Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

acto esensija sumaišyta su miltais. Padarai košėlę ir pažaidi pusdieni ja tepliodama su dantų krapštukų, išdegina kuo puikiausiai ir ne taip skausminga nei su tuo azotu. Aš dar prieš tepant tą košelę su žnyplutėm paploninu odą thumbup.gif Ko gero geriausias būdas, nes išbandyta buvo nemažai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2010 04 17, 17:24)
Merginos, kam LEKKER - SUPERČISTOTELO pieštukas padėjo, kaip juo naudotis? Tepu, tepu, niekas man ten nesikeičia. Perskaičiau instrukciją, aiškiau nepasidarė: tepti, kol karpa patamsės, užtenka 1-3-5 seansų, aš jau antrą savaitę teplioju, nei man ten kas tamsėja, na kažkiek oda padžiuvo, tepant šiek tiek graužia  g.gif Bet žymių pokyčių nerasta. Rusiškame saite rašo, kad tame pieštuke rožinis skystis, tame, kur pirkau, skystis bespalvis  g.gif

man nepadejo schmoll.gif tepiau gal kokius 4 menesius... zinoma pries tai gerai ismirkius peda, bet rezultato jokio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2010 04 18, 09:49)
o kur būna pirkti - mūsų lietuviškose vaistinėse ar iš kur nors rusijos gaunat g.gif  4u.gif

ta ,,Superčistotel" isigyti galima rusisku prekiu skyreliuose (kremus ir visokia kitokia rusiska produkcija ten pardavineja). Panevezyje jie yra atskirai isikure kai kuriuose prekybos centruose ar taip kokiam uzkampely turguje.
Atsakyti
QUOTE(romualdyte @ 2010 04 30, 08:31)
ta ,,Superčistotel" isigyti galima rusisku prekiu skyreliuose (kremus ir visokia kitokia rusiska produkcija ten pardavineja). Panevezyje jie yra atskirai isikure kai kuriuose prekybos centruose ar taip kokiam uzkampely turguje.
aišku 4u.gif
Atsakyti
Osakykit,niekas nebandet karpas gydyt su ugniazole.yra tokia zole,kuri perlauzus jos koteli issisunkia toks geltonas skystis,ir tuo skysciu reikia tept karpas.kadangi as pati turejau karpu ant ranku ir butent gydziausi ta zole.ir nezinau ar ta zole padejo ar jos siaip stebuklingai isnyko,bet isnyko ir po siai dienai ju neturiu.
Atsakyti
Mergaitės,
čistotel ir yra ugniažolė
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2010 04 30, 19:43)
Osakykit,niekas nebandet karpas gydyt su ugniazole.yra tokia zole,kuri perlauzus jos koteli issisunkia toks geltonas skystis,ir tuo skysciu reikia tept karpas.kadangi as pati turejau karpu ant ranku ir butent gydziausi ta zole.ir nezinau ar ta zole padejo ar jos siaip stebuklingai isnyko,bet isnyko ir po siai dienai ju neturiu.
aš irgi buvau vieną mažutę išsigydžius su ta žole, bet ji neišgydo tų didesnių arba senesnių karpų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2010 05 01, 05:55)
Mergaitės,
čistotel ir yra ugniažolė

o cia tai geras-rimtai? blink.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinot, kur VILNIUJE saldo skystu azotu, ir KIEK KAINUOJA? ax.gif

anksciau seskines poliklinokoj buvo kosmetologijos kabinetas, bet dabar nebera. kainavo 5 lt viena kapa (bet ant pado ten ju priskaiciuodavo koki 10, vietoj vienos dideles! doh.gif tai visas gydymas netoli 1000 lt kainavo! doh.gif )

is anksto aciu ir po baliona kiekvienai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abecele: 07 gegužės 2010 - 20:06
Labai atsakingai pareiškiu, kad karpas puikiai naikina eterinis arbatmedžio aliejus. Tik reik šiek tiek daugiau laiko, negu, pvz., kokiu skystu azotu ar pan. Užtat garantuotai ir neskausmingai.

Vyresnis vaikis prausiasi pats. Gerai, kad miega 2 aukšte, tai vieną vakarą vyras ir aptiko "KAŽKĄ" ant pado. Paaiškėjo, kad tai visa karpų šeimyna. - Viena didelė (gal 5 mm skersmens) ir kelios mažesnės, dar neišlindusios (bet matėsi per odą, kurios struktūra taip pat buvo pakitusi).
Paieškojus info apie karpas, išsiaiškinau, kad jas sukelia žmogaus papilomos virusas (daug įvairių jo atmainų), todėl jos ir yra užkrečiamos. O arbatmedžio aliejus garsėja savo antibakterinėmis, antigrybelinėmis ir antivirusinėmis savybėmis. Kaip tik tuo pat metu delfyje pasipainiojo po akim straipsnis apie tai, kad kažkokia mergaitė per 2 savaites juo išnaikino karpą ant rankos (berods).
Kadangi vaikas sportuoja, o pado gydymas azotu tam trukdytų, nusprendėm pabandyti šitą gydymą. Kiekvieną vakarą, nusiplovęs kojas jis tą savo karpų šeimynėlę įtrindavo arbatmedžio aliejumi. Iš pradžių lyg niekas nesikeitė. Po 3-4 savaičių oda toje srityje pasikeitė. O, praėjus 2 mėn. nuo gydymo pradžios, visos karpos dingo. Jei reiktų paaiškinti, tiktų tik vienas žodis - jos "išlipo" iš pado. Dabar padas lygus, jokio ženklo, kad būta kažkokių problemų.
O arbatmedžio aliejus - itin gerbiamas daiktas mūsų namuose..
Pabaigai - keli pastebėjimai.
Arbatmedžio aliejus kosmetika prekiaujančiose parduotuvėse (tipo Eurokos ar Martina) - žyyyymiai pigesnis, negu vaistinėse (sakykim, kokius 3-4 kartus). Jį perkant reik žiūrėt, kad būtų grynas (100 proc.), o ne miksas su, pvz, sojų ar kt aliejumi. Apskritai, arbatmedžio aliejus tinka įvairių ligų gydymui ir profilaktikai. Netgi - kas aktualu, artėjant vasarai - nuo vabzdžių įkandimų. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Aš taip pat kankinuosi su šita problemėle, jau nuo kokių 12m. Išsinaikinu ir po kiek laiko vėl auga... Tad esu viską išbandžiusi: ir deginimą azotu (labai skausminga ir vis tiek ataugo unsure.gif ) ir acto rūgštimi (skausminga, kai aptepi ir sveika oda, tad reikia labai kruopšiai naudoti šį metodą). Beje acto esencija išsinaikinau daugiausiai karpų mirksiukas.gif Ugniažolė padeda tik šviežiai atsiradusiom karputėm gydyti...
Dabar likusi tik viena didelė ant rankos bevardžio piršto, tad nebeiškenčiau ir ėmiau ją gydyti. Šį kartą pasirikau gydyma spec. vaistais iš vaistinės (nes acto kvapas jau pykina). Tad trumpai apie juos: Pirkau ACETOCAUSTIN. Kaina apytiksliai 45lt. Į sudėti įeina monocloracto rūgštis (tad veikimo principas kaip ir acto rūgšties). Džiaugiuosi, kad acto kvapas vos jaučiamas + gal tas cloras paspartins poveikį.
Aplink karpą reikia pasitepti riebiu kremu (geriausia cinko oksido tepalu, būna vaistinėse) ir tepti tik pačią karpą. Skausmas po kelių tepimų atsiranda, bet tikrai pakenčiamas. Tad laukiu tolimesnių rezultatų ir tikiuosi jau ši kartą atsikratyti jomis su visam doh.gif sėkmės visiems besigydantiems mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaistinėse parduodamas toks Warp Remover
Dangtelyje - teptukas
Pasitepi kasdien karpą teptuku (skausmo jokio, tepti tik karpą)
Pamažu karpa kietėja ir pasidaro kaip akmenukas
Vieną dieną (po kokių 2-3 savaičių) akmenukas iškrinta
Lieka maža duobutė su gražia normalia gyva oda
Greitai duobutė išsilygina
Jokių kraujų, skausmų, perrišimų, šlapiavimų 4u.gif
Sveikit smile.gif
Atsakyti