Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

Aš tepliojau sūnui nosies galiuką su actu, paprastu, pirktu maximoj. Iš pradžių bandžiau košytę daryti iš miltų ir acto, bet tokioj vietoj labai problematiška užklijuoti. Tai mes su ausų krapštukais tepėm karpą 5 kart per dieną, ji po 3 dienų nudžiūvo smile.gif Grauže jam, bet matyt actas turi nugraužt, nežinau. O dabar sau ant veido tepu karpą-mažytė, bet atsikratysiu smile.gif smile.gif smile.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SIKSNOSPARNYTEA @ 2011 07 11, 15:38)
Aš tepliojau sūnui nosies galiuką su actu, paprastu, pirktu maximoj. Iš pradžių bandžiau košytę daryti iš miltų ir acto, bet tokioj vietoj labai problematiška užklijuoti. Tai mes su ausų krapštukais tepėm karpą 5 kart per dieną, ji po 3 dienų nudžiūvo smile.gif  Grauže jam, bet matyt actas turi nugraužt, nežinau. O dabar sau ant veido tepu karpą-mažytė, bet atsikratysiu smile.gif  smile.gif  smile.gif  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif
4u.gif
turbut ant senesniu karpu kitaip ( ir tu kur ant kojos pado),as tepiau,kol pasirode toks juodas daiktas,greiciausiai tai saknys,nes jau skaudedavo,o kai jas nupjausciau skausmas dingo,galiu normaliai vaikscioti,bet turbut ne iki galo issigydziau,nes tas guziukas nepraeina,ir vel rodosi juodi taskeliai,vel su actu laikau unsure.gif
kazi,kaip kitoms sekesi panaikinti tas bjaurybes g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2011 07 11, 17:33)
4u.gif
turbut ant senesniu karpu kitaip ( ir tu kur ant kojos pado),as tepiau,kol pasirode toks juodas daiktas,greiciausiai tai saknys,nes jau skaudedavo,o kai jas nupjausciau skausmas dingo,galiu normaliai vaikscioti,bet turbut ne iki galo issigydziau,nes tas guziukas nepraeina,ir vel rodosi juodi taskeliai,vel su actu laikau unsure.gif
kazi,kaip kitoms sekesi panaikinti tas bjaurybes g.gif   4u.gif

man ir tas pats. tepiau ir actu ir viskuo. jau manau, kad uzgydziau ant pedos, bet guziukas tai yra, ir kai nustoji tepti lyg atauga. tik jokiu juodu daiktu atrodo nemaciau.
butu idomu pameginti su biciu pikiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 11 liepos 2011 - 17:57
QUOTE(Rugiaveide @ 2011 04 11, 07:25)
Sveikos.

Ir man po pjovimo niekur nedingo... Neveikė nei "Duofilm", nei "Wartner", nei šaldymas skystu azotu....
Šito nebandžiau - turbūt tada dar tokio nebuvo...
Kai buvau paradus viltį, ėmiausi visiškai nelogiško liaudiško metodo, kuriuo anei lašelio netikėjau, net juokiausi: reikia karpą (ar karpas) patepti savo MM krauju ir, užklijavus pleistru, laikyti. Taip dariau tris dienas - ir karpos (giluminės - viena ant pado, kita ant piršto prie nago) pranyko... Mistika kažkokia, paaiškinimo jokio neturiu, bet labai džiaugiuosi ir perdaug nesigilinu. Karpos daugiau neatsinaujino.
Jei pati nebūčiau pabandžius, netikėčiau... Ir dabar neįtikėtina.

zinokit ne mistika as taip pat ishsinaikinau mirksiukas.gif turbut pigiausias ir veiksmingiausias budas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2011 07 18, 09:15)
zinokit ne mistika as taip pat ishsinaikinau  mirksiukas.gif  turbut pigiausias ir veiksmingiausias  budas  lotuliukas.gif

Man idomu, kas tame kraujyje yra, jei sis metodas veikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(SIKSNOSPARNYTEA @ 2011 06 30, 21:17)
Sunui ant nosies karpa, kaip koks snarglys (atsiprasau) verysad.gif  Pasimetus esu, kur eiti gydyti ? o gal pabandyt krauju ?Tik gal tokioms karpoms nepadeda doh.gif

mano sunui irgi karpos net 3 po nosimi. kadangi cistotel tai tokia smarve, kad numireli prikeltu, o kiti rugstiniai vaistai gali palikti randus, suneli nuvedziau pas dermatologa. degina elektra arba lazeriu tik nuo 8 ar 10 metu, maniskis dar mazas.
Israse man kazinkokiu vaistu, kuriuos pagamino Universiteto vaistine. toks tepalas. tepam 1 k.per diena jau 6 dienos ir ...nyksta. Karpos tokios negrazios pas ji, su ataugu plauseliais, tai tie plauseliai tiesiog krenta, mazoji karpa jau visai sunyko, kitos dvi mazeja.
parasysiu kaip seksis toliau.
Atsakyti
QUOTE(polonia @ 2011 08 15, 23:50)
mano sunui irgi karpos net 3 po nosimi. kadangi cistotel tai tokia smarve, kad numireli prikeltu, o kiti rugstiniai vaistai gali palikti randus, suneli nuvedziau pas dermatologa. degina elektra arba lazeriu tik nuo 8 ar 10 metu, maniskis dar mazas.
Israse man kazinkokiu vaistu, kuriuos pagamino Universiteto vaistine. toks tepalas. tepam 1 k.per diena jau 6 dienos ir ...nyksta. Karpos tokios negrazios pas ji, su ataugu plauseliais, tai tie plauseliai tiesiog krenta, mazoji karpa jau visai sunyko, kitos dvi mazeja.
parasysiu kaip seksis toliau.

man sis tepalas nepadejo
Atsakyti
sveikos!aš ant pado turėjau milijona turbūt..nieks nepadėjo,nei gaminamas tepaliukas,nuo čistotelio tiesiog ištirpdavo oda,sunku kraujavimą stabdyt buvo,bet karpos nedingo.o dabar jau pusės neturiu.deginu azotu,kas savaitę,nuo birželio galo..skauda,kai degina žiauriai,bet tik taip galiu jų atsikratyt.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 08 22, 01:26)
sveikos!aš ant pado turėjau milijona turbūt..nieks nepadėjo,nei gaminamas tepaliukas,nuo čistotelio tiesiog ištirpdavo oda,sunku kraujavimą stabdyt buvo,bet karpos nedingo.o dabar jau pusės neturiu.deginu azotu,kas savaitę,nuo birželio galo..skauda,kai degina žiauriai,bet tik taip galiu jų atsikratyt.

o kur, ir kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 08 22, 08:19)
o kur, ir kokia kaina? smile.gif

Gydomosios kosmetologijos centre,Jogailos g.pas kosmetologę Romą.Už vieną kartą mokų įvairiai,nuo 10Lt. iki 40Lt.Aišku,brangus malonumas,bet bent rezultatai matosi..Nes su tuo gaminamu tepalu lyg buvo dingusios ir staiga padvigubėjo jų skaičius.Čistoteliui alergija,o dar naudojau užsienyje Salicilio,Pieno ir dar kažkokios rūgšties mišinį,bet nepadėjo.Kai kosmetologė atostogauja naudoju Acetocaustin,jis šiaip nieko,tik reik labai atsargiai,kad nepadaugint,nes prieš kelias sav.aš nudegiau su juo.
Atsakyti
Gaminamas tepalas padeda! bigsmile.gif Trys karpos po nosimi akivaizdziai mazeja, vienos jau nei zenklo! Kadangi karpos buvo ilgos su ataugomis, tai tos ataugos tiesiog krenta...Tepalas tapalui nelygus. Cia kazkoks is Ispanijos atveztas receptas.
O azotu netikiu, man po 5 proceduru vistiek vaikysteje atauginejo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 23 rugpjūčio 2011 - 12:35
As savo karpa isnaikinau su vaistineje pirkta priemone, ta kur saldo, neprisimenu pavadinimo doh.gif
Atsakyti