auksine zuvele, 10 Bir 2007 - 15:43, parašė:
auksine zuvele, 10 Bir 2007 - 15:43, parašė: ![]()
Na, kalbant apie lova, tai manau, tas dalykas per daug sureiksminamas. Nematau jokio skirtumo, permiegosi per pirma pasimatyma ar tempsi metus. ir siaip manau, kad meile toks dalykas, kuris nuo nieko nepriklauso, prasideda nesamoningai, ir jokios lovos ar gudrybes kito zmogaus jausmu nepakeis ir neitakos.
Nu visiškai nesutinku, per pirmą pasimatymą juk tu žmogaus visai nepažysti, visai kita po metų, kai tikiesi, kad tas žmogus yra tavo. O per pirmą pasimatymą? Tai vargu ar bebus paskui antras

_Smalsutė_, 25 Geg 2007 - 23:06, parašė:
_Smalsutė_, 25 Geg 2007 - 23:06, parašė: ![]()
Visko gal pasitaiko, bet nenuginčijama tai, kad per pirmą pasimatymą į lovą nueinama tikrai NE TODĖL, kad tas žmogus antroji sielos pusė ir šis faktorius reikšmės turi.
Molė, 12 Bir 2007 - 09:09, parašė:
Molė, 12 Bir 2007 - 09:09, parašė: ![]()
Nu visiškai nesutinku, per pirmą pasimatymą juk tu žmogaus visai nepažysti, visai kita po metų, kai tikiesi, kad tas žmogus yra tavo. O per pirmą pasimatymą? Tai vargu ar bebus paskui antras

Nu nereikia jau taip visko matuot vienu matu - vieniems tai turi reikšmę, kitiems - ne. Ir tai normalu

Nesu aš už atsitiktinį seksą, kiekvieną kartą tikintis, kad čia jau "TAS"

Kaip sakoma, kiek žmonių, tiek nuomonių, kiek situacijų, tiek sprendimų. Vienareikšmių atsakymų gyvenime nebūna

O jei visai į temą, tai mano nuomone jokių receptų nėra. Arba žmonės tinka vienas kitam arba ne. Viliodama patinkant, bet netinkantį žmogų, gali ant savo galvos prisišaukti tokį gyvenimą, kad paskui nebežinosi kur dėtis

Niekada taip nebuvo bet vat sukakojus 23 metams islindo is nezinia kur panele. Dabar man nemiga, spekit apie ka vis galvoju.
Viska dariau, prisipazinau, kad ji man labai patinka, bet ji ilgai dvejojusi ( ne diena ir ne dvi ) pasake "ne".
Kaip manot? Ar tikrai ne? Gal cia kazkokie moteriski bajeriai?
Kestass, 14 Bir 2007 - 00:31, parašė:
Kestass, 14 Bir 2007 - 00:31, parašė: ![]()
"Stebuklingas receptas JA suvilioti"
Niekada taip nebuvo bet vat sukakojus 23 metams islindo is nezinia kur panele. Dabar man nemiga, spekit apie ka vis galvoju.
Viska dariau, prisipazinau, kad ji man labai patinka, bet ji ilgai dvejojusi ( ne diena ir ne dvi ) pasake "ne".
Na, jei jau ilgai galvojo ir vis tiek pasakė "ne", tai kažko ypatingai gero nesitikėčiau. Galbūt dar viltis yra, pabandyk susidraugauti su ja, tapk tiesiog draugu, išklausančiu, ir svarbiausia, neįkyriu. Nebandyk kiekvienąkart priminti jai, kad ji tau patinka. O paskui, po truputį, daugiau pabendravus, gal ir atsiras ir kokia kibirkštėlė

Sėkmės!!!

Jei ne tavo, luktelk ateis ir tavo