Sveikos.
QUOTE(NYLE MA @ 2010 08 19, 09:10)
O man po pjovimo niekur nedingo. Pjovimas skausmingas, gyja ilgai, abiem kojom raiša buvau. Ir dabar dar kamuojuosi. Ir Acetocaustin nepadeda, tik dar labaiu blogina viską. Skausmas baisus. Jau nebežinau ką daryt....
Ir man po pjovimo niekur nedingo... Neveikė nei "Duofilm", nei "Wartner", nei šaldymas skystu azotu....
QUOTE(Merlina96 @ 2011 03 05, 21:16)
Man taip pat dažna problema tos pėdų karpos... vargau ilgai bet nusipirkau to acetocaustin, patepiau gal 6 kartus per diena, tai paskuj neturėjau kur dėtis iš skausmo, ot protas norėjau greito efekto o gavos...
nors po mėnėsio iškrito ir ta kai uždegimas baigės. Dabar vėl...
bandysiu toliau su tuo acetocaustin patept tik apsiribosiu pagal instrukciją šį kartą
Bet vaistukas tikrai veiksmingas ko tik nebuvau išbandžiu ir operacijos skausmingos ir visi liaudiški, bet tik šitas padėjo
Šito nebandžiau - turbūt tada dar tokio nebuvo...
Kai buvau paradus viltį, ėmiausi visiškai nelogiško liaudiško metodo, kuriuo anei lašelio netikėjau, net juokiausi: reikia karpą (ar karpas) patepti savo MM krauju ir, užklijavus pleistru, laikyti. Taip dariau tris dienas - ir karpos (giluminės - viena ant pado, kita ant piršto prie nago) pranyko... Mistika kažkokia, paaiškinimo jokio neturiu, bet labai džiaugiuosi ir perdaug nesigilinu. Karpos daugiau neatsinaujino.Jei pati nebūčiau pabandžius, netikėčiau... Ir dabar neįtikėtina.