Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

as girdejau kad efektyviausias ir bene skausmingiausias budas gydyti karpas yra azotu, o ka daryti jei vaikui ant kojos uzaugo karpa? Taip nesinori vaikui skaudziai padaryti.... o jis pas mane dar ir sokejas, ruosiasi rudens sezonui... kaip ir labai reikalingos kojos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aveva @ 2008 07 22, 09:49)
as girdejau kad efektyviausias ir bene skausmingiausias budas gydyti karpas yra azotu, o ka daryti jei vaikui ant kojos uzaugo karpa? Taip nesinori vaikui skaudziai padaryti.... o jis pas mane dar ir sokejas, ruosiasi rudens sezonui... kaip ir labai reikalingos kojos smile.gif

Nusipirk vaistinej Alpen skysti. Jis lyg nuo nuospaudu vadinasi. Ir tepk kasdien. Laikas nuo laiko nusiims po sluoksni odytes. Nera greitas karpu naikinimo budas, bet visai neskausmingas. Isbandyta 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif as irgi su karpom turejau problemu. Pries pora metu ant pedos atsirado is pradziu viena, po to kita salia ir tt. nieko nedariau, galvoaju praeis (labai jau pas gydytojus nemegstu vaikscioti), bet ne, vienoj vietoj atsirado toks "pulkelis" karpu, kitoj tas pats ir dar atskirai pora, tai vos ne visa peda karpu buvo, tai jau tada nusprendziau pas gydytoja varyt, nes labai jau gylios buvo, tai su azotu ir isgyde per 2menesius 4u.gif Tiesa buvo dar viena tokia skausminga, kad net ant kojos negalejau atsistot, tai kazkaip ja visa savaite krapsciau ir iskrapsciau, bet dar toki pleistra naudojau, ant tos karpos klijavau, tai labai padeda. Nepamenu dabar kaip vadinasi, rusiskas yra pavadinimas ir skirtas nuospaudoms bet ir karpoms labai padeda, ir kosmetologe irgi sake ji klijuoti. Visgi geriau neapleist tu karpu nes jos greit dauginasi ax.gif
Atsakyti
Pas mane ir krūva belenkokia karpų ant kojos pado. Gerai dar kad tik ant vienos. Tik pradedu gydyt tai jų ir pradeda daugėt. Kaip užburtas ratas kažkoks. Buvau Kaune 2-oje ligoninėje tai sakė negali degint nes nesimato jų ribų. Liepė bent kelis sluoksnius nulupt. tai nežinau kaip čia pasibaigs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinne @ 2008 07 21, 21:22)
Man saltu azotu ant ranku dvi karpas sunaikino, buvo puslytes, nes viena karpa labai jauna buvo ir vos matesi, tai sunku ja deginti buvo. Bet va, vel po puses metu ten pat viena isdygo, eisiu ja azotu naikint  gun_bandana.gif

matyt, kadpacios sakneles neisnaikino, tai ir vel uzaugo. as lb bijau azotu, tai dar kokiais tepaliukais pabandysiu. smile.gif
Atsakyti
Daugiau metų atgal, kai turėjau karpą ant piršto, leidau draugei nudeginti ją su spec. aparačiuku iš ligoninės, namuose. Nudegino ir valio.
Šiais metais vėl ant piršto išdygo, tik kitoj vietoj, bet nebegaliu kentėt kai deginu biggrin.gif nežinau ko imtis.
Mama patarė 'apsisioti' tą vietą ir laukti kol nudžiūs. Na, neitin higieniška, bet sako, padeda
Atsakyti
Pas mane yra plokscia karpa ant pado (kulno), paskui atsirado ant kito pado. Is pradziu gydziau kaip nuospauda, nes tiek nezinojau kiek dabar zinau biggrin.gif bet matyt dar nepakankamai, kad isnaikinciau jas... g.gif toji ant pado jau net skauda priminant, o jei dar ant akmenuko kokio vasara uzlipu... doh.gif atsirado kelios ir ant rankos pirstu. Bandziau nauja priemone WARTNER - ten toks skysto azoto flakonelis su daug uzmaunamu antgaliuku (vienkartiniu), ir juo deginau karpas, bet nieko nepadejo nei man, nei mano draugei.. O kainavo apie 40 Lt unsure.gif
Bandysiu acta, druska... gal dar ta rusiska tepaliuka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2007 05 03, 21:46)
Na ir kodėl man atrodo, kad kai kurie žmonės gyvena viduramžiais ar ba šaiposi iš kitų forumiečių? wacko.gif  umn.gif  poster_offtopic.gif

Todel kad nebaudziami... g.gif
As noriu pasakyti kai ka del tu karpu.Norit tikekit norit ne. Ar matet bent viena zveja su karpuotom rankom? Turbut ne.As irgi,nemaciau.Esme tame, kad zuvies zvynai padengti slydziomis gleivemis kurios NEIGIAMAI veikia KARPAS. Turejau ant ranku karpas kurias patepiau zvejo pagauta zuvimi - lydeka.Net nepastebejau kaip nudziuvo ir dingo. Ta pati patariau vienam pazistamui kuris ant ranku turejo nago dydzio kraujuojancias karpas.Nepatikejo.Bet patepe.Irgi dingo.Priesh puse metu man vel ant rankos, tik kitoj vietoj, atsirado trys karpos. Prisiminiau neiprasta senu laiku patarima ir pasitepiau pagautu karosu.Ir ka gi manot? Nudziuvo karpos ir dingo,net nepastebejau. thumbup.gif Jei kam pades, sekmes. cool.gif
Atsakyti
sveikos merginos mano mazajai irgi buvo kelios karpos, ant ranyciu ir kojyciu pedu,tai tepaliuka labai gera turiu, patepi kelias dienas ir ji pati neskausmingai nukrenta,pavadinimo dabar po ranka netiuriu,bet jei sudominau rasykit blush2.gif
Atsakyti
Sudominai,butu gerai zinoti pavadinima 4u.gif Turiu karpa ant delno prie nykscio,kuri nepasisalina jokiais budais,o eit salint nenoriu,nes labai jautrioj vietoj ir dirbti trukdys kol sugis,be to,man dar ir randai darosi.
Atsakyti
mano pazistama farmacininke sake,jog tas naujasis produktas(azotas - deginti karpas namuose) yra nelabai veiksmingas ir ji pataria kreiptis i specealista. be to,ten gana nedaug lygtai jo yra. as pati vaiskciojau pas dermatologa,naikino karpas nuo pedu. buvau 3 kartus(kas savaite),taciau turbut buvo per mazai ir man vel viskas ataugo unsure.gif tai teks vel keliaut i klinika...
Atsakyti
QUOTE(Dalelytė @ 2008 06 11, 19:59)
O aš turiu tokių karpų lyg kabančių ant siūlo. Gal žinote ar jos karpomis vadinamos ar dar kaip kitaip. Ir kaip su jomis kovoti?

tokias karpas galima užrišti su siūlu, prie pat šaknų ji nudžiūva ir nukrenta. Pati išbandžiau.

tas pleistras vadinasi SALIPOD rusiškas ir kainuoja virš lito, jis yra skirtas nuospaudoms, bet labai gerai padeda karpoms ant padų. Oda po truputį nusilupa ir taip karpos išnyksta ir nėra skausminga. Taip pat esu išbandžiusi pagaminta skystį vaistinėje, paprašiau odos gydytojo tai jis išrašė žinau kad jo sudėtyje yra sidabro, karpos pajuododavo ir nukrisdavo.
Atsakyti