Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingas receptas Jį suvilioti

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 08, 20:55)

_Smalsutė_, 08 Geg 2007 - 20:55, parašė:

_Smalsutė_, 08 Geg 2007 - 20:55, parašė:

Ir taip kalba moteris, pažintį su savo svajonių vyru pradėjusi nuo sekso per pirmą pasimatymą? unsure.gif  Labai jau greitai matyt pavyko tą charakterį, pomėgius, mąstymą atskleisti. mastau.gif (Arba vyras neišpasakytai įžvalgus g.gif ).

Ir taip kalba moteris, pažintį su savo svajonių vyru pradėjusi nuo sekso per pirmą pasimatymą? unsure.gif  Labai jau greitai matyt pavyko tą charakterį, pomėgius, mąstymą atskleisti. mastau.gif (Arba vyras neišpasakytai įžvalgus g.gif ).

Smalsute jau ne pirma karta pastebiu, kad piktas zmogus esi..
Atsakyti
QUOTE(serene @ 2007 05 09, 09:13)

serene, 09 Geg 2007 - 09:13, parašė:

serene, 09 Geg 2007 - 09:13, parašė:

ne piktas žmogus ji, bet labai didelė moralės sergėtoja ir labai naivi asmenybė
Atsakyti
QUOTE(serene @ 2007 05 09, 10:13)

serene, 09 Geg 2007 - 10:13, parašė:

serene, 09 Geg 2007 - 10:13, parašė:

Ne piktas, o smalsus - pagal nick'ą priklauso. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Indijaa @ 2007 05 09, 18:04)

Indijaa, 09 Geg 2007 - 18:04, parašė:

Indijaa, 09 Geg 2007 - 18:04, parašė:

Naivumas labai neapibrėžtas dalykas, todėl tam tikra prasme man tai komplimentas - dėkui. biggrin.gif
O kuo blogai moralė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 09, 18:30)

_Smalsutė_, 09 Geg 2007 - 18:30, parašė:

_Smalsutė_, 09 Geg 2007 - 18:30, parašė:

Naivumas labai neapibrėžtas dalykas, todėl tam tikra prasme man tai komplimentas - dėkui. biggrin.gif

a nieks nesako, kad blogai mirksiukas.gif
kiekvienas turime nusibreze ribas, kuriu neperzengiame ir kiekvieno musu jos skirtingos ax.gif
Atsakyti
O man Smalsutė patinka ax.gif Tik ne viskas gyvenime pagal taisykles, kaip aš manau, kad ji mano.
Atsakyti
Morale yra geriau nei paleistuvyste.Kas noretu kuri su bet kuo, bet kur, bet kaip?
Atsakyti
suvilioti vyriškį nėra sunku. Užtenka išsiaiškinti jo poreikius. Klausimas būtų kuriam laikui ir ar verta. biggrin.gif
Papildyta:
"Kas noretu kuri su bet kuo, bet kur, bet kaip?"

nenoretu gal daug kas biggrin.gif bet..... vyras del pirmumo gali butii tikras tik ryte biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 10, 09:08)

Viesulas, 10 Geg 2007 - 09:08, parašė:

Viesulas, 10 Geg 2007 - 09:08, parašė:

Morale yra geriau nei paleistuvyste.Kas noretu kuri su bet kuo, bet kur, bet kaip?

Bet kur ir bet kaip - noriu, bet tik ne su bet kuo, o tik su TUO...

O morale siaip yra gerai, tik va smerkimas kitu - jau nebegerai, gal palikim kiekvienam sprest paciam sau apie savo morale, ir nenorekim visu zmoniu pagal savo lekala nulipdyt.
Papildyta:
O jeigu dar ir i tema, tai manau yra taip: reikia labai gerai pazinti zmogu, ir zinoti jo poreikius (ne tai ko jis siaip nori, bet tai ko jis tikro pasamoneje nori) ir jam tai duoti. gal ir pavyks kuriam laikui ji taip islaikyt. o siaip manau geriausias receptas - buti savimi, stengtis buti geros nuotaikos, sypsotis ir siaip, dziaugtis gyvenimu. va tada tai suviliosite ta, ka reikia, o ne ta kuri norite (juk sakoma - dieve, duok man ne tai, ko noriu, bet tai, ko man reikia), ir busite laiminga ir nereikes vaidinti visa gyvenima, o buti savimi, nes juk jus kazkas pamilo butent tokia. va taip va.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serene: 13 gegužės 2007 - 16:10
O koks skirtumas kada i lovą nueini...ne tame esme...esme kas po to...
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2007 05 19, 17:19)

ZBITKA, 19 Geg 2007 - 17:19, parašė:

ZBITKA, 19 Geg 2007 - 17:19, parašė:

Esmė, kad tai turi įtakos tam, kas po to.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 20, 21:11)

_Smalsutė_, 20 Geg 2007 - 21:11, parašė:

_Smalsutė_, 20 Geg 2007 - 21:11, parašė:

Jei vyras, su kuriuo nueini i lova kad ir per pirma pasimatyma, yra antroji tavo sielos puse, po to ir visa gyvenima su juo nugyveni tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2007 05 25, 19:20)

Ahimsa, 25 Geg 2007 - 19:20, parašė:

Ahimsa, 25 Geg 2007 - 19:20, parašė:

Jei vyras, su kuriuo nueini i lova kad ir per pirma pasimatyma, yra antroji tavo sielos puse, po to ir visa gyvenima su juo nugyveni  tongue.gif  mirksiukas.gif

Jei vyras, su kuriuo nueini i lova kad ir per pirma pasimatyma, yra antroji tavo sielos puse, po to ir visa gyvenima su juo nugyveni  tongue.gif  mirksiukas.gif

Visko gal pasitaiko, bet nenuginčijama tai, kad per pirmą pasimatymą į lovą nueinama tikrai NE TODĖL, kad tas žmogus antroji sielos pusė ir šis faktorius reikšmės turi.
Atsakyti