Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

Gal kas gydet lazeriu?? kaip tas vyksta ir kaip gyja po to??? unsure.gif
Gydziau duofilm - nieko..
Gydziau wartner - tai tik dar labaiu padidejo ir skaudet eme... nebezinau jau ka daryt, tikriausiai lazeriu bandysiu, juk kosmetologe esu, kaip prie veidpo zmogui liestis su tokia ranka doh.gif
Atsakyti
Man padėjo acetocaustin thumbup.gif Nors ir skaudėjo, tepiau kas dvi-tris dienas. Kada ir kaip vakarėlio metu nukrito ji man, net nepastebėjau, tik grįžau su skyle ant piršto vietoj karpos biggrin.gif Jau ir odelė užaugo toj vietoj, tikiuosi, kad amžiams atsikračiau.
Atsakyti
o as iki siol negaliu tuo patiket, bet man padejo liaudiski receptai... bigsmile.gif turejau ant kulno tokia labai didele, kuria vaikstant skaudejo, o ismirkus ji atrode baisiai... unsure.gif visokiais tepaliukais tepiau, tai nepadejo... norejau eit nudegint ja, bet nenuejau, nes isgirdau pasakojimu, jog labai skauda vaikstant nudeginta karpa...

tai pasiskaiciau, jog cesnakas labai padeda... uzsidejau gal pora kartu.. paskui kazkaip pamirsdavau vis, bet netiketai pamaciau, jog ta baisi slykstuke isnykt baigia... bigsmile.gif

arba tai buvo sutapimas, arba tikrai padejo cesnakas... g.gif bigsmile.gif

tiesiog atpjauni griezineli sviezio cesnako, prilipdai prie karpos ir uzklijuoji su pleistru smile.gif

pabandykit, gal pades wink.gif
Atsakyti
ax.gif Na bandysiu to cesnako imt, kol uzsiregistruosiu pas cdaktarus, ziuresiu ks gausis
Atsakyti
nu va, o as nuvedziau savo mergaite pas gyditoja tai jis mane isbare kam as ta vaika noriu kankinti tipo labai skaudes ir ji to jausmo nepamirs visa gyvenima. schmoll.gif jis sake kaip jos is niekur atsiranda taip ir isnyksta.sake tie brangus vaistai tai tik pinigu metymas.liepe eiti i turgu kur prekiauja rusiskais vaistais ir ten pasiteirauti. tai gal reiks nuvaryt iki kokio turgaus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzytea @ 2009 01 18, 22:40)
nu va, o as nuvedziau savo mergaite pas gyditoja tai jis mane isbare kam as ta vaika noriu kankinti tipo labai skaudes ir ji to jausmo nepamirs visa gyvenima. schmoll.gif  jis sake kaip jos is niekur atsiranda taip ir isnyksta.sake tie brangus vaistai tai tik pinigu metymas.liepe eiti i turgu kur prekiauja rusiskais vaistais ir ten pasiteirauti. tai gal reiks nuvaryt iki kokio turgaus. g.gif

Isbandziau as tuos rusiskus, tik pirkau vaistinej,pagaminti is zoleliu surinktu prie baikalo.Ziauru buvo, skausmo tokio vaikas nepakeltu nes ir man akyse zalia daresi,pusles iskilo baisines.Na taip karpos dingo, bet randai liko kurie ne ka graziau atrodo uz karpas.Beje viska dariau pagal instrukcija doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovta: 24 sausio 2009 - 10:49
nu va as irgi nusipirkau tos ugnezoles koncentrato verysad.gif panaudojau pagal instrukcija 3dienas,poveikio nulis verysad.gif verysad.gif verysad.gif tik eilini kart zaizdele aplink karpa verysad.gif atrodo jau taip saugojom kad nenulasetu ir vistiek pateko ant odeles, o ta karpa vistiek skaudejo mergyte sake kad jau daugiau tai nieko nedarysim verysad.gif na nebent su cesnaku g.gif
Atsakyti
sveiki..
pas mano mazaja ant kojos pirsciuko atsirado karpa doh.gif ir didejo doh.gif ..
dukra net neduoda prisilest schmoll.gif
nuejom pas dermalotola,israse ACETOCAUSTIN(brangoki- bet kad tik padetu)
kadangi mums reikes tik 1 lasiuko,nes lepe tik 1 karta patept,,tad turiesim atliekamo...jai kas vilniui gyvena ir kam jo reikia prasom rasykit i AZ 4u.gif
PASIDALINSIM mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VioGla: 26 sausio 2009 - 15:23
Papasakosiu ir as savo karpu istorija... 4u.gif
Turejau karpa ir as ant rankos pirsto,gal pries gerus 10 metu... uzsikreciau ir ant kitos rankos pirsto tai jas isnaikinau drastiskai blink.gif kadangi jos sukietejo iskirpau jas su zirklutem, aisku dezinfekavau, o kraujo buvo... doh.gif fu net baisu pasidaro kaip drastiskai pasielgiau doh.gif blush2.gif bet issinaikinau 4u.gif O pries 4 metelius isaugo karpa su geluoniu plokscia ant pedos salia didziojo pirsto, bandziau gydyt su vaistineje parduodamais pleistrais, issigydziau 4u.gif , bet vel po poros meteliu atsirado doh.gif didoka buvo apie 2 cm tai dingo pati gyvendama siltnamio salygom blink.gif po gimdymo bijojau persalt, tai parom budavau su kojinem, miegodavau taip pat ir taip gal kokius 3 men. karpa dingo savaime thumbup.gif
Atsakyti
As buvau pas dermatologa, sake nebevargt daugiau su tais vaistais - bandziau duofilm ir wertner... sako daugiau pinigu isleisi, nei naudos turesi. O kadangi mano karpa skausminga, ir dar ant rodomojo pirsto tai ir kliuna kaio ka nors darau, tai liepe registruotis lazeriu salint. Sake taip geriau nei chirurginiu budu, nes maziau pazeis sveiku audiniu.
Tai man dabar idomu ar kas nors salinot lazeriu? kaip visa tai vyksta? Ar labai skausminga? ir kaip greit gyja?
Atsakyti
QUOTE(jolitajolka @ 2009 01 30, 15:40)
As buvau pas dermatologa, sake nebevargt daugiau su tais vaistais - bandziau duofilm ir wertner... sako daugiau pinigu isleisi, nei naudos turesi. O kadangi mano karpa skausminga, ir dar ant rodomojo pirsto tai ir kliuna kaio ka nors darau, tai liepe registruotis lazeriu salint. Sake taip geriau nei chirurginiu budu, nes maziau pazeis sveiku audiniu.

kodėl nepabandot acetocaustin? man tai kažkoks stebuklas tie vaistai. n metų vaikščiojau su gilia vidine karpa ant kojos, išbandžiau viską - nuo liaudiškų priemonių iki visokių vaistų, kol gydytojas Kaune rekomendavo šituos vaistukus. tik jų dėka galiu įmauti į batus 4u.gif tiesa, man lazeriu šalint negalėjo, per gili buvo. bent man asmeniškai tie vaistukai labai padėjo.
Atsakyti
Pasikartosiu ax.gif Ir man padėjo acetocaustin. Ir kolegei nunešiau, ji irgi išsinaikino karpas rolleyes.gif
Atsakyti