Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

pas mane ant pirsto buvo atsiradus karpa, kai pastojau, ju dar daugiau isdygo. bet kaip nekeista, net nepajutau ir nepastebejau kaip jos pacios dingo...tereikejo pasigimdyt ir dingo smile.gif gal ir juokingai skamba, bet man taip nutiko...
Atsakyti
Gal kas bandet placiai reklamuojamus vaistus nuo karpu ACETOCAUSTIN, girdejau, kad kaina apie 30 lt, tik idomu ar padeda ax.gif
Atsakyti
Kylam biggrin.gif
Atsakyti
Aš su ugniažole naikinu. Praeitais metais ant rankos turėjau - tai pasitepdavau nulaužusi stiebuką sultimis. Išnyko. Dabar ant kojos po pirštu pradėjau gydyti. Matosi, kaip traukiasi karpikė gan greitai. Paprastas ir nieko nekainuojantis būdas.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 10 17, 21:22)
Aš su ugniažole naikinu. Praeitais metais ant rankos turėjau - tai pasitepdavau nulaužusi stiebuką sultimis. Išnyko. Dabar ant kojos po pirštu pradėjau gydyti. Matosi, kaip traukiasi karpikė gan greitai. Paprastas ir nieko nekainuojantis būdas.

O kur ju gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine325 @ 2007 10 08, 11:23)
Gal kas bandet placiai reklamuojamus vaistus nuo karpu ACETOCAUSTIN, girdejau, kad kaina apie 30 lt, tik idomu ar padeda  ax.gif

Man patarė Acetocaustinu naudotis GK klinikoje, ir tikrai, rezultatas nenuvylė, karpa nuo pado dingo per nepilną mėnesį 4u.gif . Tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(banginux @ 2007 10 23, 12:26)
Man patarė Acetocaustinu naudotis GK klinikoje, ir tikrai, rezultatas nenuvylė, karpa nuo pado dingo per nepilną mėnesį  4u.gif . Tikrai rekomenduoju.

O kaip jie naudojasi? ten tepaliukas? smile.gif
Atsakyti
Sunus mano gime su karpute ant smakro.aišku kelis metus net nepagalvojau kad ten karpa.Dabar sunui dešimt metu ir ta karpa pradejo ji erzinti.Aišku ji gerokai padidejus.Ruošiames irgi naikinti.
Atsakyti
nevisada ugniazole ir panaikina karpas. As isbandziau ja. Pradzioje tikrai efektas yra. Karpa pradeda mazeti, lyg ir traukiasi, bet tik iki tam tikros ribos. Paskui ne is vietos. Tas mazesnes, kaip ataugeles, su ugniazole turbut galima lengvai isnaikinti, bet tas senesnes, tai nevisada pavyksta schmoll.gif
Atsakyti
Esu daug turejusi karpu ir isbandzius kelis gydymo budus - nuo saltinio vandens per jaunati iki deginimo elektra ir azotu. Galiu paskyti, kad kiekvienas budas yra veiksmingas atsitiktinai. Kaip gydytojai sako - iki siol niekas nezino kaip gydyti karpas. Jos arba isnyksta, arba ne.
Vaikysteje padejo ugniazuole ir azotas (namuose tada degino)
Pries kokius 5 metus - deginimas elektra (efektyvuma ivertinciau 50%)
Pries metus - saldymas azotu, ugniazuoles tepalas, metodiskas mirkymas+darbas su pemza ir galiausiai vaistai. (efektyvumas visko, sudejus i kruva, beveik 100%). Nors kodel isnyko - net nezinau, nes nykti pradejo praejus pusmeciui po vaistu, kai jau nutraukiau visas proceduras.

Gydytoja man aiskino, kad zmogaus organizmas turi tris nepriklausomas imunines sistemas - smegenu, odos ir likusio organizmo. Karpos kaip papilomos viruso israiska atsiranda tada, kai nusilpsta odos imunine sistema. Nors organizmo "rodikliai" gali buti geri, taciau odos imunine gali buti labai silpna. Kas gali padeti? Na, vitaminas C. Krastutinius atveju imunine sistema yra stimuliuojama atitinkamu vaistu dozemis (efektyvumas 50% - arba suveiks, arba ne).

Ka rekomenduociau - mirkymas (karstas vanduo+soda+druska) o po to - pemza (ja reiketu po kiekvieno karto isvirinti (i puoda ir 5 minutes nuo uzvirimo). Apdorotas karpas tepti ugniazuoles tepaliuku (jo galima isigyti turguose, baltarusiskas preparatas, kurio vaistinese neprekiaujama, kaina apie 8 lt "Čistatel"). Kadangi man gydytoja ji rekomendavo - rekomenduoju ir Jums.

O siaip, tai reikia apsilankyti pas gydytoja. Man patiko ir mane gyde gyd. Filatova (Vilniaus odos ir veneriniu ligu klinika ar tai centras - nepamenu kaip baigiasi tas pavadinimas).

Sekmes kare!

Atsakyti
QUOTE(Ledine325 @ 2007 10 08, 12:23)
Gal kas bandet placiai reklamuojamus vaistus nuo karpu ACETOCAUSTIN, girdejau, kad kaina apie 30 lt, tik idomu ar padeda  ax.gif

as turiu pora karpu ant pado, tai bandau jas dabar acetocaustinu gydyti - efektas lyg ir yra, nors dar neisnyko (jau kokia trecia savaite naudoju). siaip kazkada nuo rankos pirsto lengvai su duofilmu nugydziau, bet padiniu jis kazkaip nepaeme - jos ir siaip sunkiau gydomos.
o nuo lytiniu karpu - kaip cia kazkas klause - yra stebuklingas vaistas wartec (butent lytinems karpoms). 3 dienas po 2 kartus patepi ir isnyksta tos bjauriosios, ne zymes nelieka. beje, su tuo paciu wartecu galima taip pat sekmingai ir kitas karpas gydytis, bet labai jau tai brangus malonumas - buteliukas kainuoja apie 100 lt, ir vaistinese jo gana periodiskai buna. kazkada kai jos man buvo atsinaujinusios, vaziavau net i latvija pirkti, bo lietuvoj licenzija ji parduot buvo nutraukta. nors va karpos ant pado jis man taip ir nenunaikino..
o siaip karpos - silpno imuniteto pozymis. vos tik jis nusilpsta, tos bjaurybes ir islenda, nes virusa jei pasigavai, tai jau visam gyvenimui. taip kad stiprinkit imuniteta!
Atsakyti
QUOTE(Ledine325 @ 2007 10 18, 08:18)
O kur ju gauti?  g.gif

Laukinė žolė ta ugniažolė. Kur patvory, paupy paieškojus būna. Pas save turiu kelias, tai neraunu-branginu ax.gif Man tai ant rankos visiškai išnyko vien tik ugniažole tepant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crocus: 25 spalio 2007 - 19:54