Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingas receptas Jį suvilioti

O jei jau simpatija yra (abipuse)...kaip ja dar labiau sustiprinti biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rosela @ 2007 05 03, 00:07)
O jei jau simpatija yra (abipuse)...kaip ja dar labiau sustiprinti  biggrin.gif  ?

O kam ją stiprinti - argi ji nestiprėja pati? g.gif
Atsakyti
Kiekvienas turime savo recepta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano patarimas butu paprastas kaip suvylioti- gimk grazi, buk liekna ir stilinga ir rezultatas garantuotas!
Atsakyti
QUOTE(rosela @ 2007 05 02, 23:07)
O jei jau simpatija yra (abipuse)...kaip ja dar labiau sustiprinti  biggrin.gif  ?

reikia gal stengtis suprasti ko vaikinui trūksta, duoti jam tai....
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 03, 17:48)
Mano patarimas butu paprastas kaip suvylioti- gimk grazi, buk liekna ir stilinga ir rezultatas garantuotas!

lievas receptas, labai lėkštas esu iš milijono vaikinų girdėjusi, kad ne grožyje esmė, o kurios gražios bet bukos, bet labai gražios, tia nuo jų net nestovi.....
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 03, 17:48)

bigsmile.gif , o tuomet ir smegenu nereikia. lotuliukas.gif
Atsakyti
isvaizda nemazas pliusiukas,bet dvasinis isprusimas tai manau irgi labai svarbu... wub.gif
Papildyta:
Pastebejau ir pati patyriau,kad jaunesniems vaikinams reikia vyresniu...o apie 30-tuosius metus pradeda dairytis i jaunesnes... g.gif
Atsakyti
bandyk tapti jo geriausia daruge...
Atsakyti
Yra dar budas, tai vadinamas nuogu kuno daliu ar lytiniu organu rodymas.Bezdzioniu pateles rodydamos savo lytinius organus prisivylioja patinus, tai matyt dar zmones turi kazkokiu islikusiu inkstintu, todel dar yra moteru kurios kartais netycia, ar tycia afisuoja savo papukus, lytinius organus ir taip atkreipia vyru demesi.
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 08, 10:17)
Yra dar budas, tai vadinamas nuogu kuno daliu ar lytiniu organu rodymas.Bezdzioniu pateles rodydamos savo lytinius organus prisivylioja patinus, tai matyt  dar zmones turi kazkokiu islikusiu inkstintu, todel dar  yra moteru kurios kartais netycia, ar tycia afisuoja savo papukus, lytinius organus ir taip atkreipia vyru demesi.

Deja, yra vyru, kurie galetu pagalvoti, kad tokia moteris - paskutine k..... schmoll.gif doh.gif Nebent mes kalbam apie vyro suviliojima vienai nakciai. biggrin.gif Viesulai, gal tau taip ir patiktu, bet norint is tikruju suzaveti vyra, reikia ji sugebet patraukti gilesniais dalykais. Kazkaip isryskinti savituma ir isskirtinuma - charakterio, pomegiu, mastymo... O isvaizda tik vienas is privalumu. mirksiukas.gif Tikrai ne del papuku ar lytiniu organu demonstravimo vyrai isimyli moteris tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2007 05 08, 16:45)
Deja, yra vyru, kurie galetu pagalvoti, kad tokia moteris - paskutine k.....  schmoll.gif doh.gif  Nebent mes kalbam apie vyro suviliojima vienai nakciai. biggrin.gif  Viesulai, gal tau taip ir patiktu, bet norint is tikruju suzaveti vyra, reikia ji sugebet patraukti gilesniais dalykais. Kazkaip isryskinti savituma ir isskirtinuma - charakterio, pomegiu, mastymo... O isvaizda tik vienas is privalumu. mirksiukas.gif Tikrai ne del papuku ar lytiniu organu demonstravimo vyrai isimyli moteris tongue.gif  lotuliukas.gif

Ir taip kalba moteris, pažintį su savo svajonių vyru pradėjusi nuo sekso per pirmą pasimatymą? unsure.gif Labai jau greitai matyt pavyko tą charakterį, pomėgius, mąstymą atskleisti. mastau.gif (Arba vyras neišpasakytai įžvalgus g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 08, 21:55)
Ir taip kalba moteris, pažintį su savo svajonių vyru pradėjusi nuo sekso per pirmą pasimatymą? unsure.gif  Labai jau greitai matyt pavyko tą charakterį, pomėgius, mąstymą atskleisti. mastau.gif (Arba vyras neišpasakytai įžvalgus g.gif ).

Ne, charakteris, pomegis ir mastymas, zinoma, neatsiskleide per pirma pasimatyma. Bet juk vyras iskart pajunta, jei moteris ji patraukia ir gilesniais dalykais. Galejo gi jis mane mest po pirmos nakties, jei buciau nepatraukus (o taip buna labai daznai). tongue.gif Ir as TIKRAI ZINAU, kad MB mane isimylejo ne del to, kad pasimylejom per pirma pasimatyma. Be to, man rodos, skiriasi tokie dalykai, kaip pasimylejimas ir lytiniu organu demonstravimas, siekiant prisivilioti vyra (apie ka kalbejo Viesulas). mirksiukas.gif

Beje, prasom cia nesmerkti, nes temos sukurtos ne tam, kad vieni kitus kritikuotume. nono.gif
Atsakyti