Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingas receptas Jį suvilioti

QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 11 07, 22:01)
ir vis dėlto sunkesnis kelias būtų pasirinkti sužavėti jį intelektu, protu, todėl teks keisti išvaizdą,o tai jau investicija ir gan brangi.

Čia apie plastines operacijas eina kalba? rolleyes.gif

Šiaip tai man juokingi tie visi "aš norėsiu ir suviliosiu". Moterys užmiršta tokį dalyką, kad visų pirma turi norėti jis. Čia aš kalbu apie tokius vyrus, kurie ieško moters ilgalaikiams santykiams, o ne vienai nakčiai.
Jei jis nesusidomės, jei jam moteris nebus patraukli nu ir niekaip neprisiviliosit. Arba pasinaudos keliems kartams ir numes. Juk panašiai ir su moterimis. Pavyzdžiui, jei man nepatinkantis vyrukas pradeda rodyt dėmesį, tai gali jis ką nori daryt, bet nesudomins, o tik iššauks stiprią atmetimo reakciją rolleyes.gif
Atsakyti
Pats stebuklingiausias vaistas apsukt vyrukams galveles, visų pirmą yra šėlmiška bet kartu ir nuoširdi šypsena. Žaismingumas, draugiškumas ir nuolatinis lengvas flirtas. Ir praktiškai visi vyrukai po tavo kojom. Su kaupu išmegintas receptas. mirksiukas.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
kaip suvilioti bet kurį vyrą?

www.noriuvyro.lt
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2008 11 26, 20:15)
Pats stebuklingiausias vaistas apsukt vyrukams galveles, visų pirmą yra šėlmiška bet kartu ir nuoširdi šypsena. Žaismingumas, draugiškumas ir nuolatinis lengvas flirtas. Ir praktiškai visi vyrukai po tavo kojom. Su kaupu išmegintas receptas.  mirksiukas.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pritariu smile.gif Svarbiausia bendravimas. Zinoma nereikia pamirsti ir isvaizdos-jei jau ketini kadrinti koki vaikinuka,tai butinai turi rupintis savo isvaizda,atrodyti tiesiog nepriekaistingai user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karolyn @ 2004 11 30, 23:16)
Gal kas zinote stebuklinga recepta kaip ji suvilioti  wink.gif  prissikaiciau straipsniu apie visokias moteris, kurios net pas burejas eina  blink.gif
O ka jus darytumete ju vietoj, jei vyras nekreipia demesio i jus, o jus ji isimylejusi, gal irgi pas burejas eitumete, gal kokie spec kvepalai ?  laugh.gif  O gal kas buvo?

jokio recepto nera schmoll.gif jokios burejos nepades schmoll.gif o tik abieju zmoniu tas pats jausmas vienas kitam wub.gif kuris yra vadinamas meile thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigreirko1974: 14 balandžio 2010 - 23:19
Kaip suvilioti recepto - nežinau. Bet žinau ką daryti, kad jo neatbaidyt. NEBŪTI PRIELIPA. Nekalbėti pačiai pirmai apie jausmus. Nevaržyti jo įvairiais draudimais, nepasitenkinimais ir panašiai.
Be to, kam įdomu yra tokia knygą "Paslaptys apie vyrus, kurias turėtų žinoti kiekviena moteris" Tikrai šauni thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kibele @ 2010 04 01, 01:02)
kaip suvilioti bet kurį vyrą?

www.noriuvyro.lt

O pati skaitei? Ar šiaip sau spamini? Jei skaitei kodėl verta paskaityt? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Čiauškutė @ 2004 12 01, 03:07)
g.gif kokie dar gali buti kerai - nesupratau arba as tundra , bet kiekviena moteris turi kazka tokio paslaptingo ir kerincio savyje , kad lieka pastebeta ne vieno vyriskio ... nors gal vienai problema kaip atsikratyt vyrais nes limpa kaip bites prie medaus o kitai atvirksciai - tuomet nezinau - nes man reikia keru kaip atsikratyt vyru demesio  doh.gif
O tas kokteilis mad.gif tyliu - tik i wc noras begt issivemt...

O kerincio ir paslaptingo tikria ne kiekviena turi. Manau būtent dėlto ir sukurta ši tema smile.gif
Tai išduok paslapti , negi nieko nedarai, taip ima ir persekioja? biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad kieivienas vyras, kaip ir kiekviena moteris, yra vis kitoks. Todel negalima taikyti vienodu taisykliu visiems. Gal su vienu reikia elgtis taip, kaip parasyta kazkokioje knygoje, o kitam reikia visai kitokio priejimo.. Vat maniskiui, kaip tik patiko, kad as pradzioj rodziau savo jausmus, kad pliurpiau nesustodama, reiskiau savo nuomone ir nesistengiau nuslepti jokiu savo neigiamu savybiu. Mane visos drauges moke: nerodyk, kad tau kazkas nepatinka, nepasakok jam jokiu liudnu dalyku, neparodyk, kad turi kazkokiu problemu ir t.t. O as elgiausi priesingai. Maniau, jei jau nepatiksiu, tai geriau anksciau, kad paskui prisirisus sirdele labai smarkiai neskaudetu. Ir nutiko taip, kad maniskiam butent toks mano atvirumas ir patiko. Tuom ji ir suviliojau. smile.gif
Nors esu tos nuomones: jei bus lemta, tai du zmones bus kartu. O jei kazkas kazkuri suvilios, ateis laikas, kai tie viliojimo kerai baigsis ir pasirodys realybe, kuri gali visai nepatikti tam, kuris buvo viliojamas.
Pagalvokit apie tai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytes mamyte @ 2004 12 01, 10:42)
Neliudek del savo atstumtos meiles, gal butent jos paskatinta rasysi eilerascius, isdrisi siekti to, ko nedarytum budama patenkinta rolleyes.gif Ir dar, pagalvok, juk ir tu tikriausiai esi atstumusi kokio nors dusautojo meile, ir tu jam lieki paslaptinga neissipildziusi SVAJONE... Galvok pozityviai! clap.gif

Kokie žavingi žodžiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2010 04 16, 16:58)
Vat maniskiui, kaip tik patiko, kad as pradzioj rodziau savo jausmus, kad pliurpiau nesustodama, reiskiau savo nuomone ir nesistengiau nuslepti jokiu savo neigiamu savybiu. Mane visos drauges moke: nerodyk, kad tau kazkas nepatinka, nepasakok jam jokiu liudnu dalyku, neparodyk, kad turi kazkokiu problemu ir t.t. O as elgiausi priesingai. Maniau, jei jau nepatiksiu, tai geriau anksciau, kad paskui prisirisus sirdele labai smarkiai neskaudetu. Ir nutiko taip, kad maniskiam butent toks mano atvirumas ir patiko. Tuom ji ir suviliojau. smile.gif

Na vargu ar savo problemom ir dideliu demesiu suviliojai, gal lemta, o gal kazkas kitas patrauke.
As kartą buvau apsimatyme su vienu vaikinu. Atejo visas nevalyvas, nesiskutes. Sako as noriu patikti tau toks koks esu doh.gif aceit naturalus... na mane tai labiausiai ir atbaide... unsure.gif
As kiek rodydavau kam demesi kaiptik pabegdavo nuo manes, vyrai nemegsta but medziojami. schmoll.gif
Atsakyti
Buvau pas moteri buriancia is kortu,siaip,ateities syda praskleisti..Jau apie pabaiga sako- 'Turi vaikina kuri labai myli'. Neturejau is tikruju.. Tada ,sako 'Myli ir noretum tureti kaip vaikina, as galiu padaryti kad jis bus po tavo kojom'. Taip ir buvo,buvau isisvaigus nerealiai,tai kaip ir sutikau.. Tada atsinese kazkokias raudonas ismargintas korteles,paeme mano ranka,neaisku ka 'pamate', tada liepe apie ji ka nors pasakoti kol delioja korteles.. Pradejau apibudinti bet tada apsigalvojau,pasakiau kad nebenoriu.. ax.gif Va ir viskas. Atsakant i tema tai turbut ir buvo 'stebuklingas receptas'. Idomu kaip butu suskloste reikalai jei ji butu 'uzkerejusi' bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inevitable: 16 balandžio 2010 - 22:17
taigi užgirdyti mėnesinėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 17, 08:16)
taigi užgirdyti mėnesinėm  biggrin.gif

Nesvaikit su tos šlikštybėm. Bet koks burtas ar ritualas veikia tik dėl traukos dėsnio. Pritrauki apie tai , apie ką galvoji su aistra ir dideliu užsidegimu.
Atsakyti