Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

QUOTE(goodvibes @ 2011 04 12, 00:32)
Išbandžiau daug būdų, ir liaudiškų, ir tepamų vaistų, niekas nepadeda. Su azotu ir nieko gero nesigavo. Karpa ant rankos, didelė, šiek tiek palindusi ir po nagu. Norėtųsi kažkokios garantijos, ar bent jau nuolaidos, jei prireiktų pakartoti procedūrą.
Ko gero geriausias variantas šalinti lazeriu (o gal išpjaut?), taigi kokią įstaigą ar gydytoją patartumėt Vilniuje?

Kažkada seniai vaikui buvo karpa ant piršto,šalia nago,tai nusigydėm su kalio permanganatu.Reikia sudrėkint,užbarstyt kalio permanganato ir užklijuot pleistru.Po paros nuimt.O va prieš pora metų atsirado tokia giluminė karpa ant pado,tai polliklinikoj degino su vaistais,bet nieko nepadėjo,tai tuomet ėjom į odos ir lazerinės chirurgijos centrą Čiurlionio/Sierakausko gatvėj ir ten lazeriu išdegino.Gydytoja Lina Duobienė.Užteko vieno karto.Kainavo 200 litų.
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveide @ 2011 04 11, 10:25)
Sveikos.

Ir man po pjovimo niekur nedingo... Neveikė nei "Duofilm", nei "Wartner", nei šaldymas skystu azotu....
Šito nebandžiau - turbūt tada dar tokio nebuvo...
Kai buvau paradus viltį, ėmiausi visiškai nelogiško liaudiško metodo, kuriuo anei lašelio netikėjau, net juokiausi: reikia karpą (ar karpas) patepti savo MM krauju ir, užklijavus pleistru, laikyti. Taip dariau tris dienas - ir karpos (giluminės - viena ant pado, kita ant piršto prie nago) pranyko... Mistika kažkokia, paaiškinimo jokio neturiu, bet labai džiaugiuosi ir perdaug nesigilinu. Karpos daugiau neatsinaujino.
Jei pati nebūčiau pabandžius, netikėčiau... Ir dabar neįtikėtina.

Pritariu, metodas tikrai veiksmingas, taip išgydžiau ir vyrui ir sūnui, bet vat man pačiai mano MM kraujas matyt netinka , reiks skolintis svetimo blush2.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtimi. Pries kokiu 10 metu turejau nerealiai didele karpa ant pado. Tiksliau visas 2. Pradzioj galvojau kad nuospauda, bet darant pedikiura pradziugino mane kad tai karpa. Ir taip naikinau ir anaip. Degino ja man elektra, vaiksciojau menesi zu zaizda ant pado. Nieko nepadejo, visvien ataugo. Kazkaip atsitiktinai vaistinej nusipirkau duofilm, toks smirdaliukas. Labai kruopsciai ir atsakingai tepdavau ta karpa 2xdienoj, uzsidejo tokia balta plevele, kuri po poros savaiciu nusilupo kartu su karpa. Ir nebetaugo thumbup.gif . Paieskokit vaistinese, kam aktualu, anais laikais apie 20 lt kainavo.
Papildyta:
QUOTE(rositta @ 2011 04 15, 15:44)
Pritariu, metodas tikrai veiksmingas, taip išgydžiau ir vyrui ir sūnui, bet vat man pačiai mano MM kraujas matyt netinka , reiks skolintis svetimo  blush2.gif

Apie uzkalbejimus tai teko girdeti bet tokio dar negirdejau bajerio lotuliukas.gif
O mano draugei vienai nestumo metu visos karpos pradingo be jokiu vaistu ir intervenciju. Mistika, ka cia bepridursi...
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 05 23, 09:17)
Pasidalinsiu savo patirtimi. Pries kokiu 10 metu turejau nerealiai didele karpa ant pado. Tiksliau visas 2. Pradzioj galvojau kad nuospauda, bet darant pedikiura pradziugino mane kad tai karpa. Ir taip naikinau ir anaip. Degino ja man elektra, vaiksciojau menesi zu zaizda ant pado. Nieko nepadejo, visvien ataugo. Kazkaip atsitiktinai vaistinej nusipirkau duofilm, toks smirdaliukas. Labai kruopsciai ir atsakingai tepdavau ta karpa 2xdienoj, uzsidejo tokia balta plevele, kuri po poros savaiciu nusilupo kartu su karpa. Ir nebetaugo  thumbup.gif . Paieskokit vaistinese, kam aktualu, anais laikais apie 20 lt kainavo.
Papildyta:
Apie uzkalbejimus tai teko girdeti bet tokio dar negirdejau bajerio  lotuliukas.gif
O mano draugei vienai nestumo metu visos karpos pradingo be jokiu vaistu ir intervenciju.  Mistika, ka cia bepridursi...

O neskausminga si procedura su Duofilm? Bandziau kazkokius rusiskus, tai ziauriai skaudejo, labai grauze karpas, po savaites iskrito ir vel uzaugo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 05 23, 08:17)
Kazkaip atsitiktinai vaistinej nusipirkau duofilm, toks smirdaliukas. Labai kruopsciai ir atsakingai tepdavau ta karpa 2xdienoj, uzsidejo tokia balta plevele, kuri po poros savaiciu nusilupo kartu su karpa. Ir nebetaugo  thumbup.gif . Paieskokit vaistinese, kam aktualu, anais laikais apie 20 lt kainavo.

girdėjau, kad lt jo nebeparduoda..

QUOTE(Renytė @ 2011 05 23, 09:42)
O neskausminga si procedura su Duofilm? Bandziau kazkokius rusiskus, tai ziauriai skaudejo, labai grauze karpas, po savaites iskrito ir vel uzaugo  verysad.gif

aha aš ir esu rusiškus bandžius kaž-kokius, tai klykiau iki ašsrų, baisiai skaudėjo sad.gif
su duofilm skausmo jokio nėra, kvapas toks aštresnis ir tiek.
man kiek apmažėjo ta karpa, bet visai nepradingsta, o duofilm jau seniai naudoju doh.gif toks jausmas, kad niekas nebepadės schmoll.gif dar lyg kita mažuliukį prie nago randas verysad.gif kas čia užėjo, nežinau
eičiau, kad išoperuotų, bet bais bijau skausmo, o ir sako, kad visteik ataugt zarazos gali doh.gif doh.gif
nežinau kaip čia kitiem nuo pparasto acto padeda ar dar nuo ko, ar čia nuo pačios karpos, ar nuo organizmo viskas unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, mes dukrai pašalinom tik su gydytojos pagalba. Skystu azotu užšaldė, o buvom išbandę daug ką. Kol kas džiaugiamės, neatugo dar, dbr galvojam, kad senai galėjom pašalint, o ne patys užsiimt saviveikla smile.gif , nes mergaitė daržely jau kompleksavo, vaikai šaipės ir pan. verysad.gif
Atsakyti
o skausmo nebuvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2011 05 23, 13:31)
Sveikos, mes dukrai pašalinom tik su gydytojos pagalba. Skystu azotu užšaldė, o buvom išbandę daug ką. Kol kas džiaugiamės, neatugo dar, dbr galvojam, kad senai galėjom pašalint, o ne patys užsiimt saviveikla smile.gif , nes mergaitė daržely jau kompleksavo, vaikai šaipės ir pan. verysad.gif
Kokiam mieste,kiek kainavo ax.gif
Atsakyti
Sunui ant nosies karpa, kaip koks snarglys (atsiprasau) verysad.gif Pasimetus esu, kur eiti gydyti ? o gal pabandyt krauju ?Tik gal tokioms karpoms nepadeda doh.gif
Atsakyti
Girdejau kad seskines Eurovaistinej, kuri yra gamybine, ir gamina vaistus patys, daro kazkoki tirpala ar tepala, kuris gydo karpas, kaina apie 10Lt. Nezinau ar visada turi, ar reikia pries tai uzsisakyti kad pagamintu.
Atsakyti
QUOTE(Eyore @ 2011 07 01, 11:03)
Girdejau kad seskines Eurovaistinej, kuri yra gamybine, ir gamina vaistus patys, daro kazkoki tirpala ar tepala, kuris gydo karpas, kaina apie 10Lt. Nezinau ar visada turi, ar reikia pries tai uzsisakyti kad pagamintu.

idomu ar padeda tik...kazkada kazkoki vaistinej daroma pirkau, universiteto vaistinej, nu nepadejo
Atsakyti
mergaites,kurios karpas issigyde su actu ir miltais,kaip viskas vyksta,ka darot gydymo eigoje,kaip suprantat kad nebera karpos ax.gif 4u.gif
Atsakyti