Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

QUOTE(black_berry @ 2008 10 19, 20:50)
sveiki, turejau as karpa ant delno, ir azotu deginau, ir cesnakais tepiau... ir kirpau karpa zirklem.... bet nieko... prasikankinau 1,5metu, pinigu lazeriui gaila buvo (apie 200lt) ... kol Universiteto vaistinej uz 8lt nusipirkau ju vietines gamybos tirpaliuko smile.gif , po 2 dienu panaudojimu karpa pabalo, dar po 2dienu apmire- mirusia odyte apkirpau ... karpa mazeja  is dienos i diena  thumbup.gif
tept reikia tik pries miega, tirpaliukas greit dziuna ... patogu!

Sveika,o kuriam čia mieste jo gauti ir kaip vadinasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(black_berry @ 2008 10 19, 17:50)
sveiki, turejau as karpa ant delno, ir azotu deginau, ir cesnakais tepiau... ir kirpau karpa zirklem.... bet nieko... prasikankinau 1,5metu, pinigu lazeriui gaila buvo (apie 200lt) ... kol Universiteto vaistinej uz 8lt nusipirkau ju vietines gamybos tirpaliuko smile.gif , po 2 dienu panaudojimu karpa pabalo, dar po 2dienu apmire- mirusia odyte apkirpau ... karpa mazeja  is dienos i diena  thumbup.gif
tept reikia tik pries miega, tirpaliukas greit dziuna ... patogu!

Labas rytas. Čia taip paslaptingai kalbama, gal galėtumėt įvardinti tą tirpaliuką.O gal jis tiesiog vadinasi - tirpalas nuo karpų. Kažin ar jis tinka ir pado karpoms?
Atsakyti
bigsmile.gif Aha - koks tas tepaliukas parasykit g.gif
Mano draugui karpuke nuo rankos panaikint irgi labai reiktu ax.gif
Atsakyti
Man buvo isdygusi karpa po nosim, nu labai negraziai atrode.. Tepiau viskuo, niekas nepadejo. Mama patare patepti (atsargiai, kad nepatektu ant odos) acto rugstim. Du kartus patepiau, ir karpos nebera (o turejau ja kokius 2 metus)..
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2008 10 20, 14:22)
Man buvo isdygusi karpa po nosim, nu labai negraziai atrode.. Tepiau viskuo, niekas nepadejo. Mama patare patepti (atsargiai, kad nepatektu ant odos) acto rugstim. Du kartus patepiau, ir karpos nebera (o turejau ja kokius 2 metus)..

Aš ir tepiau acto rūgštimi, pirmą kart padėjo.Paskui vėl atsirado ir vėl deginau, bet ji vis atauga. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2008 10 20, 14:22)

Tai čia turbūt tas valgomasis actas kur 9% nepadės? g.gif Ar čia vienas ir tas pats ar ne? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M@ngo: 20 spalio 2008 - 18:24
QUOTE(M@ngo @ 2008 10 20, 19:22)
Tai čia turbūt tas valgomasis actas kur 9%  nepadės?  g.gif Ar čia vienas ir tas pats ar ne? blush2.gif

Aš tai tą stiprų naudojau, o ne valgomajį ir visvien atsinaujina ta karpa po metų maždaug...
Atsakyti
QUOTE(M@ngo @ 2008 10 20, 19:22)
Tai čia turbūt tas valgomasis actas kur 9%  nepadės?  g.gif Ar čia vienas ir tas pats ar ne? blush2.gif

Dar siūlyčiau labai neblogą tepaliuką karpoms Acetocaustin, tikrai efektyviai šalina karpas, tik prieš ką nors tepant ant veido, reikėtų pasikonsultuoti su gydytoju
Atsakyti
QUOTE(krishtinute1 @ 2008 10 20, 20:12)
Dar siūlyčiau labai neblogą tepaliuką karpoms Acetocaustin, tikrai efektyviai šalina karpas, tik prieš ką nors tepant ant veido, reikėtų pasikonsultuoti su gydytoju

thumbup.gif Ačiū, pabandysim ir tada parašysim kaip mum - padėjo ar ne... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M@ngo @ 2008 10 20, 20:58)
thumbup.gif Ačiū, pabandysim ir tada parašysim kaip mum  - padėjo ar ne... mirksiukas.gif

Į sveikatytę, svarbu, kad paelbėtų 4u.gif
Atsakyti
Taaaip mergaites... griztu prie pasakojimo apie mano nelemtos karpos ant pedos gydyma doh.gif
Kaip ir minejau - naudojau Wartner, bet tai vejui isleiti pinigai, net jokios reakcijos, is vis nieko, dzin tai karpai ant to Wartnerio ( o kokia reklama, kokia kaina doh.gif )...
Nutariau dar koki vaista naminem salygom isbandyt. Pasiule vaistinej man Acetocaustin (kaip jau cia ir buvo rasyta - acto rugsties pagrindu).
Reakcija yra...
Pirma vakar patepiau, kazkaip lyg pajuodavo....
Tepiau kiekviena vakara apie savaite... lyg suminkstejo ten ta mase, vakar atsisedus dariau "operacija" sau doh.gif Kaip skaudejooo... bandziau ten viska iskrapstyt ir isvalyt... pasidare tikru tikriausia duobe, lyg po vulkano blink.gif Tu saknu ten tiek istraukiau doh.gif fuuuj doh.gif Ir i pabaiga dar tuo Acetocaustinu istepiau ten viska.
Vajei, mergaites, kaip skauda, vos paeit galiu doh.gif Blogiausia, kad ant pedos... o gi vargsas zmogus, kazkur vis reikia eit... slubuoju kazkaip... Nesvarbu, kad skauda, kad tik padedu ir visiem laikams sitas brudas isnyktu ax.gif
Prie progos papasakosiu kas toliau bus mano karpos gydymo istorijoj...
Atsakyti
O kiek tas acetocaustin kainuoja? unsure.gif
Atsakyti