Karpu atsiradimo priezastis neaiski po siai dienai. Karpom dazniausia uzsikreciama. Ji neturi kraujuot kad uzsikrestum. Gali uzsikrest pliaze, pirtyj ir pan. Bet ji gali dingt ir be gydymo, is niekur nieko. Gali atsirast ir nuo stipriu nervu. Mokslininkai tikslaus atsakymo is kur atsiranda, taip ir neturi.
QUOTE(aldoniuke @ 2009 06 16, 22:56)
Karpu atsiradimo priezastis neaiski po siai dienai. Karpom dazniausia uzsikreciama. Ji neturi kraujuot kad uzsikrestum. Gali uzsikrest pliaze, pirtyj ir pan. Bet ji gali dingt ir be gydymo, is niekur nieko. Gali atsirast ir nuo stipriu nervu. Mokslininkai tikslaus atsakymo is kur atsiranda, taip ir neturi.
Menka paguoda
dukra vargsta....
Prasidėjo viskas po operacijos, didžiulio kurso AB.
As tai sekmingai issigydziau su SUPER CISTOTEL. Tai rusiskas vaistas ir nebrangus. Mokejau 5 litus. Padejo ne tik man.
QUOTE(aldoniuke @ 2009 06 18, 09:14)
As tai sekmingai issigydziau su SUPER CISTOTEL. Tai rusiskas vaistas ir nebrangus. Mokejau 5 litus. Padejo ne tik man.
Nusipirkom, bandom, dar perskaitėm visą temą ir stojom į kovą.
Man karpa padejo isgydyt viena darzo zole pavadinimo nezinau, bet tikriausiai kazkokios sketiniu seimos. Jos ziedynas panasus i krapo ar kmyno, nulauzus bega lipnus baltas skystis
QUOTE(aldoniuke @ 2009 06 18, 08:14)
O kur jų gauti?
Sveikutės. Noriu paklausti, gal ne į temą. Turiu daug vadinamų karpų, jei tai tikrai karpos, tokios kabančios kaip ant siūlo. Gal jūs žinote, kaip jas naikinti. Ir ar tai karpos, ar dar kas?
QUOTE(sapniukass @ 2009 06 18, 15:15)
Man karpa padejo isgydyt viena darzo zole pavadinimo nezinau, bet tikriausiai kazkokios sketiniu seimos. Jos ziedynas panasus i krapo ar kmyno, nulauzus bega lipnus baltas skystis
tas augalas yra Dirvinė karpažolė
QUOTE(Dalelytė @ 2009 06 20, 16:44)
Sveikutės. Noriu paklausti, gal ne į temą. Turiu daug vadinamų karpų, jei tai tikrai karpos, tokios kabančios kaip ant siūlo. Gal jūs žinote, kaip jas naikinti. Ir ar tai karpos, ar dar kas?
Būtinai stiprink imunitetą. Kartais tos karpos vadinamos papilomomis. Šalina gydomosios kosmetikos kabinetuose elektrokoaguliacija. Jei vilnietė,gali pabandyti čia : GYDOMOSIOS KOSMETOLOGIJOS CENTRAS
Jogailos g. 13, LT- 01116, VILNIUS
Tel: (5) 2614411
El. paštas: gydomosioskosmetikos@post.5ci.lt
QUOTE(Boni @ 2009 06 19, 18:15)
O kur jų gauti?
Kaune, urmo bazej, 5 arba 17salej
QUOTE(Dalelytė @ 2009 06 20, 17:44)
Tai papilomos. Padeda tas pats vaistukas
QUOTE(Lineta* @ 2009 06 12, 08:16)
MB karpas gydem su WARTNER, tas rupuze brangus 60 LT ir nieko nepadejo Ar kas gydesi su siuo vaistu? Ar kam padėjo?
Bandžiau WARTNER'iu gydytis - 3 kartus degnau pėdos karpą - rezultatas visiškas nulis. Kiek skaičiau šiame forume - beveik niekam jis nepadėjo. Mano karpa jau labai įsisenėjusi - gal todėl nepadeda?...
Blogiausia, kad vaikui neseniai kelios karpos ant paduko atsirado - nežinau ar bandyti WARTNER'iu gydyti, ar neverta kankinti vaiko - gan nemaloni procedūra su tuo deginimu...
QUOTE(aldoniuke @ 2009 06 18, 08:14)
Dėkui, ieškosim šito. Išbandysime turbūt viską. Viršūnėlė truputį buvo pajuodavus, tad tepant su tuo pieštuku nusiėmė. Ir vėl bandom visas priemones. vargo vakarienė.
Gal reikia, kad pašalintų lazeriu tas karpas?