Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

QUOTE(tetarima @ 2010 01 20, 06:57)
labas mergaites 4u.gif
patariu anT karpos uzdeti biciu pikio ir uzklijuoti pleistru, istraukia su visa saknim, pas dukra buvo ant pedos, tai tik biciu pikis ir padejo, karpos iki siolei nebera biggrin.gif
SEKMES 4u.gif

Sveiki,
tetarima smile.gif gal truputį aiškiau apie tą bičių pikį. Ar jį dėti sausą, ar ištirpintą spirite, o gal jį pirkai vaistinėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2010 01 20, 08:57)
labas mergaites 4u.gif
patariu anT karpos uzdeti biciu pikio ir uzklijuoti pleistru, istraukia su visa saknim, pas dukra buvo ant pedos, tai tik biciu pikis ir padejo, karpos iki siolei nebera biggrin.gif
SEKMES 4u.gif

Gal galit suteikti daugiau informacijos? Kaip daznai deti, kiek laiko laikyti ta pleistra?
Atsakyti
O gal kas nors zino kur Kaune galima jas efektyviai isgydyt? nes turiu ant kulno tooookia skaudzia, o nuo gydymo namuose tai tik pleciasi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnys @ 2010 01 21, 17:51)
O gal kas nors zino kur Kaune galima jas efektyviai isgydyt? nes turiu ant kulno tooookia skaudzia, o nuo gydymo namuose tai tik pleciasi...  verysad.gif

antroj ligoninej odos ir veneros ligu kazkoks skyrius yra man ten patvarke...
Atsakyti
mergaites , nusipirkau turguje kur prekiauja medumi, tai paimi suspaudai ji, na galima siek tiek slapiom rankom, kad nebyretu, i gumuliuka ar i klecka, uzdedi ant karpos ir palaikai na 2-3 dienas uzklijuota biggrin.gif mano dukrai per para istrauke, taip kad pabandykit, o jei per karta neisnyktu, tai pakartokite, sekmes 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, kaip mažytes karputes panaikinti, kur ant veido (dažniausiai prie akių) būna?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 01 24, 12:59)
Gal kas žinot, kaip mažytes karputes panaikinti, kur ant veido (dažniausiai prie akių) būna?

laba, na ypac ant veido, o dar prie akies, tai as va neseniai ejau i klinika, pasalino, nes ju degint negalima jokiais vaistais, kadangi gali pazeisti akies tinklaine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2010 01 24, 12:06)
laba, na ypac ant veido, o dar prie akies, tai as va neseniai ejau i klinika, pasalino, nes ju degint negalima jokiais vaistais, kadangi gali pazeisti akies tinklaine ax.gif

verysad.gif aha, aš irgi galvoju, kad geriau neeksperimentuoti..
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 01 24, 13:12)
verysad.gif aha, aš irgi galvoju, kad geriau neeksperimentuoti..

man neseniai pasalino lazeriu, bet tai mokama procedura, zinoma pries tai apziurejo, buvo tokia ataugele kaip karpute , kaip papiloma atsiradusi, bet ji pas mane uzaugo vos per 2-3 savaites blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2010 01 24, 12:17)
man neseniai pasalino lazeriu, bet tai mokama procedura, zinoma pries tai apziurejo, buvo tokia ataugele kaip karpute , kaip papiloma atsiradusi, bet ji pas mane uzaugo  vos per 2-3 savaites blink.gif

oho, kaip greitai užaugo..
Mano vyrui ant viršutinio akie voko yra nemaža... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,
Mano sūnus turi karpa ant rankos maždaug 6-7-8 mm. Jam po 2-ių savaičių 11 m. bet jis bijo jas šalinti lazeriu paskaitęs kad procedūra skausminga blush2.gif Patarkit kaip ją išgydyt be skausmo.Jis dar turi keturias karpas mažas kažkur vieno milimetro.Galvojam gal pirkt wartner bet nežinom ar jis tikrai padės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgelis meistrelis @ 2010 01 25, 18:18)
Sveiki,
Mano sūnus turi karpa ant rankos maždaug 6-7-8 mm. Jam po 2-ių savaičių 11 m. bet jis bijo jas šalinti lazeriu paskaitęs kad procedūra skausminga  blush2.gif  Patarkit kaip ją išgydyt be skausmo.Jis dar turi keturias karpas mažas kažkur vieno milimetro.Galvojam gal pirkt wartner bet nežinom ar jis tikrai padės? g.gif

Tai gi galima su azotu, jei tos karpos paprastos, kosmetologiniame. Jei Vilniuje - Jogailos gatveje.
Atsakyti