Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

QUOTE(nemari @ 2010 03 09, 20:22)
beje,auksas taip pat veikia karpas cool.gif
nejuokauji bigsmile.gif kaip g.gif reikia trinti ar kaip g.gif
Atsakyti
mano mociute sake,kad auksas karpas veikia,as netikejau,bet kai istekejau ir atsirado auksinis ziedas ant pirsto,tai karpos viena po kitos nuo tos rankos ir dingo thumbup.gif gal dar pries tai naudotas tepaliukas padejo,bet prie lupos karpa buvo,tai auksinius auskarus specialiai isiveriau ir dingo po kiek laiko.na tik aisku ne per nakti mirksiukas.gif o tos karpos tikrai netepiau niekuo,nes bijojau randelio ant veido mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nemari @ 2010 03 09, 21:28)
mano mociute sake,kad auksas karpas veikia,as netikejau,bet kai istekejau ir atsirado auksinis ziedas ant pirsto,tai karpos viena po kitos nuo tos rankos ir dingo thumbup.gif  gal dar pries tai naudotas tepaliukas padejo,bet prie lupos karpa buvo,tai auksinius auskarus specialiai isiveriau ir dingo po kiek laiko.na tik aisku ne per nakti mirksiukas.gif  o tos karpos tikrai netepiau niekuo,nes bijojau randelio ant veido mirksiukas.gif
aišku, o jei pvz. karpa ant kojos reik dėtis žiedą ant kojos piršto, geras ir madinga būsiu ir atsikratysiu karpos bigsmile.gif juokauju hihihi.gif bet jei neužmiršiu reiks pabandyti patrinti g.gif
Atsakyti
Mano sūneliui (2,3 m) ant rankos pirštuko yra karpa (apie 3 mm) g.gif ... galvoju kokias šia liaudiškais būdais ją panaikit... gerai, kad atradau šią temą 4u.gif
QUOTE(tetarima @ 2010 01 24, 06:59)
mergaites , nusipirkau turguje kur prekiauja medumi, tai paimi suspaudai ji, na galima siek tiek slapiom rankom, kad nebyretu, i gumuliuka ar i klecka, uzdedi ant karpos ir palaikai na 2-3 dienas uzklijuota biggrin.gif mano dukrai per para istrauke, taip kad pabandykit, o jei per karta neisnyktu, tai pakartokite, sekmes 4u.gif

įdomus metodas cool.gif ir svarbiausia neskausmingas smile.gif bet turbūt reik vasaros laukt ar ne g.gif

QUOTE(Nuokata @ 2010 03 06, 14:28)
Pas mano dukrą praėjusią vasarą buvo ant pėdos karpa ir tokia gili  doh.gif  doh.gif  Žodžiu mūsų vaistinėj gamina tokį tepalą iš 5 ar 6 komponentų, tai dukrai per 1,5 mėnesio išgydėm. Aišku kasdien mirkėm, tepėm, kol ta karpa nenumirė. Neskausmingai žodžiu.

o jums receptą šiam tepalui išrašė g.gif ar galima nuėjus į vaistinė jo užsiprašyti ir pagamins g.gif
Atsakyti
savo karpos atsikraciau, o priemones dar liko daug. jeigu kam reikia kreipkites wink.gif
http://www.supermama...;#entry36465783
Atsakyti
QUOTE(nemari @ 2010 03 08, 13:28)
uztikrintas ir garantuotas budas tai tokie rusiski vaistai mazam permatomam buteliuke.pavadinimo nepamenu,bet jei zinot kas platina rusiskus vaistus tikrai tokiu turi arba bent jau zino ir gali parvezti mirksiukas.gif as taip pat tu nelemtuju nemazai turejau-ir ant ranku ir net ant veido,bet uzteko kelias ant rankos uzdegint tuo skysciuku ir jos dingo,o tuo paciu paeiliui visas kitas per laika isnaikino thumbup.gif  ant veido taip pat,net nereikejo nieko su ja daryt rolleyes.gif matyt ta "motinine" uzdeginau biggrin.gif

tai va, pasidalinsiu ir as savo skausminga patirtimi smile.gif tik dabar su sypsena viskas atrodo! uzaugo ant kojos pirsto, pedos puseje karpa ir niekaip negalejau isgydyti gydytojo israsytais vaistais (gamino vaistineje pagal uzsakyta sudeti, is ne vieno komponento). niekaip nepasidave gydymui. O skausminga kokia tapoooo (dideliausia uzuojauta kas nuo to kencia, nes ejau kaip suklysusi bobike, persukusi peda, nes toks nezmoniskas skausmas buvo!). bandziau su kreida dar pabruzinti-irgi nieko. Kol kolege eme man ir nupirko rusiska preaparata "čistotel“. As pati buvau jau skaicius apie ji, bet vis neprisiruosiau nusipirkti. Ir mano nuostabai (nes maniau, kad b chirurgu isikisimo nebeapseisiu) - viskas susitvarke! Taip graziai pasalino tas karpas (nes pr negijimo laikotarpi uzaugo dar viena salia)! Po kiek tai patepimu-pasidare jos lyg sasiukai, o kai nusilupo-tokio grazumo, lygumo odele-kad kaip nebuvo buve! Ir dabar, kai nebera to baisingo skausmo-atrodo ir nekentejau, o tik sapnavau smile.gif Pabandykite, jis tekainuoja 6-7 Lt (o gydytojo rasytas skystymelis-daugiau nei 10 Lt ir nepadejo).
Atsakyti
o 'cistotel' kuri? as bandziau kaip flomasteri toki, tai nepadejo. Maciau, mkad dar buna toks mazam stikliniam indely.
Tiesa dar bandziau ir sio augalo sultim (pavasari) tepti, bet be rezultato.
O nuejus pas dermatologa buvo pasakyta, kad arba pirk ta wartner ir pati namie gydikis, arba mes gydysim, bet irgi juo, tai kainuos taip pat.

pries gera desimtmeti, kai turejau to dziaugsmo kelias desimtis ant plastaku, tai gydziausi vaistineje darytu skysciu, bet musu miestelyje dabar jo nebegamina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2010 04 16, 18:03)
o 'cistotel' kuri? as bandziau kaip flomasteri toki, tai nepadejo. Maciau, mkad dar buna toks mazam stikliniam indely.
Tiesa dar bandziau ir sio augalo sultim (pavasari) tepti, bet be rezultato.
O nuejus pas dermatologa buvo pasakyta, kad arba pirk ta wartner ir pati namie gydikis, arba mes gydysim, bet irgi juo, tai kainuos taip pat.

pries gera desimtmeti, kai turejau to dziaugsmo kelias desimtis ant plastaku, tai gydziausi vaistineje darytu skysciu, bet musu miestelyje dabar jo nebegamina sad.gif

"super čistotel" stikliniam buteliuke, toks siauras ir aukstas, iskart kamstukas su plastmasiuku patepliojimui. Na tikrai jau buvau beviltiskai pasijutus (toks tas skausmas!), bet tikrai greitai padejo. O su gydytojo darytu tai daugiau nei menesi tepiau tepiau ir nieko. O tas čistotleis-PADEJO. Juo tepant karpa pajuoduoja ir lyg tai kaip dziutu ar apsidegintu, paskui tik sasiukas lieka-ir viskas! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romualdyte: 16 balandžio 2010 - 19:17
Bandžiau aš tą buteliuke super tą kažkokį,bet nieko nepadėjo.Pasitepu ir jis vis nenudžiūsta,o aš negaliu pakėlus koją sėdėt pusvalandį doh.gif
Atsakyti
Merginos, kam LEKKER - SUPERČISTOTELO pieštukas padėjo, kaip juo naudotis? Tepu, tepu, niekas man ten nesikeičia. Perskaičiau instrukciją, aiškiau nepasidarė: tepti, kol karpa patamsės, užtenka 1-3-5 seansų, aš jau antrą savaitę teplioju, nei man ten kas tamsėja, na kažkiek oda padžiuvo, tepant šiek tiek graužia g.gif Bet žymių pokyčių nerasta. Rusiškame saite rašo, kad tame pieštuke rožinis skystis, tame, kur pirkau, skystis bespalvis g.gif
Atsakyti
QUOTE(romualdyte @ 2010 04 16, 18:45)
tai va, pasidalinsiu ir as savo skausminga patirtimi  smile.gif  tik dabar su sypsena viskas atrodo! uzaugo ant kojos pirsto, pedos puseje karpa ir niekaip negalejau isgydyti gydytojo israsytais vaistais (gamino vaistineje pagal uzsakyta sudeti, is ne vieno komponento). niekaip nepasidave gydymui. O skausminga kokia tapoooo (dideliausia uzuojauta kas nuo to kencia, nes ejau kaip suklysusi bobike, persukusi peda, nes toks nezmoniskas skausmas buvo!). bandziau su kreida dar pabruzinti-irgi nieko. Kol kolege eme man ir nupirko rusiska preaparata "čistotel“. As pati buvau jau skaicius apie ji, bet vis neprisiruosiau nusipirkti. Ir mano nuostabai (nes maniau, kad b chirurgu isikisimo nebeapseisiu) - viskas susitvarke! Taip graziai pasalino tas karpas (nes pr negijimo laikotarpi uzaugo dar viena salia)! Po kiek tai patepimu-pasidare jos lyg sasiukai, o kai nusilupo-tokio grazumo, lygumo odele-kad kaip nebuvo buve! Ir dabar, kai nebera to baisingo skausmo-atrodo ir nekentejau, o tik sapnavau  smile.gif Pabandykite, jis tekainuoja 6-7 Lt (o gydytojo rasytas skystymelis-daugiau nei 10 Lt ir nepadejo).
o kur būna pirkti - mūsų lietuviškose vaistinėse ar iš kur nors rusijos gaunat g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2010 04 18, 09:49)
o kur būna pirkti - mūsų lietuviškose vaistinėse ar iš kur nors rusijos gaunat g.gif  4u.gif

man mama buvo kamelijos vaistinej nupirkus. bet nelabai man padejo, man geriau duofilm.
Atsakyti