Na, nezinau, su ziogais man lyg is fantastikos srities. Idomu, kaip tas pridetas prie jos pagautas ziogas supranta, kad ja reikia siurbti? Ir kur siurbti, lyg karpos butu ju kasdieninis maistas Ir jis nebijo? (Paprastai zmogaus pagauti gyvunai nieko needa ir neliecia,bijo) O gal ji reikia prisijaukinti?
man ir keistai su žiogu juk čia ne siurbelė, kad įsiurbs ir ištrauks
Aš bandau su Wartner ir š gaunas niekas nedingsta, o rašo, per tris kartus tipo turi viskas dingti. Vieną kart jau tikrai apsidžiaugiau,kad dings, nes ji tokia paliko negyva, nieko nejutau, nutrupėjo, sakau viskas, o paskiau žiūriu ir vėl taškiukai randas, ir vėl užaugo ant piršto. o tas wartner gi irgi šalto,kaip su azotu,pas gyd taip pat darytų,tai ką tada daryt,kad nepadeda tai nežinau noris net nusipjaut tą pirštą
Aš bandau su Wartner ir š gaunas niekas nedingsta, o rašo, per tris kartus tipo turi viskas dingti. Vieną kart jau tikrai apsidžiaugiau,kad dings, nes ji tokia paliko negyva, nieko nejutau, nutrupėjo, sakau viskas, o paskiau žiūriu ir vėl taškiukai randas, ir vėl užaugo ant piršto. o tas wartner gi irgi šalto,kaip su azotu,pas gyd taip pat darytų,tai ką tada daryt,kad nepadeda tai nežinau noris net nusipjaut tą pirštą
Su žiogu, tai čia senai girdėtas metodas, tik niekad nebandytas ( turbūt anksčiau, kai nebūdavo vaistų, su žiogais naikindavo)
Aš pati bijau žiogų aš net į rankas jo neėmiau,mano kaimynė ji pagavo ir pridejo prie karpos,man pačiai buvo šokas tik pridejo prie karpos ir isisiurbe ir tiek,net pačiai silpna pasidarė nuo tokio vaizdo.O mano kaimyne moteriškė pagyvenusi,sako ot bailė pamatysi, kaip išnyks karpa.Nu po kurio laiko ir išnyko.Aš nesiūlau jums bandyti,bet man tai padėjo,liaudies medicina,ne kokie užšaldantys vaistai ir dar kas nors.
Pas mano dukrą praėjusią vasarą buvo ant pėdos karpa ir tokia gili Žodžiu mūsų vaistinėj gamina tokį tepalą iš 5 ar 6 komponentų, tai dukrai per 1,5 mėnesio išgydėm. Aišku kasdien mirkėm, tepėm, kol ta karpa nenumirė. Neskausmingai žodžiu.
O nuvažiavom į Kauno g. pas odos gydytoją, tai ji liepė su pemza tą karpą brūžint, aš įsivaizduoju kaip skaudėt turėjo, o tada tipo atvažiuot po 2 savaičių ir su azotu užšaldys Ačiū Dievui, kad to neprireikė
O nuvažiavom į Kauno g. pas odos gydytoją, tai ji liepė su pemza tą karpą brūžint, aš įsivaizduoju kaip skaudėt turėjo, o tada tipo atvažiuot po 2 savaičių ir su azotu užšaldys Ačiū Dievui, kad to neprireikė
karpas labai gerai gydo zole, tik nezinau pavadinimo auganti darze, apie 10-15cm. aukscio, ziedynas kaip krapo ar kmyno nutraukus koteli, bega baltos, lipnios sultys. tomis sultimis pora kart patepus nusigydziau karpa
QUOTE(sapniukass @ 2010 03 06, 14:33)
karpas labai gerai gydo zole, tik nezinau pavadinimo auganti darze, apie 10-15cm. aukscio, ziedynas kaip krapo ar kmyno nutraukus koteli, bega baltos, lipnios sultys. tomis sultimis pora kart patepus nusigydziau karpa
gera ta žolė tik mažoms karpoms, bet jeigu jai kelių metų , giliai įaugus,tai ji per silpna
o man nedingsta, nesuprantu,kaip užkeikta, naudoju tą wartner, tiek sumokėjau, o nieko
uztikrintas ir garantuotas budas tai tokie rusiski vaistai mazam permatomam buteliuke.pavadinimo nepamenu,bet jei zinot kas platina rusiskus vaistus tikrai tokiu turi arba bent jau zino ir gali parvezti as taip pat tu nelemtuju nemazai turejau-ir ant ranku ir net ant veido,bet uzteko kelias ant rankos uzdegint tuo skysciuku ir jos dingo,o tuo paciu paeiliui visas kitas per laika isnaikino ant veido taip pat,net nereikejo nieko su ja daryt matyt ta "motinine" uzdeginau
QUOTE(nemari @ 2010 03 08, 14:28)
uztikrintas ir garantuotas budas tai tokie rusiski vaistai mazam permatomam buteliuke.pavadinimo nepamenu,bet jei zinot kas platina rusiskus vaistus tikrai tokiu turi arba bent jau zino ir gali parvezti as taip pat tu nelemtuju nemazai turejau-ir ant ranku ir net ant veido,bet uzteko kelias ant rankos uzdegint tuo skysciuku ir jos dingo,o tuo paciu paeiliui visas kitas per laika isnaikino ant veido taip pat,net nereikejo nieko su ja daryt matyt ta "motinine" uzdeginau
superčistotel vadinas , mano vaikui keliu men karpa sunaikino, o mano keliolikos metu - niekaip
keista,nes maniskes irgi buvo jau keliu metu... o tai kas darosi?vistiek kazkiek apgrauzia tikriausiai?
beje,auksas taip pat veikia karpas