 2011 - 11:17
Perskaicius si straipsni tepu geriamu ricinos aliejumi... Ir atrodo si karta pades jos vis maziau jauciasi, o turiu viena 4 metus blink.gif ...Nebuciau isvis visokiu cistotel nesamoniu pirkusi niekada jei buciau zinojus sita. Aliejai yra geris... http://www.homosanit...ejus_kitu_kampu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 24 rugpjūčio 2011 - 11:23
QUOTE(eglevilk @ 2011 08 24, 12:16)
Noreciau pasiteirauti, gal kas susidurete, mano dukryte 4 metu, ant ranku prie nagu labai daug karpyciu, pradzioje net netikejau, maniau kad ji kramto nagucius, tai susidaro suragejimai. Paskui kazkas pasake, kad cia karpos, o ju labai daug, atsirado ir viena ant pado. Uzrasiau pas daktara. Ko tiketis?

mūsų mažiukei karpa buvo nugalėta su azotu.švelniai degino ją kas tris-keturias dienas,kol ji nunyko
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 08 24, 14:22)
mūsų mažiukei karpa buvo nugalėta su azotu.švelniai degino ją kas tris-keturias dienas,kol ji nunyko

Dekui, o kur kreipetes, mus uzrase pas plastikos hirurga.
Atsakyti
QUOTE(eglevilk @ 2011 08 24, 15:49)
Dekui, o kur kreipetes, mus uzrase pas plastikos hirurga.

Tokius dalykus daro ne plastikos chirurgai.Reikia rašytis pas kosmetologę arba dermatologą.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 08 24, 11:22)
Perskaicius si straipsni tepu geriamu ricinos aliejumi... Ir atrodo si karta pades jos vis maziau jauciasi, o turiu viena 4 metus  blink.gif ...Nebuciau isvis visokiu cistotel nesamoniu pirkusi niekada jei buciau zinojus sita. Aliejai yra geris... http://www.homosanit...ejus_kitu_kampu
nu geras, reiks nusipirkt ir panbandyt, nes aš jau praradau viltis jas išnaikint, niekas nepadeda doh.gif (nu dar chirurginiu būdu nebandžiau, bijau blush2.gif )
Atsakyti
Sveikos, norejau pasidalinti savo vaistu nuo karpu smile.gif turejau pastaruju ant kojos padu ir gan nemazai, kad karpos supratau pradejus joms daugeti ir skaudeti, o siaip nemazai metu pragyvenui su keletu is ju, kol apsisprendziau isnaikinti smile.gif bandziau ne wiena recepta liaudiska, tokius kaip obuolio skiltele trint, bulve, ugniazole, arbatmedziu, o galiausiai pasitelkiau vaista, acetocaustin, tai per tris savaites isnaikinau visas, liko nuo kai kuriu siokiu randeliu, bet jie netrukdo smile.gif pliusas kad viena kart savaitei reik tik tept, nudziuna ir gali eit smile.gif tai tiek smile.gif gal kam pravers smile.gif
Atsakyti
labas, kai manot ar WARTNER galima 3, 7m.vaikui? ant kulno bjauri karpa atsirado sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Måke @ 2011 09 20, 13:36)
labas, kai manot ar  WARTNER galima 3, 7m.vaikui? ant kulno bjauri karpa atsirado sad.gif
pabandykit su ricinos aliejumi,as ka tik issigydziau po keliu kartu masazavimo 5 metu senumo karpa thumbup.gif aciu pries tai parasiusiai mamytei 4u.gif
Atsakyti
Bent jau man tai WARTNER buvo tik pinigų išmetimas į balą. Jokio efekto.
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2011 09 21, 07:36)
pabandykit su ricinos aliejumi,as ka tik issigydziau po keliu kartu masazavimo 5 metu senumo karpa  thumbup.gif  aciu pries tai parasiusiai mamytei 4u.gif

Ar galite issamiau 4u.gif Kasdien masazavot ar dejote kompreseli? Kiek laiko ta darete?
Nepadeda mums absoliuciai niekas doh.gif Va ricinos dar nebandem...

QUOTE(egleegle3002 @ 2011 09 21, 12:54)
Bent jau man tai WARTNER buvo tik pinigų išmetimas į balą.  Jokio efekto.

Mums irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 09 21, 13:00)
Ar galite issamiau 4u.gif Kasdien masazavot ar dejote kompreseli? Kiek laiko ta darete?
Nepadeda mums absoliuciai niekas doh.gif Va ricinos dar nebandem...
Mums irgi drinks_cheers.gif
man irgi nieks nepadejo biggrin.gif paprasciausiai is buteliuko uzsilasinu ant pirsto ir masazuoju tv ziuredama kokias 5 min. ir viskas,jokiu kompresu thumbup.gif
Atsakyti