Gal galima smulkiau apie miltus ir actą,ar tik uždėjus palaikyti,ar dar kokį pleistriuką uždėti,kad ilgiau palaikyti,kiek laiko laikyti
QUOTE(dominyka3 @ 2010 09 04, 16:25)
Gal galima smulkiau apie miltus ir actą,ar tik uždėjus palaikyti,ar dar kokį pleistriuką uždėti,kad ilgiau palaikyti,kiek laiko laikyti
Aš dariau taip:
Lašelis acto esencijos (labai bjaurus kvapas jos), miltų ant šaukštelio galo, sumaišoma tokia tiršta košelė, ir ant degtuko galo patepti tik pačią karpą. Kiekvieną dieną darydavau naują mišinuką. Tada palaukdavau kol apdžius (per pusvalandį turėtų), po to tik nuvalydavau tą sudžiūvusią masę (kartais nuplaudavau). Bet jei karpa kokioj matomoj arba nepatogioj vietoj ir nėra kada laukt kada nudžius, manau laisvai galima ant tos vietos pleistriuką užklijuot ir laikyti kad ir visą dieną. Galimas šalutinis poveikis - aplink karpą oda gali būti šiek tiek rūgšties sudirginta. Esmė tokia, kad acto rūgštis ją išgraužia.
Šitą būdą radau būtent čia, SM forume
Sėkmės ir kantrybės gydant tas bjaurybes
reiks pabandyti
Sveikos nutariau pasidalinti kaip man pavyko labai nemalonias karpas išsigydyti, jos buvo prie poros rankų nagų ir siaubingą kompleksą įvarė, nesupratau iš kur jos tokios radosi Skaičiau visokią informaciją, ruošiausi eiti pas dermatologą, bet padėjo du dalykai: Duofilm ir arbatmedžio aliejus. Tepiau Duofilm ir tiesiog sluoksniais karpas stengiausi nulupti ir po to tepiau arbatmedžio aliejuku arba užklijuodavau jame pamirkytą pleistrą Tiksliai nežinau kiek tai truko, bet greitai karpos išnyko Tikiuosi kam nors bus naudinga
QUOTE(Anelle @ 2010 10 01, 19:35)
Sveikos nutariau pasidalinti kaip man pavyko labai nemalonias karpas išsigydyti, jos buvo prie poros rankų nagų ir siaubingą kompleksą įvarė, nesupratau iš kur jos tokios radosi Skaičiau visokią informaciją, ruošiausi eiti pas dermatologą, bet padėjo du dalykai: Duofilm ir arbatmedžio aliejus. Tepiau Duofilm ir tiesiog sluoksniais karpas stengiausi nulupti ir po to tepiau arbatmedžio aliejuku arba užklijuodavau jame pamirkytą pleistrą Tiksliai nežinau kiek tai truko, bet greitai karpos išnyko Tikiuosi kam nors bus naudinga
kokio senumo karpa buvo,nes man arbatmedžio aliejus nepadėjo
nu keliausiu ir aš į vaistinę, pažiūrėsiu ar turiės jie čia tokio, nes man yra trys, ir jos niekaip nepraiena, naudoju wartner (kur užšaldo, jokio poveikio ) tai gal tas stebuklus padarys, nu taip nenoriu operacijos
NU PRADĖJAU karą su karpom su duofilm, nu labai tikiuos, kad šitas padės, nes bent ant piršto matau pagerėjimą, nei kad buvo prieš tai, kai nusilupo vienas sluoksnis, tai tikiuos, kad taip ir toliau. /\ant kojos dar reiks ilgiau nes ten oda storesnė, bet tikiuos gal padės
Atėjau kaip tik pasisakyt apie savo naudojimą duofilm. praėjo 19 dienų, bet skirtumą jau matau akivaizdų, tiek ant piršto, tiek ant kojos labai tikiuos, kad padės, viskas pasinaikins ir tos brudės neataugs.
o jei ir ataugs, tai dabar žinosiu, ką naudot, nes efektas yra (ne taip kaip su tuo wartner, man nepadėjo, o mokėjau 22 eur kai šitas viso labo nepilni 6 kainavo..). gal kitiems padeda, bet man šiuo atveju nepadėjo, nes skirtumo nebuvo, o su duofilm yra.
Noriu paklaust, tų,kas naudojo, per kiek laiko jums praėjo viskas, kada jau nebesimatė jokių -ymių karpos?
Aš tai pasidariau foto ant piršto kaip buvo ir kaip dabar,tai "gražu" žiūrėt, kaip aš anksčiau jo nepabandžiau, ir kankinaus
o jei ir ataugs, tai dabar žinosiu, ką naudot, nes efektas yra (ne taip kaip su tuo wartner, man nepadėjo, o mokėjau 22 eur kai šitas viso labo nepilni 6 kainavo..). gal kitiems padeda, bet man šiuo atveju nepadėjo, nes skirtumo nebuvo, o su duofilm yra.
Noriu paklaust, tų,kas naudojo, per kiek laiko jums praėjo viskas, kada jau nebesimatė jokių -ymių karpos?
Aš tai pasidariau foto ant piršto kaip buvo ir kaip dabar,tai "gražu" žiūrėt, kaip aš anksčiau jo nepabandžiau, ir kankinaus
QUOTE(2zippy @ 2010 10 29, 12:12)
grange, o pas tave jos tokios iškilusios, ar plokščios, giluminės?
hmm tiksliai nežinau skirtumo tarp visų, tiksliau kuom ploksčia ir giluminė skirias
ant piršto tai tokia iškilus buvo nemažai tikrai, man ji buvo mažiukė, bet paskiau kai pakarpiau tai ir pradėjo didėt, ir tų taškiukų - šaknelių daugėjo. tai buvo baisiai, bet vis dariau su vaistais ir tikėjaus, kad praeis be op.
o ant pado tai tokios viduj, matos tik viršus, kad buvp šaknelės, bet dabar jau ir nemažai išsilupo iš vidaus su tuo.
susidurus as irgi su sitom bjaurybem (ant veido! )... praitais metais dvi issinaikinau. abi issinaikinau odos dispanseryje, nes pabijojau zaisti namie su vaistukais- tepaliukais. gal specialus tepalai dar ir padetu, bet jau liaudiski gydymo budai... (vaikysteje gydziausi su kazkokia geltonai dazancia zole, tai zaidziau sitaip du metus!!!kol pagaliau nukrito...) tiesiog nemaunau, kad yra verta tiek vargti, kai gali sutvarkyti per viena diena.
be to, reiketu nepamirsti, kad nudreskus karpa, labai smarkiai kraujuojama ir kad ji atauga didesne!..
Sekmes ir stiprybes besigydancioms!
be to, reiketu nepamirsti, kad nudreskus karpa, labai smarkiai kraujuojama ir kad ji atauga didesne!..
Sekmes ir stiprybes besigydancioms!