Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

Turiu ant vienos pėdos daug l.mažų karpų... Buvau pas gyd.odos, klausiau ką daryti, o ji man tik rėžė, kad nieko nematau... doh.gif
Gal kas turėjo/turi tokio pobūdžio karpų.... net nežinau ką daryti.... g.gif
Atsakyti
Man ir vaikui padėjo acetocaustin. Nėra labai jau malonūs pojūčiai juo tepant, ypač vaikui, bet kai tepi tik kartą per savaitę, išgyvenama. Ant vienos pėdos turėjau gal kokią 10 karpų ir jų nebėra thumbup.gif O prieš tai ko tik nebandžiau doh.gif
Atsakyti
Turejau ir as karpa ant rankos pirsto.Issigydziau paprastu,cia jau minetu budu-acto esencija.Uzteko 3 vakarus patepti ir prispaudus palaikyti kelias min. vatos pagaliuka,pamirkyta acte.Karpa isnyko per savaite laiko,kol sudziuvo ir nukrito.Ir jokios zymes,jokio randelio neliko wub.gif Net paciai buvo sunku patiketi.
Manau,kas turit sia problema,verta pabandyti.Man pasiteisino thumbup.gif
Atsakyti
Čia ir problema pas mane, kad jų daug ir labai mažos.... Nelabai gaunasi ką ten prispausti ir palaikyti.... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Gal kas galit patart kur Vilniuje visdėlto dar galima nusipirkt DUOFILM - gal yra kokių neoficialių bobučių turgelių ar pan.? kokia buteliuko talpa ir kiek panašiai kainuoja?

iš anksto dėkui už info 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kapleris @ 2011 02 24, 15:19)
Gal kas galit patart kur Vilniuje visdėlto dar galima nusipirkt DUOFILM - gal yra kokių neoficialių bobučių turgelių ar pan.? kokia buteliuko talpa ir kiek panašiai kainuoja?

iš anksto dėkui už info  4u.gif  4u.gif

o kodel nepabandzius nusipirkti internetu, kad ir cia
http://www.chemistdi...ilm_1_9595.html

o jeigu pasigoolintumete, tai ir kitu pardaveju rastumete smile.gif
sekmes:)
Atsakyti
taip džiaugiaus, kad pradžia naudojimo duofilm mačiau gerą poveikį, bet vistiek man iki galo nepranyko, apdžiuvo, jau galvojau nukris bus viskas, ir vėl atsinaujino, ir vėl didelė, ir vėl daug tų šaknelių matos doh.gif doh.gif doh.gif nebežinau ką daryt, bet turbūt reiks pjaut verysad.gif
Atsakyti
visi rašot, kad matosi šaknelės - o pas mano vaiką, jokių šaknelių, taškelių ar pan. nesimato, tik sukietėjusi "mėsytė". kaip čia suprast, gal kas ne taip?????????
Atsakyti
QUOTE(kapleris @ 2011 02 25, 10:27)
visi rašot, kad matosi šaknelės - o pas mano vaiką, jokių šaknelių, taškelių ar pan. nesimato, tik sukietėjusi "mėsytė". kaip čia suprast, gal kas ne taip?????????

arba kitokia karpos rūšis, arba ten ne karpa, o koks sutrynimas, mozolis g.gif
Atsakyti
Man taip pat dažna problema tos pėdų karpos... vargau ilgai bet nusipirkau to acetocaustin, patepiau gal 6 kartus per diena, tai paskuj neturėjau kur dėtis iš skausmo, ot protas norėjau greito efekto o gavos... verysad.gif nors po mėnėsio iškrito ir ta kai uždegimas baigės. Dabar vėl... doh.gif bandysiu toliau su tuo acetocaustin patept tik apsiribosiu pagal instrukciją šį kartą blush2.gif Bet vaistukas tikrai veiksmingas ko tik nebuvau išbandžiu ir operacijos skausmingos ir visi liaudiški, bet tik šitas padėjo smile.gif
Atsakyti
Gal galite kas patarti... Turiu karpa ant akies voko, tarp blakstienu, noreciau pasinaikinti, taciau baisu kokiais preparatais tepti, kadangi tokia jautri vieta, ir odele bijau nudeginti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikitita @ 2011 03 14, 14:23)
Gal galite kas patarti... Turiu karpa ant akies voko, tarp blakstienu, noreciau pasinaikinti, taciau baisu kokiais preparatais tepti, kadangi tokia jautri vieta, ir odele bijau nudeginti doh.gif  doh.gif  doh.gif

eik pas daktara. kokio patarimo nori?
Atsakyti