QUOTE(grange @ 2010 10 29, 11:13)
Atėjau kaip tik pasisakyt apie savo naudojimą duofilm. praėjo 19 dienų, bet skirtumą jau matau akivaizdų, tiek ant piršto, tiek ant kojos labai tikiuos, kad padės, viskas pasinaikins ir tos brudės neataugs.
o jei ir ataugs, tai dabar žinosiu, ką naudot, nes efektas yra (ne taip kaip su tuo wartner, man nepadėjo, o mokėjau 22 eur kai šitas viso labo nepilni 6 kainavo..). gal kitiems padeda, bet man šiuo atveju nepadėjo, nes skirtumo nebuvo, o su duofilm yra.
Noriu paklaust, tų,kas naudojo, per kiek laiko jums praėjo viskas, kada jau nebesimatė jokių -ymių karpos?
Aš tai pasidariau foto ant piršto kaip buvo ir kaip dabar,tai "gražu" žiūrėt, kaip aš anksčiau jo nepabandžiau, ir kankinaus
o jei ir ataugs, tai dabar žinosiu, ką naudot, nes efektas yra (ne taip kaip su tuo wartner, man nepadėjo, o mokėjau 22 eur kai šitas viso labo nepilni 6 kainavo..). gal kitiems padeda, bet man šiuo atveju nepadėjo, nes skirtumo nebuvo, o su duofilm yra.
Noriu paklaust, tų,kas naudojo, per kiek laiko jums praėjo viskas, kada jau nebesimatė jokių -ymių karpos?
Aš tai pasidariau foto ant piršto kaip buvo ir kaip dabar,tai "gražu" žiūrėt, kaip aš anksčiau jo nepabandžiau, ir kankinaus
sveiki susidomejau ir as del karpu kadangi pamaciau jog pas mano vaika triju metu pamaciau ant sono karpute ir aplinkui dar tris mazulytes kazkaip nesuprantu is kur jos isdygo istikro ir pati turiu viena ant akies voko mazulyte kuri beveik nematoma, ir pora ant kaklo bet paciai cia jokia beda man jos netrukdo bet va del vaiko neramu pasidare, o tas duafilm tinka vaikams naudoti? is kur ji perkat siunciates is jav taip? galvoju istikro nueiti pas gyd del tu karpuciu vaiko ,nes man jos nepatinka