Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

QUOTE(milea @ 2009 04 26, 17:27)
aš dukrai išgydžiau su Acetocoustinum- kažkaip panašiai.

o aš sūnui su juo išgydžiau dideles karpas ant kojų..ir kolegėms nunešiau ir tos išsigydė. Liuks vaistas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 05 23, 13:47)
Acetocoustinum

Sūnui ant piršto kojos karpa yra. Jau kelis kartus šiuo tirpalu dariau procedūras ir nieko. Savaitė po savaitės, o rezultato jokio. Draugė pasiūlė pieštuką Lekker-Superčistotelo. Tai kasdieną mirkome kojytes šiltame vandenyje su druska ir tepu pieštuku. Dar draugė patarė prispaudus tą pieštuką palaikyti prie karpos. (Ji savo sūnui taip ir išgydė karpą ant pado). Praėjo trys dienos, pokyčiai akivaizdūs. Žiūrėsime, kas bus toliau.
Atsakyti
MB karpas gydem su WARTNER, tas rupuze brangus 60 LT ir nieko nepadejo doh.gif Ar kas gydesi su siuo vaistu? Ar kam padėjo?
Atsakyti
Kova su karpomis

Norint įveikti karpas būtina pasinaudoti Mėnulio ritmais. Tuo jau įsitikino veterinoriai, naikindami karpas arkliams smile.gif. Nelaiku šalinant karpas, galima paskatinti tik dar stipresni jų augimą.

Taigi karpos gydomos tik po pilnaties iki kitos jaunaties (dylančio Mėnulio fazė).
Karpos naikinamos tik dylančio Mėnulio metu.

Be to reikia atsižvelgti į karpos buvimo vietą. Tarkim, jei karpa yra ant rankų, negalima jos naikinti, kuomet Mėnulis Dvynių ženkle.
Karpos negydomos Mėnulio augimo metu. Net jei esate pradėję karpų gydymo kursą, stojus jaunačiai, svarbu konkretus laikas, gydymas turi būti nutrauktas ir vėl pratęstas jau po pilnaties.
Paprastas receptas nuo karpų ant padų.
Pleistre iškerpame mažą skylutę. Česnako skiltelę perpjauname per pusę ir uždedame ant karpos. Užklijuojame pleistru ir paliekame visai nakčiai. Ryte nuimame geriau jau po dušo. Taip atliekame kas vakarą. Palaipsniui karpa pajuodos. Tuomet ją bus glima lengvai išimti.

Jokiu būdu negalima šalinti karpų esant jaunam Mėnuliui, trys dienos iki pilnaties ir per pačią pilnatį, bei Mėnuliui esant Ožiaragio ar Vėžio ženkluose.

gal kam pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 06 12, 11:52)
Jokiu būdu negalima šalinti karpų esant jaunam Mėnuliui, trys dienos iki pilnaties ir per pačią pilnatį, bei Mėnuliui esant Ožiaragio ar Vėžio ženkluose.
gal kam pravers  :m
irksiukas:

Galėčiau pabandyti pagal Mėnulio fazes, bet nei trupučio apie tai nenusimanau. kosmosas man čia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2009 06 12, 13:20)
Galėčiau pabandyti pagal Mėnulio fazes, bet nei trupučio apie tai nenusimanau. kosmosas man čia doh.gif

http://www.menulioka...info/index.html 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 06 12, 13:01)

drinks_cheers.gif ačiū, pasiskaitinėsiu.
Atsakyti
Na zinot karpu yra ir tokiu mazyciu isikisusiu tas tai kazkodel nudegini o po puse menesio zyri jau ir kita atsirado,bet vietoj vienos 2.Va cia man labai idomu kokiais vaistais tokias karpas galima butu isgydit g.gif
Gal kas gali koki patarima duoti ax.gif
Atsakyti
Gal kas patartų kaip gydyti karpas, esančias pažastyje?
Atsakyti
Merginos, o jei vienas šeimos narys serga, juk gali kiti užsikrėsti? Panašu, kad taip, nes virusinės jos. Na tarkim nevaikščios basas sergantysis, bet kažkur vonioj, ar persirengiant neapsisugosi, juk pėda padėsi ant grindų, ir kojines skalbti kartu ar atskirai su kitais rūbais, na kvailoki klausimai, bet ... blush2.gif
Atsakyti
Pas mane kazkada senai buvo ant pirstu kelios nedideles karpos, tai gydziausi liaudiskai - naudojau ugnezole. Cia toks augalas, kurio sultim reik tepti karpa kelis kartus per diena tol kol ji galu gale nukrenta ax.gif tai taip man jos ir isnyko, nebeatsirado daugiau ax.gif
Atsakyti
O as turejau karpa ant rankos,tokia didziule ir bjauria schmoll.gif ,tai man niekas nepadejo ir i klinikas vaziavau,kad uzdegintu, ir pati visokius vaistus pirkau,bet rupuze vis tiek ataugdavo blink.gif
Buvau girdejusi ,jog labai dideli ziogai gali panaikinti karpas,nes jie kazkoki zalio skyscio turi,tai as ir isbandziau thumbup.gif nzn ar nuo to ,ar ne,bet man padejo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 06 14, 23:00)
Merginos, o jei vienas šeimos narys serga, juk gali kiti užsikrėsti? Panašu, kad taip, nes virusinės jos. Na tarkim nevaikščios basas sergantysis, bet kažkur vonioj, ar persirengiant neapsisugosi, juk pėda padėsi ant grindų, ir kojines skalbti kartu ar atskirai su kitais rūbais, na kvailoki klausimai, bet ... blush2.gif

As tai girdejau,kad galima uzsikresti tik jeigu is tos karpos kraujas bega,tarkim kai ja nudraskai g.gif ,bet ar teisybe tikrai nzn ax.gif
Atsakyti