Man gydė skystu azotu - skausmas klaikus ir po to iškilo skaudama puslė, kurios jokiu būdu nebuvo galima prakiurdinti. O kaip sunku, kai ta pūslė ant dešinio delno. Žodžiu ar aš ją prakiurdžiau po savaitės, ar ji pati prakiuro, bet karpos neliko.
O kolegė taip gydo vieną karpą jau keletą metų (ant pado) ir nieko gero - nors kosmetologė sako, kad ji mažėja, bet mums taip neatrodo
Dabar pas mane ant pado keletas atsirado ir ant kaklo tokiu smulkių smulkių, išsikišusių. Bandysiu ieškoti rusiškų vaistų
O kolegė taip gydo vieną karpą jau keletą metų (ant pado) ir nieko gero - nors kosmetologė sako, kad ji mažėja, bet mums taip neatrodo
Dabar pas mane ant pado keletas atsirado ir ant kaklo tokiu smulkių smulkių, išsikišusių. Bandysiu ieškoti rusiškų vaistų
Mudvi su sese issigydeme karpas taip (mociutes ismintis): reikia paimti drobini siula, suristi tiek mazgu, kiek yra karpu; kiekviena mazgeli patrinti i skirtinga karpa, tuomet uzsisukus, per nugara mesti ta siula i ugni (reik, kad sudegtu anas, mes tiesiog dujine virykle pasinaudojome), ir nueiti neatsigrezus i ta puse (tiesiog iseiti is to kambario, virtuves). Ir viskas. Stengtis nekreipti demesio i karpas, neliesti ju. Ir dingo. Tai buvo seniai. Gal pries desimt metu. Sesuo, pamenu, spec pleistra pirkdavo, klijuodavo, bet nepadejo. Pabandykite, nepakenks tai tikrai
QUOTE(zuikiskiausia @ 2009 02 26, 08:56)
Sveikos,
noriu ir as pasidalinti savo patirtimi. Niekad neturejus karpu pries metus pastebejau nuospauda ant pado.
noriu ir as pasidalinti savo patirtimi. Niekad neturejus karpu pries metus pastebejau nuospauda ant pado.
Labutis.
Ir man ko gero atsitiko panašiai. Perskaičius Tavo postą sunerimau - tai nejau gi vėl reiks pjaut???? Žiaurus man tas nuskausminimas ir t.t.
Aš taip pat niekad karpų neturėjau, o atsiradus skauduliui ant pado gydžiau jį kaip nuospaudą. Prieš kokį mėn. buvau antroj ligoninėj, išpjovė, ilgai gyjo. Apsišarvavau kantrybę, jau atrodo viskas į gerą ir vėl kažkas digčiot pradėjo. Apžiūrėjus, dar tokią atplaišėlę pastebėjau... Nejau vėl reiks pjaut???? Jetau, kaip aš to skausmo bijausi. Taip gimdyt nebijojau.
QUOTE(Marincik @ 2009 03 18, 18:00)
Pasidalinsiu savo patirtim. ................... ji atmirkiau vandeny, pakirpau zirklutemis, vel ant karpos to skiscio patepiau ir taip 5 kartus, s.............................................. , karpos nebera.
Pabandykite ir jus, turetu padeti, ir nereikes pirkti acetocaustina, kuris dabar jau 53 lt kainuoja.
Pabandykite ir jus, turetu padeti, ir nereikes pirkti acetocaustina, kuris dabar jau 53 lt kainuoja.
jau rašiau, kad tas pats procesas su paprasta stambia druska puikiai veikia.
Nekainuoja nė cento ir rezultatas garantuotas..
QUOTE(Marincik @ 2009 03 18, 18:00)
Pasidalinsiu savo patirtim. Pas mano dukra ant pedos pries puse metu atsirado tokia plokscia vidine karpa. As is pradziu galvojau kad tai nuospauda, bet kai ji paaugo, net issigandau,kai pamaciau, nes anksciau nieks musu seimoje ju neturejo. Tai va, paskaiciau as cia jusu patarimu, isbandziau cesnaka- nepadejo, acto koncentrata- nepadejo, tik oda stipriai nudegino tuoj vietoj. Nuejau i parduotuvele, kuri prekiauja rusiskais vaistais ir nusipirkau uz 6 lt toki skisti su aplikatoriumi 3 ml, tuo skisciu reikia patepti karpa, pries tai vieta aplink karpa reikia patepti kokiu rebesniu kremu. Tas skistis vadinasi SUPER CISTOTELO. Tai ne ugniazoles ekstraktas, nes paskaiciau jo sudeti, tai kazkokia gidrookis. Vienu zodziu patepiau karta, ant tos karpos susidare sasas, ji atmirkiau vandeny, pakirpau zirklutemis, vel ant karpos to skiscio patepiau ir taip 5 kartus, siandien paskutini sloksni tos karpos nuemiau, o ten jau grazi ir svari oda. , karpos nebera.
Tai va butent situo ir as issigydziau dvi ar tris karpas, dingo kazkur per pusantros savaites Tik tas SUPER CISTOTELO man isdziuvo ir as ji ismeciau, o dabar vel ant tos pacios rankos dvi atsirado
Nezinau kur isigyt, nes gyvenu nedideliam miestely. O is Rusijos parsivest galimybes nebera.. Gal zinot kur Klaipedoj butu galima isigyti? Nes kaip suprantu
Marincik esat is Vilniaus...
Va radau kaip atrodo tas geris. Tik mano buvo truputi kitokiam ipakavime..
QUOTE(Chansse @ 2009 05 04, 14:45)
pirkau ir as sito, bandysiu gydytis, nes vienais vaistais (neprisimenu pavadinimao)
issigydau ir vel atsiranda...
QUOTE(gretyzzz @ 2009 05 09, 12:37)
panos,gal galit patarti??? man ant rankos dabar yra apie 15 karpu ar taip galima buti?? kokius vaistus reikia naudoti??
Menesines tikrai tikrai padeda...
tepliok kelis kartus per diena. Man dinge buvo kazkur po 3men
QUOTE(milea @ 2009 04 26, 18:27)
aš dukrai išgydžiau su Acetocoustinum- kažkaip panašiai.
as ir su juos isigydziau PATS GERIAUSIAS PRIESAS KARPOMS !
Papildyta:
QUOTE(gretyzzz @ 2009 05 09, 12:37)
panos,gal galit patarti??? man ant rankos dabar yra apie 15 karpu ar taip galima buti?? kokius vaistus reikia naudoti??
kokiom dar menesinem
napagailek pinigu ir nusipirk Acetocoustinum tik nepleistriukus ! pasitepsi nudegins ir viskas jokiu problemu neturesi
as turejau ju kruvas ant kaklo tokios kaip vynuoges man kabejo ,visas bjaurybes issinaikinau su juo
QUOTE(milea @ 2009 04 26, 19:27)
aš dukrai išgydžiau su Acetocoustinum- kažkaip panašiai.
Na ka parasyisu kaip man sekesi. Visi gyre si skysti nagi ir as nusprendziau ji isgyt. Aiksu kaip ir visiem grauze, pusle issoko. Gan greitai uzgijo. Ogi pries savaite ziuriu aplink ta sena karpa, kur isnaikinau, atsirado gal 5 mazesnes. Na ka as vel ta pati padariau..... Ir vel ju kosmariskai daugeja. Nezinau jau ne ka daryt. Man jos per riesa tai rankos negaliu sulenkt, nes skauda. Taip pat ant pado nemaza.
dabar tikrai bandysiu ugniazole itrint ir mmmmm krauju. Kaip seksis duosiu zinot.
Ir nereikia agituot, kad toki ar kitoki tik skysti isgyt, kaip cia kazkuri forumiete dare. Nevisiem padeda tas pat vaistas.